Plantorama.dk - online planteskole og havecenter
Søg

Persondatapolitik

Du er i trygge hænder hos Plantorama - vi passer godt på dine oplysninger.

Cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. Et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personlige oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website - f.eks. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser og bruges til at informere dig om, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.
Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

På plantorama.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Disse cookies kan til enhver tid slettes i dine internetindstillinger.

I Internet Explorer kan du slette cookies ved at gå ind under menuen Funktioner -> Internetindstillinger -> klik på Slet under Browserdata

Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun kortindløseren, der kan læse dem. Hverken plantorama.dk eller andre har mulighed for at læse dataene, som heller ikke opbevares hos os.

Logstatistik
Logstatistik bruges på plantorama.dk, og det betyder, at et eller flere statistik-systemer opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har haft, hvor mange sider de besøger etc. På plantorama.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Dine personlige oplysninger
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

 Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos plantorama.dk og opbevares i 5 år pga. krav fra bogføringsloven, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Dataansvarlig
Dataansvarlig er Plantorama A/S.

  • Kodeord opbevares krypteret med MD5
  • Kreditkortoplysninger opbevares ikke
  • Alt andet opbevares ukrypteret
  • Kodeord transmitteres krypteret med MD5
  • Kreditkortoplysninger transmitteres via PCI godkendt SSL kryptering
  • Alle andre oplysninger sendes ukrypteret


Nedenstående er en liste over de cookies der bruges på plantorama.dk:


Plantorama bruger cookies. Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også info, om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies. Vil du vide mere om vores persondatapolitik klik her

×