{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Stearinlys og kunstige stearinlys

Boliginteriør

Stearinlys

Levende lys spreder både hygge og stemning i mørke tider. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas stearinlys og bloklys. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Levende lys i hjemmet

Der er ikke noget så hyggeligt som at tænde levende lys i hjemmet. I vintertiden skaber de levende lys hygge indenfor, når der er koldt og mørkt udenfor. Om sommeren forlænger levende lys de hyggelige aftener på terrassen.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af levende lys. Vores udvalg omfatter blandt andet bloklys, kronelys, fyrfadslys, kertelys, stearinlys, lys med paraffin, farvede lys, lysestager, fyrfadsstager, lysholdere, lysfad, lanterner, lyshuse, lysfigurer, hurricanes, fakler, glaslanterner, hængelanterner, lanterne til indendørs og udendørs brug, lysskåle, lys i kobber.

Stearinlys i mange farver

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af farvede stearinlys, bloklys og kronelys.

Blandt vores store udvalg af farvede lys, finder du eksempelvis lys i røde, sorte, blå og grønne nuancer, men også de flerfarvede stearinlys vinder frem.

Farvede stearinlys kan være med til at skabe hyggelige og farverige omgivelser i hjemmet, og de er det oplagte valg til en flot dekoration.


Ligesom de levende lys fås i mange forskellige farver, fås de også i et væld af faconer og størrelser.

Udvalget spænder bredt, lige fra store bloklys og store stearinlys, til snoede stearinlys og små fyrfadslys.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af levende lys, og find de lys, som passer lige netop til dig og din indretningsstil.

Bloklys, kronelys og fyrfadslys

Levende lys er noget særligt helt særligt og spreder en hyggelig stemning, som du aldrig vil opnå med elektrisk lys. Derfor er levende lys stadig utroligt populære i de danske hjem.

Lys kan fås i to kvaliteter: stearin og paraffin. Stearin er det mest miljøvenlige lysmateriale, men paraffin har en længere brændetid og er billigere at fremstille.

Mange mennesker foretrækker ægte stearin, fordi det er forbundet med eksklusivitet. I dag er paraffin dog lige så udbredt som stearin. Hos Plantorama finder du både et stort udvalg af lys i ægte stearin og paraffinlys.

Vores lys er alle kendetegnet ved deres lange brændetid og høje kvalitet.