×
Som et led i bekæmpelsen af COVID-19 holder vi vores legeområder lukkede, så længe det er nødvendigt.

Dekorationsartikler

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Forudbestilling Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Populære produkter i denne kategori

Inspiration til bolig og indeplanter

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Boliginteriør

Materialer til dekoration

Dekorationsartikler lader dig være lidt ekstra kreativ og gør din pynt mere personlig. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas materialer til dekorationer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Alt i dekorationsmaterialer

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af dekorationsmaterialer. Vores udvalg omfatter blandt andet mos, oasis, dekorationssvampe, bark- og træstykker, dekorationsæbler, kranse, hjerter, dekorationsfugle, dekorationsfigurer, blomster, ståltråd, dekorationssand, dekorationsgrus, dekorationssten, perlenåle, glasperler, glassten, vindseltråd, dekorationstråd og dekopinde.

Sand, grus, sten og akrylperler til dekorationer

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af dekosand og dekosten. Vores store udvalg af dekosand omfatter alt fra helt finkornet sand til grus og småsten. Dekosandet fås i mange forskellige farver, blandt andet sort, grøn, brun, sølv og rød.

Det dekorative, farvede sand kan både bruges til dekoration i skåle og fade, sammen med levende lys på et lysfad eller i sammenplantninger med blomster. Vores dekosten fås ligeledes i mange forskellige størrelser og farver, eksempelvis hvid, klar, sort, gul, grøn og rød.

Udvalget af dekosten omfatter desuden smukke, champagnefarvede dekoperler, som giver dekorationer et elegant udtryk.

Såvel dekosand som dekosten sælges i gennemsigtige plastbøtter med praktisk skruelåg. Dekosand og dekosten kan hældes derfor tilbage i bøtten, når det ikke skal bruges og genbruges igen ved senere anledning.

Perlenåle

Udover løse dekoperler har vi et stort udvalg af perlenåle hos Plantorama. Perlenålene er, som ordet antyder, tynde nåle, hvorpå der sidder en perle for enden. Perlenålene er perfekte til dekorationer, blomsterarrangementer, buketter og sammenplantninger, hvor de tilfører elegance.

Perlenålene er meget nemme at arbejde med og kan genbruges gang efter gang. Nålene fås i flere forskellige størrelser og farver, blandt andet sort, champagnefarvet, gul og grøn.

Dekorationsbark, mos og dekofigurer

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af figurer til dekorationer. Vores udvalg omfatter blandt andet dekosvampe, dekoblomster, dekoblade, dekoæg kunstige vagtelæg, dekofugle, dekohjerter, træhjerter, akrylhjerter, dekosommerfugle, træstykker, barkstykker, kviste, dekogrene, mos, oasis, dekomos, kunstig mos, dekoæbler og mange, mange flere dekorationsfigurer.

Alle dekorationsfigurerne fås i mange forskellige farver og størrelser og kan bruges til alt fra hjemmelavede kranse til blomstersammenplantninger.

Med vores store udvalg af dekofigurer kan du nemt sætte dit personlige præg på hjemmets dekorationer, sammenplantninger, påskedekorationer og blomsterarrangementer.

Kranse og hjerter til dekorationer

Enhver dekoration starter med en krans eller et hjerte, som herefter fyldes med pynt efter egen smag. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kranse og hjerter til dekorationer.

Dekokransene fås i flere forskellige materialer, blandt andet oasis og akryl, og kan pyntes sparsomt, hvis du er til det minimalistiske udtryk, eller overdynges med dekorationsmaterialer, hvis du er til festlige, overdådige dekorationer.

Vores store udvalg af kranse til dekorationer kan både bruges til dekorationer i fad og til dekoophæng på dør eller væg. Kransene kan både bruges indendørs og udendørs og kan genbruges flere gange.

Lædersnor og ståltråd til dekorationer

Udover kranse og et kæmpe udvalg af dekosten, dekosand og dekofigurer finder du også et stort udvalg af tråd og snor til at binde dekorationerne sammen med hos Plantorama.

Vores udvalg af snor og tråd omfatter alt fra vindseltråd og ståltråd i flere forskellige farver, blandt andet grøn og sort, over lædersnor i eksempelvis rød, hvid og sort, til vinbinder i smukke røde og lyserøde nuancer.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden