{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Møbler

Boliginteriør

Borde, stole og småmøbler til hjemmet

Møbler giver boligen et personligt præg samt helt unikke detaljer. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas møbler og rammer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Møbler til hjemmet

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af møbler og boligtilbehør. Vores udvalg omfatter eksempelvis lænestole, spisebordsstole, runde sofaborde, træborde, sideborde, bakkeborde, opslagstavler, planteopsatser, spiseborde, skamler, caféborde, sækkestole, hylder, retrostole, spisebordssæt, kurveborde, puffer og møbler i jern.

Sofaborde og sideborde

Lave, runde sofaborde og sideborde har aldrig været mere moderne end nu. Bordene bruges enten alene eller kombineres med lignende borde i forskellige nuancer. Hos Plantorama har vi naturligvis opfattet denne trend og tilbyder derfor et stort udvalg af sofaborde og sideborde.

Vores udvalg omfatter borde i mange forskellige farver, materialer, som eksempelvis træ og metal, former, blandt andet med rund bordplade, og størrelser. Bordene fås desuden som bakkeborde eller kurveborde med en praktisk trådkurv som bordplade.

Vores store udvalg af lave borde kan bruges som sofaborde, men kan også fungere som natborde, sideborde, entréborde eller til udstilling af pynt i hjemmet.

Lænestole og spisebordsstole

Ligesom et stort udvalg af borde finder du også et stort udvalg af stole hos Plantorama. Udvalget omfatter både spisebordsstole og lænestole. Nogle stole udmærker sig ved deres moderne, æstetiske design, mens andre er praktiske og stabelbare. Fælles for vores store udvalg af stole er deres høje kvalitet og fokus på detaljen i designet.

Vores store udvalg af stole omfatter blandt andet stole med træstel, skalstole, stole i smedejern, rattanstole, fletstole og komfortable lænestole. Stolene fås i mange forskellige farver, mønstre og former, sådan at du altid kan finde en stoleløsning, som passer perfekt til dit behov og din boligindretningsstil.

Skamler, taburetter og puffer

Hos Plantorama finder du ligeledes et stort udvalg af skamler og puffer. Skamlerne kan bruges som ekstra siddepladser til børn og voksne, men kan også fungere som fodstøtte ved lænestolen.

Hos Plantorama finder du puffer i tekstil og skamler fremstillet i træ med blød polstring eller taburetter i metal, som udmærker sig ved at være praktisk og ved både at kunne bruges indenfor og udenfor. Skamlerne har et råt og rustikt udtryk, som passer perfekt ind i den moderne skandinaviske indretning.

Hylder, planteopsatser og opslagstavler

Udover et stort udvalg af stole og borde finder du også en lang række småmøbler og boligtilbehør blandt vores store møbeludvalg hos Plantorama. Vores udvalg af boligtilbehør omfatter blandt andet væghylder, opslagstavler og planteopsatser.

Vores udvalg af væghylder er fremstillet i træ og metal og har dermed et rustikt og stilrent udtryk, som passer perfekt ind i det moderne hjem. 

Hylderne er perfekte til steder, hvor du lige har brug for lidt ekstra opbevaringsplads eller til små rum, hvor svævehylderne ikke opbruger den sparsomme gulvplads.

Vores udvalg af opslagstavler er fremstillet i træ og kork og har smukke prints, blandt verdenskort, som gør, at opslagstavlerne er smukke i sig selv. Opslagstavlerne kan derfor bruges som vægpynt i sig selv eller bruges som en klassisk opslagstavle, hvor du hænger billeder, sedler og lignende op på.

Endelig finder du et udvalg af planteopsatser i jern blandt vores store udvalg af småmøbler. Planteopsatserne præsenterer dine planter på smukkeste vis og er særligt gode til planter, der danner ranker, som eksempelvis efeu. Planteopsatserne er desuden oplagte at bruge i hjem, hvor der ikke er vindueskarme.