Gavekort
Luk

Køb nu

iDu er igang med at fjerne dit centervalg. Ved denne handling slettes indholdet i din kurv.

{{ userSelectedStore.name }}

{{ userSelectedStore.address }}
{{ userSelectedStore.zipCode }} {{ userSelectedStore.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

{{ store.name }}

{{ store.address }}
{{ store.zipCode }} {{ store.city }}
Vis detaljer Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
Valgt
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}
Plantorama Hørsholm indgang
Plantorama Hørsholm
Plantorama Hørsholm
Plantorama Hørsholm

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Hørsholm

Ådalsvej 50
2970 Hørsholm
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Besøg vores restaurant 'Restorama'

Restorama er vores madoase midt i centeret
Læs mere

Besøg Espresso House på førstesalen

Vores egne baristaer står klar til at lave din yndlingsdrik.
Læs mere

Spirestrup - et underholdende sted

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.
Læs mere

Følg os rundt i centeret og se, hvorfor vi siger at Plantorama Hørsholm er en oplevelse værd

 

Det tolvte plantoramacenter

Plantorama Hørsholm

Plantorama Hørsholm åbner 25. marts 2021 og er det moderne Plantoramacenter både på bæredygtighed og oplevelser.

Besøg vores havecenter i Hørsholm

Plantorama Hørsholm åbnede 25. marts 2021 som det tolvte Plantorama-center. Centret ligger placeret med gode tilkørselsforhold og tilbyder alt indenfor planter, tilbehør til hus og have samt dyr og dyreartikler.

Plantorama forhandler blomster i Hørsholm

Når du træder ind af døren, fornemmer du straks den særlige atmosfære i væksthusene: tusinder af farvestrålende og duftende, blomstrende og grønne planter står side og side og giver dig Danmarks største udvalg at vælge imellem i Hørsholm. Udover de mange spændende planter finder du også et stort udvalg af spændende tilbehør til hus og have.

Moderne og bæredygtigt havecenter

Plantorama Hørsholm er bygget med omtanke for miljøet. Havecenteret har installeret 526 solcellepaneler på taget, som omdanner solens lys til elektricitet med en samlet effekt på 171.841 kWh. Det gør, at vi får dækket 50-60% af centerets elforbrug via solens stråler. Det svarer ca. til 43 gennemsnits parcelhusanlæg. Derudover er der monteret moderne LED-belysning i hele centeret og installeret oplukkelige tagvinduer og gardiner, som sikrer ideelle forhold til planterne ved hele tiden at temperere luften.

Vi opsamler regnvand i tanke under jorden, hvor der er plads til 600.000 liter vand, til bl.a. vanding af planterne. Det gør, at vi nedsætter vandforbruget og samtidig vander planterne med kalkfrit regnvand, hvilket de fleste planter foretrækker.

Vi genanvender det regnvand, som planterne vandes med. Når planterne er vandet, render det overskydende vand tilbage i tanken, så vi undgår et stort vandspild.

 

Plantoramas restaurant 'Restorama'

Restorama er Plantoramas egen madoase som blev til ud fra tanken at der skal være et sted hvor familien og venner kan tage hen og blive underholdt og få et hvil. Derfor ligger Restorama i hjertet af centeret indrettet med en tanke for den yngste og den ældste samt med et syn ud over masser af planter. Vores opskrifter er udviklede med vægten lagt på smag, kvalitet og sæson. Vi glæder os til at byde dig velkommen. Se en video Restorama her

Moderne dyrehandel i Hørsholm

Du finder et moderne dyrecenter med alt lige fra akvarier til gnavere, bure, hundemad, vildtfuglefoder og diverse dyreartikler. I dyrecentret kan hele familien gå på opdagelse og se flotte kæledyr og fisk helt tæt på og finde alt indenfor tilbehør til dyr.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecentret bliver du mødt at vores dygtige, veluddannede personale bestående af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. I havecentret finder du ligeledes vores kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed. I dyrecentret bliver du også mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og som kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr.
Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}