×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Boliginteriør

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Inspiration til bolig og indeplanter

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Bolig

Boliginteriør

Kunst på væggen, hyggeligt pynt og små nips skaber et dejligt, personligt hjem. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør og pynt til boligen. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Boligindretning og boligtilbehør

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af boliginteriør, brugskunst og boligtilbehør. Vores udvalg omfatter eksempelvis billeder, billedrammer, plakater, skilte, materialer til dekorationer, figurer, nips, pyntegenstande, kasser, kurve, bakker, fade, skåle, æsker og kunstige blomster.

Du finder også lamper, lampeskærme, glødepærer, lysestager, lanterner, lys, møbler, puder, plaider, gulvtæpper, service, vaser og skjulere – simpelthen alt, hvad du skal bruge for at indrette et smukt og hyggeligt hjem. Se vores udvalg af boliginteriør.

Vægpynt og kunst til hjemmet

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kunst til hjemmet. Vores udvalg omfatter blandt andet emaljeskilte, træskilte, magneter, plakater og billeder samt et stort udvalg af rammer til at indramme det smukke vægpynt med.

Vores store udvalg af billeder og plakater fås i mange forskellige farver, størrelser, former og stilarter. På den måde kan du altid finde det perfekte produkt til netop dit hjem. Se udvalget af billeder og rammer.

Materiale til dekorationer

DIY er hottere end nogensinde før, og hos Plantorama finder du også et stort udvalg af materialer, som du kan bruge til at lave din egen dekoration og pynt til hjemmet.

Vores udvalg af dekorationsmaterialer omfatter alt fra kranse og oasis, over ståltråd og lim, til diverse dekorationsfigurer og dekorationssten.

Med vores store udvalg af dekorationsmaterialer kan du skabe din helt egen personlige pynt til hjemmet fra bunden eller sætte dit personlige præg på eksisterende dekorationer. Se udvalget af dekorationsartikler.

Nips, bakker og kasser

Vores udvalg af interiør rummer en lang række boligtilbehør og småtilbehør til hjemmet. Under denne kategori finder du blandt andet et stort udvalg af nips, pyntegenstande, pyntefigurer, bakker, skåle, fade, opbevaringsæsker og –kasser, krukker, fletkurve og trådkurve.

Med vores store udvalg af nips og opbevaringstilbehør kan du pynte dit hjem op og holde orden på dine småting med stil. Se vores udvalg af kurve og kasser.

Lamper og møbler

Møbler og lamper udgør kernen af boligindretningen, og hos Plantorama finder du et stort udvalg af møbler og lyskilder.

Vores udvalg af møbler omfatter blandt andet stole, borde, planteopsatser, opslagstavler og skamler. Se udvalget af møbler.

Vores udvalg af lamper tæller både lofts-, væg- og bordlamper, de hypermoderne glødepærer og lampeskærme. Blandt vores store udvalg af møbler og lamper finder du med garanti løsninger, som passer perfekt til dit behov og smag. Se udvalget af lamper og lanterner.

Stearinys og lysestager

Der er ikke noget så hyggeligt som levende lys, og i det kolde, mørke nord er intet hjem komplet uden lys og lysholdere.

For at imødekomme danskernes kærlighed til levende lys har vi et stort udvalg af lys og lysholdere hos Plantorama. Vores udvalg omfatter alt fra lysestager og lyshuse, til bloklys og fyrfadslys.

Lys og lysholdere fås i et væld af former, materialer, størrelser og farver – blandt andet de meget moderigtige: kobber, messing og guld. Se udvalget af stearinlys og lysestager.

Tæpper og puder til hjemmet

Ligesom at levende lys skaber hygge i hjemmet, kan tekstiler også skabe en rar følelse i hjemmet. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af tekstiler til hjemmet: ægte lammeskind, puder i skind, pyntepuder, bløde sofapuder, stolehynder, gulvtæpper og plaider.

Tekstilerne fås i mange forskellige farver, materialer og størrelser, og på den måde kan du altid finde en løsning, der passer perfekt til din bolig.

Tilbehør til borddækning

Hos Plantorama finder du også et stort udvalg af service, bestik, glas, kopper, krus, skærebrætter, serveringsskåle, serveringsfade, serveringsbakker, duge, dækkeservietter, servietter, udstyr til madlavning samt en masse andet tilbehør til borddækning. Se udvalget af fade og glas.

Krukker, potter og kunstige blomster

Endelig finder du et stort udvalg af vaser, urtepotteskjulere og kunstige blomster blandt vores store udvalg af interiør.

Vaserne findes i mange forskellige materialer, former, størrelser og farver, og det samme gælder potteskjulerne: keramik, glas, lertøj, fiber og plast.

Det store udvalg af størrelser, former og farver sikrer, at du kan finde en vase eller skjuler, som passer perfekt til dit behov, og som samtidig behager din smag. Se vores udvalg af skjulere og vaser.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden