{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Pynteting og nips

Boliginteriør

Figurer, nips og pynt

Pynt, nips og små figurer er med til at give hjemmet personlighed og karakter. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas figurer. Se det fulde udvalg i dit nærmeste center.

Figurer, nips og pynt til hjemmet

Selvom moden indenfor boligindretning har dikteret et stringent og minimalistisk udtryk, har de fleste danskere svært ved at undvære pynt og nips på hylderne. 

De små pyntegenstande og nipsting skaber hygge og tilfører personlighed til en ellers anonym indretning.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af nips, pyntegenstande og figurer, som du kan bruge til at tilføre karakter og personlighed til din bolig.

Antikfigurer og metalfigurer

Det rustikke og patinerede figurer er hottere end nogensinde før i boligindretningen. Hos Plantorama finder du derfor et stort udvalg af antikfigurer med patina.

Figurerne er fremstillet i metal og fås i mange forskellige former og størrelse. Antikfigurerne omfatter blandt andet dyr, mand, kvinde, par og ballerinaer.

Fælles for udvalget af metalfigurer er det patinerede og på én gang rå og elegante udtryk, som de bringer til din boligindretning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af antikfigurer og se, om ikke du kan finde en figur, som tiltaler dig.

Grøntsagsfigurer til køkkenet

De fleste mennesker fokuserer på stuen, når der skal pyntes og dekoreres. Køkkenet er imidlertid det rum, hvor familien befinder sig det meste af tiden, og derfor bør man ikke glemme dette rum, når man køber nips og pynt.

Hos Plantorama har vi et udvalg af pyntegenstande, som er meget velegnede til køkkenet. Vi har nemlig en række grøntsags- og frugtfigurer i friske, naturtro farver, som er perfekte til dekoration i køkkenet.

Dørstoppere og andet brugbart pynt

Nogle genstande tjener kun et æstetisk formål, mens andre genstande egentlig tjener et praktisk formål, og derudover formår de også at være flotte at se på og derfor også fungerer som pyntegenstand.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af produkter, som kan karakteriseres som ”brugbart pynt”. Et eksempel herpå er vores søde og finurlige dørstoppere, som holder døren åben for dig, samtidig med at de pynter.

Keramikfigurer til hjemmet

I en periode var keramikfigurer noget, der hørte til hjemme ved mormor og absolut ikke i det moderne hjem. Efterhånden som mange anerkendte designmærker har taget keramik op som materiale, har keramik dog fået en renæssance.

I dag er keramik igen et meget populært materiale til nips og pyntegenstande. Hos Plantorama er vi selvfølgelig med på moden og har derfor et stort udvalg af figurer og nips i keramik og lertøj.