Aktiviteter

Rosenfestival

Kom til Rosenfestival søndag den 24. juni

I Plantorama er vi vilde med roser. Derfor sætter vi igen i år fokus på de skønne blomster søndag den 24. juni i alle vores havecentre.

Kom og oplev vores mange forskellige roser, og vælg dine favoritter. Netop nu er udvalget af roser stort, og de fås i et væld af farver og former. I forbindelse med Rosenfestivallen kan du også møde roseneksperter, vinde et rosenbed og spare 25% på haveroser.

 

Få gode råd og vejledning til roser

Fra 10.00 - 16.00 står roseneksperter klar med deres bedste tips og gode råd til roser. De kan guide dig til at få nabolagets flotteste rosenbed. Roseneksperterne har en stor faglig viden indenfor dyrkning af roser, og de kan hjælpe dig med alt fra udplantning og placering af bed til gødning og beskæring.'

 

Se Rosendåb i Plantorama Hillerød

Vær med, når Ghita Nørby døber en helt ny rose fra den internationalt anerkendte rosenforædler Rosa Eskelund. Rosen er til ære for Inger Schierning, der er formand for Det Danske Rosenselskab. Rosendåben foregår i Plantorama Hillerød klokken 13.00.

Du kan også besøge vores side med roser og læse mere samt se vores udvalg.

krukkeroser

Spar 25% på et udvalg af haveroser

I forbindelse med Rosenfestivallen kan du spare 25% på et stort udvalg af klassiske haveroser. Udvalget omfatter mange varianter, blandt andet sorterne ’Our Last Summer’ ’Burgundy Ice’ og ’Karen Blixen’.

 

Vind et komplet rosenbed

Vi fejrer Rosenfestivallen med en skøn konkurrence, hvor du kan vinde et komplet rosenbed til en værdi af 2500 kr. Tilmeld dig vores nyhedsmail – så deltager du automatisk i konkurrencen. Vi trækker en vinder for hvert af vores 11 centre i uge 27.

vind-et-rosenbed

OPlevelser, inspiration og vejledning

Aktiviteter i Plantorama

Kontakt os

Nyttige links

Få tilbudsavisen elektronisk direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsmailen ligesom 125.000 andre