{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Vaser

Boliginteriør

Fade, bakker og tilbehør til borddækning

Fade og glas pynter og fuldender indretningen samt borddækningen. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas fade og glas. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Skåle, bakker og fade til dekoration

Ligesom vi i indretningen har ting, som skal gemmes væk, har vi også smukke ting, som fortjener at blive fremhævet. Til at fremhæve dine yndlingsting i hjemmet har vi hos Plantorama et stort udvalg af fade, bakker og skåle.

Disse kan bruges til alt fra levende lys til fremvisning af smykker og fås alle i et væld størrelser, former og farver, som eksempelvis den ultramoderne kobberfarve. Med vores store udvalg af pynteskåle, bakker og lysfade kan du give din bolig karakter og vise din personlighed.

Tilbehør til borddækning

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af service og tilbehør til borddækning og madlavning. Vores udvalg omfatter blandt andet skærebrætter, serveringsskåle, anretterfade, serveringsbakker, pyntebakker, serveringsfade, træfade, spækbrætter, krus og glas.

Glas og service

Bestik, tallerkener og glas udgør det basale udstyr i borddækningen, og det er derfor helt grundlæggende at have dette udstyr på plads. Hos Plantorama finder du et udvalg af service og andet tilbehør til spisning, som med garanti vil kunne fuldende din borddækning.

Vores udvalg omfatter blandt andet bestik i rustfrit stål, men også mere alternative materialer, som eksempelvis plast. Plastbestik er praktisk og meget velegnet til at medbringe på ture og picnics. Vi har desuden skåle, suppeskåle, tallerkener, sidetallerkener, middagstallerkener, vandglas, vinglas.

Skåle og fade til servering og anretning

Smukke skåle og fade er uundværlige, når bordet skal dækkes til fest. Der er bare noget helt særligt og eksklusivt ved at anrette en middag på fade og skåle.

Hvis du gerne vil dække et smukt bord, bør du gå på opdagelse i vores store udvalg af serveringsskåle og serveringsfade. Vi har skåle og fade i alle tænkelige materialer, former, størrelser og farver, så du finder med garanti en løsning, som passer til dit behov og din smag.

Serveringsbakker og pyntebakker

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af serveringsbakker og pyntebakker. Nogle af bakkerne er robuste, kan klare høj vægt og er fremstillet i materialer, der er nemme at rengøre.

Eksempelvis bakker i stål og plast, som er meget velegnede som serveringsbakker. Andre af vores bakker er fremstillet i mere skrøbelige materialer og er derfor bedre egnede som pyntebakker.

Langt de fleste af vores bakker vil dog kunne tjene begge formål, og det er derfor primært op til din personlige smag, hvilken bakke du bør vælge. Gå op opdagelse i vores udvalg af bakker og se, om ikke der er en bakke, der tiltaler dig.