Julegavepapir og gavebånd

Populære produkter i denne kategori

Jul

Gavebånd og gavepapir til jul

Flot julegavepapir til årets pakker

Julen er hjerternes fest, og en stor del af festen er julegaverne. Flot indpakkede julegaver ser bare mere indbydende ud, når de ligger under juletræet og venter på at blive pakket op. Alle de flotte og farverige motiver og glimtende bånd gør enhver glad i den søde juletid.

Det grundlæggende element i enhver gaveindpakning er og bliver gavepapiret. Ja, det er næsten halvdelen af glæden at få en smukt indpakket julegave, hvor der er lagt tid, energi og kreativitet i. Det behøver dog ikke være vanskeligt og krævende at pakke de flotteste julegaver ind.

Starter du ud med flot julegavepapir til årets pakker, er du kommet ganske godt fra start. I Plantoramas julemarkeder landet over finder du et skønt udvalg af julegavepapir i forskellige farver og finish, nogle med tryk, mønstre og figurer.

Find alt det, du skal bruge til at flot gaveindpakning blandt udvalget af julegavepapir og dertilhørende gavebånd og gavemærker. I julemarkedet finder du tilmed pynt og pyntegrønt, som du kan dekorere julegaverne med. Hos Plantorama finder du alt til at lave flotte og kreative julegaver.

Vores udvalg af julegavepapir spænder vidt, over de mere klassiske varianter til de mere specielle varianter, så du kan med garanti finde noget gavepapir til julegaverne, som falder i din smag.

Vi har julegavepapir i forskellige farver og mønstre, så du kan skabe lige det udtryk, du foretrækker. Lad fantasien få frit løb eller find inspiration i vores DIY-univers, hvor vi deler ud af vores gode idéer til julegaveindpakningen.

Find et kunstigt juletræ, som pakkerne kan lægges under.

Inspiration til julens gaveindpakning

Søger du inspiration til nye måder at pakke julegaverne ind på? Det skal ikke meget til for, at dine julegaver skiller sig ud under juletræet, og er du én af dem, som går op i en flot gaveindpakning, har du sikkert slet ikke noget imod at bruge lidt ekstra tid på at være kreativ med indpakningen af julegaverne.

Du kan i vores udvalg finde julegavepapir med blandt andet guld og sølv tryk, skønne julemotiver og dekorativt print. Du kan sagtens lade gavepapiret være blikfang sammen med et matchende gavebånd, men du kan også skrue helt op for kreativiteten med små detaljer.

Det er ofte de små ekstra detaljer i julens gaveindpakning, der gør hele forskellen, og det vil med garanti blive værdsat hos modtageren, at du har gjort lidt ekstra ud af det.

Miks og match gavepapir og gavebånd lige som du har lyst. Vælg farver og prints, der harmonerer med hinanden eller vælg kontrasterende bånd og papir, der stadig komplimenterer hinanden og giver en fed effekt.

Du kan tilføje små, fine detaljer til julegaverne med eksempelvis pomponer af silkepapir eller kviste, grangrene og tørrede blomsterstilke, som sættes fast i gavebåndet. 

Du kan også binde små julefigurer fast til gavebåndet, som kan hænges på juletræet bagefter. Så får modtageren et fint minde, som de kan genopleve hvert år, når juletræet skal pyntes.

Gå på opdagelse i vores udvalg af smukt julegavepapir og vælg mellem matte og skinnende papir, simpelt og sjovt papir samt mønstret og glimrende papir. Sæt prikken over i’et på julens gaver med flotte gavemærker og til og fra kort, som du også finder i forskellige udgaver i vores udvalg.

Indpak gaver med gavepapir og julegavebånd

Selvom et flot gavepapir er helt grundlæggende for julens gaveindpakning, er gavebånd absolut kronen på værket. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kombinerer gavepapir og gavebånd.

Plantoramas udvalg af julegavebånd giver dig mange muligheder for at pakke de smukkeste julegaver ind. Du kan slå dig løs med forskellige farvekombinationer eller holde dig til et matchende farvetema. Du kan også mikse prints og motiver for det helt rette udtryk.

Prøv eksempelvis at kombinere en skrap farve på båndet med neutralt julegavepapir eller omvendt. Du kan også holde dig til de klassiske kombinationer som eksempelvis rød og grøn. Du kan også gennemføre gaveindpakningen med den samme farve i flere forskellige nuancer.

Det er helt op til dig selv, hvordan julegaverne skal pakkes ind. En personlig gaveindpakning vækker altid glæde, så det kan godt betale sig at tænke lidt over valget af gavebånd og gavepapir. Det gør dine julegaver unikke og helt enestående.

Og hvem ønsker ikke at vække smil med sine julegaver? Det kan være en glæde i sig selv at modtage en smukt indpakket gave, så lad kreativiteten få frit løb. Du kan endda sætte fint pynt i gavebåndet som et ekstra kreativt element i gaveindpakningen.

Smukt gavebånd når helt nye højder, hvis du sammensætter det med små julekugler, nissemænd, snefnug eller andre julemotiver, der kan bindes i båndet. Det ser utroligt smukt ud sammen med et fint gavemærke. Her kan du virkelig sætte dit præg på julegaveindpakningen og dekorere gaverne til den enkelte person.

Hos Plantorama finder du polygavebånd, som med sin skinnende effekt giver et elegant touch. Det er også denne type gavebånd, du kan krølle med en saks. Du finder gavebånd i poly i flere forskellige farver. Du finder også gavebånd i satinlook, der giver de flotteste sløjfer.

Uanset hvad du foretrækker, kan du med vores udvalg af gavebånd skabe lige det udtryk, du vil, i gaveindpakningen. Julegavebåndene kan også bruges i juledekorationen og adventskransen eller til at hænge i julepynten på juletræet.

Gavebåndet har altså mange forskellige anvendelsesmuligheder i julen. Her på siden finder du et udvalg af vores gavebånd, men besøger du din Plantorama, kan du opleve det fulde udvalg.

DIY-idéer til julen

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}