{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Småopbevaring

Boliginteriør

Kasser og kurve til opbevaring

Kurve er ideelle som dekoration eller opbevaring i hjemmet. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas kasser og kurve. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Kasser og kurve

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kasser, kurve, krukker, fade, skåle og bakker. Vores udvalg omfatter blandt andet opbevaringskasser, zinkkasser, glasæsker med metalramme, pynteskåle, trækasser, pyntebakker, fade, trådkurve i metal, opbevaringsbokse, pyntefade, flettede kurve, bambuskurve, lysfade, dekorationsbakker, æsker til småting, keramikkrukker.

Kasser og opbevaringsbokse

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kasser og opbevaringsbokse. Kasserne kan bruges flere forskellige steder i boligen: til opbevaring af småting i stuen, til sortering af kontorartikler, til opbevaring af strømper, undertøj og andre tilbehørsdele i garderoben, til toiletartikler på badeværelset, til sortering af billeder og fotos.

Vores udvalg af kasser fås i mange forskellige former, materialer og størrelser: runde og firkantede, kvadratiske og aflange, små og store, trækasser, glaskasser og zinkkasser.

Kasserne fås desuden i en lang række forskellige farver, eksempelvis hvid, natur, grå, sort, rosa og grøn, sådan at du altid kan finde en kasse eller boks i netop den farve, der komplimenterer din øvrige boligindretning.

Kurve og trådkurve

Udover et stort udvalg af opbevaringskasser og bokse finder du også stort udvalg af kurve hos Plantorama. Kurvene fås i et væld af forskellige former, farver og størrelser og omfatter blandt andet også de ultramoderne trådkurve i metal. Hos Plantorama finder du med garanti en kurv, som passer netop til dit behov.

Vores brede udvalg af kurve kan bruges til alt fra opbevaring af frugt, over kontorartikler, til strikketøj. Hvor kasser og bokse er gode, når du har småting, som du gerne vil have styr på og gemme væk, er kurve perfekte, når du har småting, som du gerne vil holde styr på og samtidig stille til skue.

Kurve med foret plast indeni kan med fordel anvendes til at huse stueplanter. De grønne planter pryder nemlig smukt i de natur-farvet materialer. Se et større udvalg af vores fletkurve til planter her.

Krukker og æsker

Til de helt små ting, som du mangler opbevaring til, finder du hos Plantorama et stort udvalg af fine krukker og æsker, som er perfekte til sortering og opbevaring af alverdens små dimser og værdisager. Krukkerne kan eksempelvis bruges til smykker, mønter, synåle, knapper eller andre småting.

Vores udvalg af krukker og æsker findes i flere forskellige materialer, former og farver, som eksempelvis små fine keramikkrukker. Blandt vores udvalg af krukker og æsker finder du nemt en løsning, som passer til dit behov og din indretningsstil.

Opbevaringsløsninger

Hvor det før i tiden var moderne at pynte sit hjem i høj grad – i overdreven grad, vil nogen nok mene, er der i nutidens boligindretning langt større fokus på minimalisme og enkelthed.

Boligen skal have et rent udtryk, og alle forstyrrende elementer og rod skal pakkes væk. Til det formål er kasser, kurve og krukker perfekte. De udgør nemlig alle elementer, som bruges til effektiv, men samtidig dekorativ opbevaring og sortering af småting.

Indretning med farver og mønstre

De fleste danskere holder sig til neutrale toner, når der skal købes tapet, sofa, borde, spiseborde og de andre af hjemmets bærende elementer.

Vil du gerne bevare det neutrale farvegrundlag i boligen, men stadig tilføre lidt farve, er det oplagt at gøre dette i boligtilbehøret, for eksempel ved at indrette med farverige kasser, mønstrede krukker, smukke fade eller bakker og geometriske kurve.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af opbevaringstilbehør i forskellige farver, mønstre og former. Blandt vores store udvalg af opbevaringstilbehør kan du således nemt vælge tilbehør, som vil bidrage til at skabe kant og farve i din bolig.