Stearinlys og kunstige stearinlys

Populære produkter i denne kategori

Boliginteriør

Stearinlys og servietter

Levende lys spreder både hygge og stemning i mørke tider. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas stearinlys, lysestager og servietter. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Levende lys i hjemmet

Der er ikke noget så hyggeligt som at tænde levende lys i hjemmet. I vintertiden skaber de levende lys hygge indenfor, når der er koldt og mørkt udenfor. Om sommeren forlænger levende lys de hyggelige aftener på terrassen.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af lys og lysholdere. Vores udvalg omfatter blandt andet bloklys, kronelys, fyrfadslys, duftlys, kertelys, stearinlys, lys med paraffin, farvede lys, lysestager, fyrfadsstager, lysholdere, lysfad, lanterner, lyshuse, lysfigurer, hurricanes, fakler, glaslanterner, hængelanterner, lanterne til indendørs og udendørs brug, lysskåle, lys i kobber.

Fyrfadsstager og lysestager

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af lysholdere. Vores udvalg omfatter alt fra fyrfadsstager og lysestager til lanterner og lyshuse.

Alle vores lysholdere er kendetegnet ved at være fremstillet af kvalitetsmaterialer og ved hver især at repræsentere det mest moderne indenfor forskellige modestrømninger.

Blandt vores store udvalg af lysholdere finder du eksempelvis lanterner på træspyd, hurricanes i glas, lanterner med håndtag, lysestager i kobber, fyrfadsstager til små og store fyrfadslys, lanterne og hurricanes til både indendørs og udendørs brug, lanterner med spyd, lysfade i skifer, messinglanterner og messing lysestager samt søde og finurlige lyshuse.

Lysestager til alle stilarter

Lysholderne er fremstillet i mange forskellige materialer med glas, metal, skifer og keramik som de dominerende materialer.

Angående farver er udvalget endnu større. Farverne omfatter blandt andet kobber, hvid, sort, messing og brun, men også klare farver som mintgrøn, turkis, limegrøn og pink.

Ligesom lysestagerne og fyrfadsstagerne fås i mange forskellige materialer og farver, fås de også i et væld af former og størrelser.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lysestager og lanterner og find den løsning, som passer til netop dit behov og din indretningsstil. Har du selv hurricanes og lysfade nok, er lysholdere også en god gaveidé.

Bloklys, kronelys og fyrfadslys

Ligesom vi har et stort udvalg af lysholdere, har vi også et stort udvalg af lys. Levende lys er noget særligt helt særligt og spreder en hyggelig stemning, som du aldrig vil opnå med elektrisk lys. Derfor er levende lys stadig utroligt populære i de danske hjem.

Lys kan fås i to kvaliteter: stearin og paraffin. Stearin er det mest miljøvenlige lysmateriale, men paraffin har en længere brændetid og er billigere at fremstille.

Mange mennesker foretrækker ægte stearin, fordi det er forbundet med eksklusivitet. I dag er paraffin dog lige så udbredt som stearin. Hos Plantorama finder du både et stort udvalg af lys i ægte stearin og paraffinlys.

Vores lys er alle kendetegnet ved deres lange brændetid og høje kvalitet. Vores store udvalg af lys fået i alle regnbuens farver og alle nuancer derimellem, blandt andet sort, hvid, brun, grøn, rosa, pink, limegrøn, blå, mintgrøn og den hippe og meget moderigtig kobberfarve.

Duge og dækkeservietter

En dug og dækkeservietter tjener egentlig praktiske formål, men de er i lige så høj grad med til at tilføre skønhed og personlighed til spisebordet.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af duge og dækkeservietter, som på én gang både er praktiske, robuste og nemme at rengøre, samtidig med at de er smukke og dekorative.

Valget af dug og dækkeservietter sætter rammen om spisebordet, og de skal bruges igen og igen. Det er derfor vigtigt, at du køber dug og dækkeservietter, som er lige din smag.


 
Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

snow banner
Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}