{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Vægpynt

Plakater, emaljeskilte og rammer

Dekorative billeder og rammer

Rammer og billeder kan give boligen et personligt præg samt unikke detaljer. Udfyld rammerne med dine personlige billeder eller brug Plantoramas store udvalg af og stilrene billeder, eller kombiner de to.

Ved at udnytte forskelligheden i designene kan du skabe en unik fotovæg, eller skabe fokus på dit favoritbillede ved brug af en enkelt ramme i kombination med vores store udvalg af brugskunst.

Når den hvide væg eller den dekorative hylde mangler et stilrent touch tilbyder Plantorama et stort udvalg af unikke billeder og rammer.

Billederne kan nemt kombineres med dine private favoritter på væggen eller sættes i fokus med andet brugskunst på den dekorative hylde. Ligeledes giver Plantoramas brede udvalg af Incado rammer dig muligheden for at finde den ramme, der matcher din stil.

Uanset om du er til det tidsløse design med sorte og hvide farver eller om du forsøger at ramme tidens trends med kobber kan vi opfylde dit ønske.

Skab unikke detaljer med billeder og rammer

Billeder og rammer er en del af den interiør der skaber den unikke stemning og sætter det personlige præg på dit hjem. Som et led i boligindretningen kan du kombinere rammerne med nogle af vores flotte stearinlys og årstidens brugskunst.

Når et billede sættes alene kommer det i fokus og du kan på den måde skabe unikke detaljer i din indretning. De kan også kombineres med en stueplante på et bord eller en frisk buket blomster.

Lav din egen fotovæg

Med et mix af dine egne personlige favoritter og det store udvalg af rammer og billeder hos Plantorama har du muligheden for at lave din egen personlige fotovæg. Hvis man tør at kombinere forskellige størrelser og rammefarve kan man kreere en spændende væg, der skaber opmærksomhed og detalje i hjemmet.

En fotovæg kan nemt understøttes af nogle af vores unikke planter eller andet brugskunst, eksempelvis en stor gulvplante eller nogle af vores flotte, rustikke stearinlys på høje lysestager.