{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Lanterner og solcellelamper

Boliginteriør

Lamper og lanterner til inde og ude

Lanterner og lamper giver lys, varme og hygge i mørke tider. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas lyskilder til inde og ude. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Bordlamper, skrivebordslamper og sengelamper

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af bordlamper. Vores udvalg af bordlamper varierer i form, farve og størrelse og spænder vidt, fra de helt simple og minimalistiske fatninger, som bare skal sættes sammen med en pære, til de finurlige og sjove bordlamper, som eksempelvis lampen, der har en bulldog som fod.

Bordlamperne kan bruges som sengelamper, i vindueskarmen, på sidebordet, som skrivebordslampe – ja, alle steder, hvor du har mørke områder i hjemmet.

Bordlamper skaber hyggelig belysning og er praktiske, idet de nemt kan flyttes, hvis dit behov ændrer sig, eksempelvis hvis du bestemmer dig for at flytte rundt på møblerne. Bordlamper kan være med til at give et rum karakter og understreger den øvrige indretning.

Omvendt kan en markant bordlampe også ”lyse op” som et dekorativt designelement i et ellers neutralt indrettet rum. Blandt vores store udvalg af bordlamper finder du garanti en lampeløsning, som passer perfekt til din stil.

Standerlamper og gulvlamper

Udover bordlamper har vi også et udvalg af standerlamper og gulvlamper hos Plantorama. Gulvlamperne tjener det samme formål som bordlamper, nemlig at oplyse mindre, mørke områder i et rum, men hvor bordlampen er en kompakt lysløsning, er gulvlampen en mere markant lysløsning.

Gulvlampen fylder mere og er derfor meget velegnet til større rum eller i rum, hvor lampen skal stå som et designelement. Gulvlamper udmærker sig – ligesom bordlampen – ved at være flytbar og er derfor en praktisk løsning.

Gulvlamper bruges ofte bag sofaen, men den kan også fint bruges ved skrivebordet i stedet for en klassisk skrivebordslampe.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du indretter med lamper. Gå på opdagelse blandt Plantoramas store udvalg af standerlamper og find den løsning, som tiltaler dig bedst.

Loftslamper og pendler

Blandt vores udvalg af lamper og lyskilder finder du også et stort udvalg af loftslamper og pendler. Loftslamperne fås i flere forskellige farver, former og størrelser.

Vores udvalg omfatter blandt andet moderne, minimalistiske pendler i monokrome farver, stilrene messinglamper og klassiske designlamper i elegante farver. Vi har loftslamper i alle stilarter og til alle hjemmets rum: stuen, soveværelset, køkkenet, entréen og børneværelserne.

Loftslamper er ofte den primære lyskilde i et rum, og derfor er det vigtigt at finde en lampe, der passer til ens stil og lysbehov. Blandt Plantoramas store udvalg af loftslamper finder du med garanti en perfekt lampe til dit hjem.

Glødepærer og glødelamper

I de seneste år har glødepæren fået en renæssance, og de er nu mere moderne end nogensinde før. Glødepærer kombineres ofte med en simpel lampefatning for et stilrent og minimalistisk udtryk, som passer perfekt ind i det moderne hjem.

Hos Plantorama finder du naturligvis også et udvalg af smukke og stilrene glødepærer. Glødepærer giver et på én gang enkelt og rustikt udtryk, og lyskilden med den varme glødetråd skaber en hyggelig belysning.

Glødelamper giver et helt andet lys end andre lyskilder, og efter en kort periode at have været væk fra markedet er de nu vendt stærkt tilbage.

Lampeskærme

Udover et stort udvalg af bordlamper med både lampefod og lampeskærm har vi også et udvalg af lampeskærme. Vores lampeskærme fås i flere forskellige farver og mønstre, sådan at det er muligt for dig at sætte dit helt personlige præg på lamperne i hjemmet.

Solarlamper og terrassevarmere

Udover et stort udvalg af lyskilder til indendørs brug finder du også et stort udvalg af solcellelamper til udendørs brug. Vi har høje og lave solcellelamper, solcellelamper i flere forskellige farver, runde og firkantede solcellelamper.

Vi har solarlamper til alle behov og stilarter, hvor vi bl.a. har et stort udvalg af terrassevarmere. Vores store udvalg af solcellelamper er kendetegnet ved at være meget effektive til at udnytte solens stråler og ved at have en lang levetid.

Lamperne er udført i praktiske materialer, som gør, at de kan bruges ude både i frost og regn. På den måde kan du altid lade lamperne stå og fange solens stråler og lyse op senere, når dagslyset er væk.

Lanterner

Vi har et stort behov for lys i den mørke tid og her er lanterner en af vores mest brugte til at skabe lys. Du kan tage et stearinlys og sætte ind men du kan også tage en LED lyskæde og lægge i lanternen. 

Vores store udvalg af lanterner fås i forskellige materialer og også i moderne stil. Stiller du den foran hoveddøren eller på terrassen, er det helt op til dig at tilsætte dit personlige præg på lanternen, eksempelvis som en kontrast til havekrukken. Hvis du er mere til levende lys i sin rene form, har vi også et stort udvalg af stearinlys, lysestager og servietter