{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Foder

Hunde

Tørfoder og vådfoder til hunde

Hundefoder er ikke bare hundefoder. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af lækre godbidder og nærende hundefoder fra blandt andre Royal Canin, Hill's og Kronch. Vores udvalg omfatter alt fra hvalpefoder, over voksenfoder, til seniorfoder, og vi har særligt foder til eksempelvis overvægtige hunde, steriliserede hunde og hunde med højt aktivitetsniveau.

Hundefoder af kendte mærker

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af hundefoder og godbidder til hunde. Vores udvalg omfatter blandt andet hundemad og snacks fra alle de kendte fodermærker, som eksempelvis Royal Canin, Kronch, Hill’s og Vitakraft.

Hundefoder fra VITAREX

Vores foderudvalg omfatter desuden hundefoder af mærket VITAREX, som udelukkende forhandles af Plantorama. VITAREX fremstilles i Danmark og består udelukkende af rene, naturlige råvarer.

VITAREX er udviklet ud fra ønsket om at levere et foderprodukt af den bedste kvalitet til en god pris. I VITAREX-serien finder du både foder til voksne hunde, særligt foder til små og mellemstore racer, foder til store racer, foder til hvalpe og kornfrit foder. 

Hundefoder til alle hunde

Hos Plantorama forhandler vi hundefoder til hunde i alle afskygninger. Foruden et stort udvalg af grundfoder, som kan bruges til hunde af alle racer og i alle aldersgrupper, omfatter vores udvalg også et stort udvalg af specialfoder, som er særligt tilrettelagt til at imødekomme din hunds specifikke behov.

Racespecifikt foder

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af racespecifikt foder, som er særligt fremstillet til at imødekomme bestemte racers energi- og næringsbehov.

Vores racefoder omfatter både foder til større hunderacer (voksenvægt over 25 kg), som eksempelvis Labrador, Golden Retriever, Schæfer og Rottweiler, og mindre hunderacer (voksenvægt under 25 kg), som eksempelvis Chihuahua, West Highland White Terrier, Mops, Beagle, Cavalier King Charles Spaniel Shi Tzu og Yorkshire Terrier.

Foder til hvalpe og aldrende hunde

Foruden et stort udvalg af racespecifikt foder, forhandler vi blandt andet hvalpefoder og seniorfoder. Foder til hvalpe er særligt udviklet til at give den lille hvalp energi og næring til en sund vækstperiode og et stærkt immunforsvar.

Omvendt er senior udviklet til at sikre den modne eller aldrende hund en sund alderdom og er blandt andet kendetegnet ved at styrke leddenes smidighed og styrke immunforsvaret.

Foder med lavt energiindhold

Blandt vores store udvalg af hundemad finder du desuden et bredt udvalg af foder med et lavt energiindhold. Disse foderprodukter er udviklet til hunde med tendens til overvægt. Nogle racer, såsom Labrador og Golden Retriever, har tendens til overspisning og dermed også overvægt.

Desuden kan neutraliserede og hunde, som ikke har fri adgang til udendørs arealer, også have tendens til overvægt, fordi de har et nedsat aktivitetsniveau. Vores udvalg af hundefoder med reduceret fedtindhold er særligt velegnet til disse kategorier af hunde.

Foder med højt energiindhold

Ligesom vi forhandler et stort udvalg af foder med lavt energiindhold, forhandler vi også foder med et særligt højt energiindhold. Disse foderprodukter er særligt udviklet til hunde med et højt aktivitetsniveau, som eksempelvis hunde, der træner meget, og jagthunde. Disse hunde har brug for energi til at løbe og orientere sig, og derfor har de brug for et særligt energirigt foder.

Foder til særlige behov

Udover foder med lavt energiindhold og højt energiindhold forhandler vi også foder til hunde med helt særlige behov. Vores udvalg af foder til særlige behov omfatter blandt andet foder, der styrker hundens led og muskler, og foder, der er særligt udviklet til hunde med sart fordøjelse.

Disse foderprodukter kan både bruges som grundfoder eller som et suppleringsfoder i de perioder, hvor hunden har brug for det.

Kornfrit foder

Nogle hunderacer har særlig tendens til allergi, men alle hunde kan lide af allergi. I langt de fleste tilfælde skyldes den allergiske reaktion, at hunden ikke kan tåle kornprodukter. Til at imødekomme disse hundes allergi, er der udviklet kornfrit hundefoder, og dette særlige hundefoder finder du naturligvis også et udvalg af hos Plantorama.

Tørfoder og vådfoder til hunde

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af tørfoder til hunde, men vi har også et bredt udvalg af vådfoder til hunde. Tørfoderet bør fungere som hundens grundfoder, mens vådfoderet kan bruges som et lækkert og velsmagende supplement til tørfoderet.