{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Til bordet

Boliginteriør

Skåle, tallerkener, bestiksæt og skærebrætter

Krus, tallerkener, bestik og andre køkkenartikler som giver dig et trendy look på bordet. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas køkkenartikler. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Stort udvalg af køkkenudstyr til bordet

Opdækningen er et af måltidets centrale dele – og muligvis også en af de sjoveste dele for nogen. Hos Plantorama finder du et udvalg af stentøj og krus, tallerkener og skåle, bestik og bestiksæt samt skærebrætter og serveringsbrætter, så du kan gøre måltiderne endnu mere festlige og flotte at se på.

Du kan lave en smuk borddækning på mange måder, men det helt essentielle udstyr er og bliver tallerkener og bestik. Og det er uanset, om du dækker op til hverdag eller fest.

Du kan vælge service og bestik, som har de samme farvenuancer eller vælge forskellige farver, der matcher hinanden flot. Hvordan, borddækningen skal se ud, er helt op til dig selv, og du kan variere den i forhold til anledning og sæson – kun din fantasi sætter grænser.

Du får dog det mest perfekte bord ved at vælge lige netop det service og bestik, som du er vild med. På den måde bliver din borddækning personlig og vellykket.

Gå på opdagelse blandt vores udvalg af stentøj og krus, tallerkener og skåle, bestik og bestiksæt, og find dine favoritter til bordet derhjemme.

Skåle og tallerkener i stentøj

De fleste mennesker er vilde med et bord, der er dækket smukt op, og her er skåle og tallerkener i stentøj perfekte til at skabe den rette stemning i bordopdækningen. Derfor har vi et udvalg af blandt andet skåle og tallerkener i stentøj i flere forskellige farver og designs.

Du kan frit blande vores stentøj i forskellige farver og former, så det får lige netop det udtryk, som du allerbedst kan lide. Du finder blandt andet middagstallerkener og frokosttallerkener samt skåle i flere størrelser.

Uanset om bordet skal dækkes til hyggelig frokost, aftensmad eller en festlig lejlighed, finder du det helt perfekte stentøj i Plantoramas udvalg. Med flotte tallerkener og skåle i stentøj bliver borddækningen lidt mere indbydende og festlig.

Bestik og bestiksæt

Er det tid til at skifte det gamle bestik ud eller mangler du blot et bestiksæt til de lidt mere festlige lejligheder? Hos Plantorama finder du flere forskellige slags bestik og bestiksæt, hvor knive og gafler samt skeer og teskeer er samlet i et sæt af 16 dele, som passer til fire personer. Det gør det nemt og overskueligt for dig at vælge nyt bestik til bordet.

Bestik er en essentiel del af borddækningen – ja, den kan faktisk slet ikke undværes. Derfor er det vigtigt, at bestikket er i en god kvalitet og lavet i et design, som falder i din smag.

Et bestiksæt er også en ideel indflyttergave til unge, som er flyttet hjemmefra. Du finder flere moderne bestiksæt hos os med et flot og stilfuldt design, blandt andet bestik i guld og matsort. Med vores forskellige sæt bestik kan du let skabe en personlig borddækning, der oser af din egen stil.

Om du skal give bestik i gave eller blot mangler et flot sæt bestik til dine egne skuffer, så finder du med garanti et bestiksæt hos os, som kan forny din borddækning og gøre den ekstra flot og festlig.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan bordet skal tage sig ud, men med vores flotte bestiksæt er du godt på vej til et smukt bord.

Skærebrætter og serveringsbrætter

Brød og tapas er blot noget af den mad, som tager sig meget bedre ud på et smukt skærebræt eller serveringsbræt. Maden ser bare skønnere ud, når den serveres på et rustikt bræt i træ.

Ikke nok med at skærebrætter og serveringsbrætter er sublime, når du skal præsentere dine retter, så er de også uundværlige under den daglige madlavning.

Derfor har vi et udvalg af skærebrætter og serveringsbrætter i træ, som du både kan bruge under madlavningen og til servering af dine rette. Hos Plantorama finder du desuden skærebrætter fra populære Nicolas Vahé og Chili Klaus, som alle er udformet i akacietræ.

Når du køber et nyt skærebræt i træ, anbefaler vi, at du behandler det løbende med madolie, så det fremstår flot og nyt så længe som muligt. Det er den bedste måde at holde træet flottest og overfladen ren og glat.