{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Jul

Bolig

Alt til julen

Julen betyder pyntning af hjemmet, gaveindpakning og juledekorationer. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas julevarer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Spred hygge med kalenderlys og stearinlys

Der er ikke noget så hyggeligt som levende lys her i kulden og mørket. Levende lys er noget helt særligt og spreder en hyggelig stemning, som du aldrig vil opnå med elektrisk lys. Derfor er levende lys stadig utroligt populære i de danske hjem.

Vores udvalg omfatter bloklys, fyrfadslys og stagelys – alle i et væld af former, materialer, størrelser og farver. Du finder lys i to kvaliteter: stearin og paraffin. Stearin er det mest miljøvenlige lysmateriale, men paraffin har en længere brændetid og er billigere at fremstille.

Vores lys er alle kendetegnede ved deres lange brændetid og høje kvalitet. Vores store udvalg af lys fås i alle nuancer, blandt andet sort, hvid, brun, grøn, rosa, pink, limegrøn, blå, mintgrøn og den meget moderigtige kobberfarve. Se udvalget af kalenderlys og stearinlys.

Dekorationsmaterialer til juledekorationer

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af dekorationsmaterialer, så du kan få lavet smukke juledekorationer. Udvalget omfatter blandt andet barkstykker, kunstig mos og kogler samt små julekugler, tråd og snor.

Vores tråd og snor bruges til at binde dekorationerne sammen og omfatter alt fra vindseltråd og ståltråd i flere farver over lædersnor i rød, hvid og sort, til vinbinder i smukke røde og lyserøde nuancer.

I vores centre finder du alt, det du skal bruge, til dine juledekorationer. Du kan endda selv blande en pose blandt vores mange kogler og dekorationsmaterialer. Se udvalget af dekorationsmaterialer.

Pynt op med juleophæng og julepynt

Hos Plantorama finder du alt indenfor pynt til boligen og juletræet. Vores udvalg omfatter glaskugler i alskens farver, designs og størrelser, glashjerter og glaskogler, flettede julehjerter og stjerner, flagranker og figurophæng samt ophæng i metal, filt og porcelæn. Se udvalget af julepynt.

Gavepapir og gavebånd til kreativ indpakning

Ingen jul uden julegaver – og selvfølgelig skal gaverne pakkes smukt ind, så de pynter under juletræet. Derfor finder du alt indenfor gavepapir og gavebånd hos Plantorama, så du kan skabe en smuk og kreativ indpakning.

Et flot gavebånd og ’til og fra ’-kort fuldender enhver gaveindpakning. Hos Plantorama finder du gavebånd, som passer perfekt til udvalget af gavepapir.

Du finder blandt andet det klassiske gavebånd i alskens farver, men også snor og dekorationssæt med kort, som du kan indpakke dine gaver med. Se udvalget af gavebånd og gavepapir.

Byg din egen julelandsby

Mange af os byggede som barn små julelandsbyer med kælkebakker i vat og små oplyste huse med nisser. Det spredte altid hyggestemning. I Plantorama finder du alt til at bygge din egen julelandsby igen.

Starter du helt fra bunden, anbefaler vi vores startsæt med 10 dele, så du kommer godt i gang. Lad dig inspirere af Plantoramas julelandsby her.

Udover startsæt finder du et stort udvalg af huse i alle størrelser og typer, karruseller og vindmøller. Du finder også hyggelige sæt med personer, juletræer og vejskilte samt gadelamper, træer og biler.

Er du ekstra kreativ, kan du lave små veje og stier, bjerglandskaber og bakker samt søer og vandfald for at skabe mere liv i byen.

Hele familien kan samles om at lave julelandsbyen – kun fantasien og kreativiteten sætter grænser. Besøg endelig vores centre og saml inspiration til din julelandsby. Se Plantoramas tilbehør til julelandsbyer.

Gør julen nemmere med et kunstigt juletræ

Selvom et ægte juletræ dufter dejligt og ser smukt ud, er det kunstige juletræ både nemt og vedligeholdelsesfrit. Derudover er de naturtro juletræer nemmere at håndtere, de kan genbruges år efter år og så drysser de ikke med grannåle.

I Plantorama finder du kunstige juletræer i en høj kvalitet med og uden LED-lys. Juletræerne fås med fod og i forskellige farver, blandt andet lysegrøn, mørkegrøn og snehvid, samt i forskellige højder.

Alle vores kunstige juletræer er brandhæmmende, og så er de nemme at pakke væk. Når du pakker juletræet ud, kan du forme grenene, som du lyster, så træet får den perfekte form.

Se vores store udvalg af kunstige juletræer i dit nærmeste havecenter, hvor du kan gå på opdagelse i ”skoven” og finde det perfekte juletræ til dig. Se Plantoramas kunstige juletræer.