×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Lørdag 16. maj kl. 14.00

Temadag i Egå: Uønsket adfærd hos hunde

Temadag: Uønsket adfærd hos hunde - Plantorama Egå

Bliv kvit med hundens trælse vaner

Vigtig info: Dette arrangement er aflyst

Hos Plantorama er vi opmærksomme på smittefaren vd coronavirus. Af hensyn til vores gæster og personale har vi derfor valgt ikke at afholde dette arrangement i denne omgang.

 

Få tips og gode råd fra to eksperter

Kom til temadag lørdag 16. maj kl. 14.00 med Plantoramas dyrlæge Esther og adfærdsekspert Marianne fra Bies Hunderi, som giver dig brugbare tips og redskaber med hjem, så du bliver kvit med hundens trælse vaner.

Hopper hunden op ad gæsterne? Bliver den ulykkelig, når du kører på arbejde? Gnaver den i dine yndlingssko? Mange hunde har en uvane eller en uønsket adfærd, som vi helst vil slippe af med - og det kan de i langt de fleste tilfælde.

Adfærdsekspert Marianne Bie og Plantoramas dyrlæge Esther Lauridsen giver dig opskriften til at vænne negativ adfærd hos hunden til positive vaner. Du får specifikke redskaber med hjem, så du kan gå i gang med det samme.

 

Spar 20% på ting til hunden

Du har efter arrangementet mulighed for at fylde vognen med alt fra hundekurve og legetøj til seler og foder - og alt derimellem - med 20% rabat.

 

Sådan tilmelder du dig

Billetter til arrangementet koster 75 kr. pr snude og kan købes ved tilmelding til Plantoramas dyrlæge Esther på esla@plantorama eller i Dyreklinikkens åbningstid og hos medarbejderne i dyreafdelingen. 

Temadagen foregår lørdag den 16. maj kl. 14.00 i mødelokalerne over Espresso House i Plantorama Egå og har en varighed på ca. 2 timer. Vi er vært med kaffe og lidt sødt.

Oplevelser, inspiration og vejledning

Kommende aktiviteter

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden