{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Dekorationsartikler

Boliginteriør

Materialer til dekoration

Dekorationsartikler lader dig være lidt ekstra kreativ og gør din pynt mere personlig. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas materialer til dekorationer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Alt i dekorationsmaterialer

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af dekorationsmaterialer. Vores udvalg omfatter blandt andet mos, oasis, dekorationssvampe, bark- og træstykker, dekorationsæbler, kranse, hjerter, dekorationsfugle, dekorationsfigurer, blomster, ståltråd, dekorationssand, dekorationsgrus, dekorationssten, perlenåle, glasperler, glassten, vindseltråd, dekorationstråd og dekopinde.

Sand, grus, sten og akrylperler til dekorationer

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af dekosand og dekosten. Vores store udvalg af dekosand omfatter alt fra helt finkornet sand til grus og småsten. Dekosandet fås i mange forskellige farver, blandt andet sort, grøn, brun, sølv og rød.

Det dekorative, farvede sand kan både bruges til dekoration i skåle og fade, sammen med levende lys på et lysfad eller i sammenplantninger med blomster. Vores dekosten fås ligeledes i mange forskellige størrelser og farver, eksempelvis hvid, klar, sort, gul, grøn og rød.

Udvalget af dekosten omfatter desuden smukke, champagnefarvede dekoperler, som giver dekorationer et elegant udtryk.

Såvel dekosand som dekosten sælges i gennemsigtige plastbøtter med praktisk skruelåg. Dekosand og dekosten kan hældes derfor tilbage i bøtten, når det ikke skal bruges og genbruges igen ved senere anledning.

Perlenåle

Udover løse dekoperler har vi et stort udvalg af perlenåle hos Plantorama. Perlenålene er, som ordet antyder, tynde nåle, hvorpå der sidder en perle for enden. Perlenålene er perfekte til dekorationer, blomsterarrangementer, buketter og sammenplantninger, hvor de tilfører elegance.

Perlenålene er meget nemme at arbejde med og kan genbruges gang efter gang. Nålene fås i flere forskellige størrelser og farver, blandt andet sort, champagnefarvet, gul og grøn.

Dekorationsbark, mos og dekofigurer

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af figurer til dekorationer. Vores udvalg omfatter blandt andet dekosvampe, dekoblomster, dekoblade, dekoæg kunstige vagtelæg, dekofugle, dekohjerter, træhjerter, akrylhjerter, dekosommerfugle, træstykker, barkstykker, kviste, dekogrene, mos, oasis, dekomos, kunstig mos, dekoæbler og mange, mange flere dekorationsfigurer.

Alle dekorationsfigurerne fås i mange forskellige farver og størrelser og kan bruges til alt fra hjemmelavede kranse til blomstersammenplantninger.

Med vores store udvalg af dekofigurer kan du nemt sætte dit personlige præg på hjemmets dekorationer, sammenplantninger, påskedekorationer og blomsterarrangementer.

Kranse og hjerter til dekorationer

Enhver dekoration starter med en krans eller et hjerte, som herefter fyldes med pynt efter egen smag. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kranse og hjerter til dekorationer.

Dekokransene fås i flere forskellige materialer, blandt andet oasis og akryl, og kan pyntes sparsomt, hvis du er til det minimalistiske udtryk, eller overdynges med dekorationsmaterialer, hvis du er til festlige, overdådige dekorationer.

Vores store udvalg af kranse til dekorationer kan både bruges til dekorationer i fad og til dekoophæng på dør eller væg. Kransene kan både bruges indendørs og udendørs og kan genbruges flere gange.

Lædersnor og ståltråd til dekorationer

Udover kranse og et kæmpe udvalg af dekosten, dekosand og dekofigurer finder du også et stort udvalg af tråd og snor til at binde dekorationerne sammen med hos Plantorama.

Vores udvalg af snor og tråd omfatter alt fra vindseltråd og ståltråd i flere forskellige farver, blandt andet grøn og sort, over lædersnor i eksempelvis rød, hvid og sort, til vinbinder i smukke røde og lyserøde nuancer.