Grønne stueplanter

Populære produkter i denne kategori

Stueplanter

Grønne planter til hjemmet

Grønne stueplanter og potteplanter skaber liv og er dekorative i hjemmet. Her ser du et udvalg af Plantoramas grønne planter. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Grønne stueplanter til hjemmet

Grønne planter til hjemmet er stedsegrønne og sætter derfor ikke blomster. De svinger voldsomt i størrelse, fra de helt små kaktusser og bonzaitræer, til de store palmer der kan røre loftet.

Også omfang kan svinge. Og på trods af navnet, kan planternes farve det faktisk også. Der er planter, som fremtræder både lilla, røde, hvide og blågrønne, som eksempelvis Alocasia der kan fremstå mørkelilla.

Hos Plantorama kan du være sikker på at købe en stærk og smuk stueplante af høj kvalitet, som kan holde længe.

Vi har et stort udvalg, som blandt andet indeholder efeu, birkefigen, kattegræs, husfred, gummitræ, papyrusgræs, stuebambus og sømandstrøst. Vi har også et stort udvalg af spændende, kødædende planter.

Grønne planter giver et sundere indeklima

Grønne planter i hjemmet bidrager til et sundere indeklima, både i kraft af deres evne til at omdanne CO2 til ilt, samt hæve luftfugtigheden i hjem eller kontorer hvor der er problemer med tør luft.

Det er dog også sundt for det mentale helbred, og flere undersøgelser påviser nedsættelse af stressniveauet.

Herudover trækker planterne mange af de kemikalier og skadelige partikler der findes i almindelige hjem væk, så det er et betragteligt sundere indeklima man får.

Flere undersøgelser har også påvist gavnlig indvirkning på forebyggelse af hovedpine, forkølelse og influenza.

Pleje af grønne planter

Planter har brug for lys, vand og gødning. I varierende mængder. Det svinger kolossalt hvor meget de enkelt planter tåler og hvor meget de trives med.

Dette hænger i høj grad sammen med deres naturlige levevilkår, så hvis du har sat dig ind i dem, er du allerede godt på vej.

Har man problemer med at huske at få vandet, kan det være en god idé at supplere med en af vores selvvandende potter, så planten kan trække det den har brug for.

Samtidig slipper du afsted med at vande sjældnere. Nogle planter vil også have brug for kunstigt lys, andre en mørklægningsperiode hvor de hviler.

Ingen planter kan tåle at være støvsamlede, da bladene er deres kraftigste organ. Man kan supplere med forstøvning, som i øvrigt også gavner hvis planten trives med højere luftfugtighed, end der er sundt i et indeklima hvor mennesker skal trives.

Vejledning omkring grønne stueplanter

Mangler du råd og vejledning omkring grønne stueplanter, bør du besøge din nærmeste Plantorama og få en snak med vores dygtige fagfolk.

De ved alt om stueplanter og kan nemt rådgive dig om alt, hvad der har med stueplanter at gøre. Du finder også gode råd og vejledning samt inspiration ovre i vores guide.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}