{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kunstige og tørrede blomster

Boliginteriør

Kunstige planter og blomster

Kunstige blomster og planter pynter og er ideelle til den travle eller uerfarne. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas kunstige blomster og planter. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Kunstige blomster og planter

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kunstige blomster og kunstige planter. Vores udvalg omfatter blandt andet kunstige roser, kunstige liljer, kunstige hængeplanter, kunstige orkidéer, og mange spændende kunstige potteplanter, som eksempelvis kaktusser, sukkulenter og lavendler.

Alle slags blomster, grønne planter og blomstrende planter, så du kan skabe frodighed og grønt liv i dit hjem, selvom du ikke har grønne fingre. Du kan både få store kunstige planter, men også de små kunstige blomster er at finde i vores sortiment. 

Vores kunstige blomster og planter kan kun anbefales til indendørs brug, da de ikke er behandlet til at kunne modstå vind og vejr. Bruges produkterne udendørs, vil farven blegne over tid.

Kunstige planter til den travle og uerfarne

Har du ikke grønne fingre eller har du ganske enkelt bare ikke tid til at passe levende planter, men vil alligevel gerne have grønt liv i hjemmet? Hos Plantorama har vi den perfekte løsning på det problem. Vi har nemlig et stort udvalg af kunstige blomster og kunstige planter.

Mange rynker på næsen, når de tænker på kunstige planter, men det er der slet ikke nogen grund til. Hos Plantorama forhandler vi nemlig udelukkende kunstige blomster og planter af den bedste og mest naturtro kvalitet.

I dag er producenterne blevet så dygtige, at det faktisk kan være svært – hvis ikke umuligt – at se forskel på levende og kunstige blomster, før du kommer helt tæt på. Du kan derfor sagtens indrette dit hjem med kunstige blomster og planter, hvis du ikke har evnerne eller tiden til at passe levende planter.

Buketter med kunstige blomster

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af smukke og meget naturtro silkeblomster: blandt andet roser, liljer, krysantemum, tulipaner og perlehyacint.

Blomsterne fås i mange forskellige farver og forskellige højder. Silkeblomsterne kan kombineres på kryds og tværs, så du kan sammensætte de smukkeste – og evigt holdbare – kunstige buketter lige efter din smag.

Kunstige grønne planter

Udover et stort udvalg af kunstige blomster finder du også et stort udvalg af kunstige planter. Vi har først og fremmest et stort udvalg af kunstige grønne planter, som eksempelvis kunstige sukkulenter, kunstige kaktusser og kunstige palmetræer.

Vi har ligeledes smukke blomstrende planter i kunstige udgaver, blandt andet lavendel. Blandt vores store udvalg af kunstige planter kan du således sagtens finde netop den plante, som passer til dit hjem.

Fordele ved kunstige planter

Hos Plantorama elsker vi planter, både de levende og de kunstige. Der er selvfølgelig noget helt særligt ved at holde levende planter, men vi anerkender også fordelene ved de kunstige. Kunstige blomster og planter kan let udskiftes efter trends og sæson, og de kan genbruges år efter år.

Kunstige blomster skal ikke passes og kan placeres overalt i boligen, hvor levende planter sætter særlige krav til pasning og placering. Endelig er kunstige blomster gode løsninger, hvis der er nogen i husstanden, som har allergier, som gør, at bestemte levende planter ikke må være i hjemmet. Der er altså flere fordele ved at have kunstige blomster og planter i hjemmet.

Kunstige blomster til sommerhuset

Normalt siger man, at kunstige blomster og planter er en nødløsning til folk, som ikke har grønne fingre. De kan dog også være en god løsning til selv de mest garvede planteentusiaster, eksempelvis i sommerhuset, hvor du ikke opholder dig ofte og derfor ikke har mulighed for at passe og pleje levende planter, som de har behov for.

Kunstige blomster og planter er også oplagte at bruge på kontorer og i arbejdsmiljøer, hvor medarbejderne typisk ikke er opmærksomme på at få vandet og passet levende planter. Der er altså flere situationer, hvor kunstige planter er et mere oplagt valg end levende planter.