{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Boliginteriør

Bolig

Boliginteriør

Kunst på væggen, hyggeligt pynt og små nips skaber et dejligt, personligt hjem. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør og pynt til boligen. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Boligindretning og boligtilbehør

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af boliginteriør, brugskunst og boligtilbehør. Vores udvalg omfatter eksempelvis billeder, billedrammer, plakater, skilte, materialer til dekorationer, figurer, nips, pyntegenstande, kasser, kurve, bakker, fade, skåle, æsker og kunstige blomster.

Du finder også lamper, lampeskærme, glødepærer, lysestager, lanterner, lys, møbler, puder, plaider, gulvtæpper, service, vaser og skjulere – simpelthen alt, hvad du skal bruge for at indrette et smukt og hyggeligt hjem. Se vores udvalg af boliginteriør.

Vægpynt og kunst til hjemmet

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kunst til hjemmet. Vores udvalg omfatter blandt andet emaljeskilte, træskilte, magneter, plakater og billeder samt et stort udvalg af rammer til at indramme det smukke vægpynt med.

Vores store udvalg af billeder og plakater fås i mange forskellige farver, størrelser, former og stilarter. På den måde kan du altid finde det perfekte produkt til netop dit hjem. Se udvalget af billeder og rammer.

Materiale til dekorationer

DIY er hottere end nogensinde før, og hos Plantorama finder du også et stort udvalg af materialer, som du kan bruge til at lave din egen dekoration og pynt til hjemmet.

Vores udvalg af dekorationsmaterialer omfatter alt fra kranse og oasis, over ståltråd og lim, til diverse dekorationsfigurer og dekorationssten.

Med vores store udvalg af dekorationsmaterialer kan du skabe din helt egen personlige pynt til hjemmet fra bunden eller sætte dit personlige præg på eksisterende dekorationer. Se udvalget af dekorationsartikler.

Nips, bakker og kasser

Vores udvalg af interiør rummer en lang række boligtilbehør og småtilbehør til hjemmet. Under denne kategori finder du blandt andet et stort udvalg af nips, pyntegenstande, pyntefigurer, bakker, skåle, fade, opbevaringsæsker og –kasser, krukker, fletkurve og trådkurve.

Med vores store udvalg af nips og opbevaringstilbehør kan du pynte dit hjem op og holde orden på dine småting med stil. Se vores udvalg af kurve og kasser.

Lamper og møbler

Møbler og lamper udgør kernen af boligindretningen, og hos Plantorama finder du et stort udvalg af møbler og lyskilder.

Vores udvalg af møbler omfatter blandt andet stole, borde, planteopsatser, opslagstavler og skamler. Se udvalget af møbler.

Vores udvalg af lamper tæller både lofts-, væg- og bordlamper, de hypermoderne glødepærer og lampeskærme. Blandt vores store udvalg af møbler og lamper finder du med garanti løsninger, som passer perfekt til dit behov og smag. Se udvalget af lamper og lanterner.

Stearinys og lysestager

Der er ikke noget så hyggeligt som levende lys, og i det kolde, mørke nord er intet hjem komplet uden lys og lysholdere.

For at imødekomme danskernes kærlighed til levende lys har vi et stort udvalg af lys og lysholdere hos Plantorama. Vores udvalg omfatter alt fra lysestager og lyshuse, til bloklys og fyrfadslys.

Lys og lysholdere fås i et væld af former, materialer, størrelser og farver – blandt andet de meget moderigtige: kobber, messing og guld. Se udvalget af stearinlys og lysestager.

Tæpper og puder til hjemmet

Ligesom at levende lys skaber hygge i hjemmet, kan tekstiler også skabe en rar følelse i hjemmet. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af tekstiler til hjemmet: ægte lammeskind, puder i skind, pyntepuder, bløde sofapuder, stolehynder, gulvtæpper og plaider.

Tekstilerne fås i mange forskellige farver, materialer og størrelser, og på den måde kan du altid finde en løsning, der passer perfekt til din bolig.

Tilbehør til borddækning

Hos Plantorama finder du også et stort udvalg af service, bestik, glas, kopper, krus, skærebrætter, serveringsskåle, serveringsfade, serveringsbakker, duge, dækkeservietter, servietter, udstyr til madlavning samt en masse andet tilbehør til borddækning. Se udvalget af fade og glas.

Krukker, potter og kunstige blomster

Endelig finder du et stort udvalg af vaser, urtepotteskjulere og kunstige blomster blandt vores store udvalg af interiør.

Vaserne findes i mange forskellige materialer, former, størrelser og farver, og det samme gælder potteskjulerne: keramik, glas, lertøj, fiber og plast.

Det store udvalg af størrelser, former og farver sikrer, at du kan finde en vase eller skjuler, som passer perfekt til dit behov, og som samtidig behager din smag. Se vores udvalg af skjulere og vaser.