×
Grundet de nye Covid-19-restriktioner er alle vores centre og kundeservice midlertidigt lukket fra den 24. december

Julekugler og juletræspynt

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtrering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Forudbestilling Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Rabat Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Populære produkter i denne kategori

Jul

Julekugler, juletræspynt og juleophæng

Julekugler og juletræspynt kan dekorere hele huset, lige fra juletræet og vinduer til dørgreb og lamper. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af pynt og kugler i alle julens farver.

Julepynt til juletræer

Julen er en skøn tid på året, hvor vi hygger om hinanden og pynter hjemmet op i julens farver. Og hos Plantorama forstår vi, at et smukt pyntet juletræ er kernen i den perfekte juleaften. Derfor har vi et stort udvalg af julepynt til juletræet i mange forskellige stilarter, designs og farver.

Måske trænger julepynten til lidt fornyelse eller måske du bare ønsker at pynte juletræet med ny og flot julepynt i år? Uanset hvad du måtte have af ønsker, kan du med garanti finde noget, der falder i din smag blandt vores store udvalg af julepynt til juletræer.

Vores udvalg af juletræspynt omfatter blandt andet guirlander, kræmmerhuse, julehjerter, topstjerner, englefigurer samt en lang række andre søde og smukke figurer, som kan hænges på juletræet.

Udvalget af juletræspynt fås i mange forskellige farver, sådan at du altid kan finde pynt, der falder i din smag – uanset om du er til sølv, guld, grøn, rød, kobber eller en helt sjette farve.

Du finder desuden moderne og stilfuld juletræspynt samt mere klassisk juletræspynt i de velkendte julefarver. Der er i sandhed noget for enhver smag, så mon ikke også du kan finde noget smukt julepynt til årets juletræ.

Tag et kig i vores udvalg af juletræspynt her på siden eller besøg julemarkedet i din Plantorama, hvor du også finder inspiration til dette års dekorationer.

Juletræspynt til enhver smag

I december pynter danskerne landet over deres juletræer op med pynt og lys til årets hyggeligste aften. Hos Plantorama elsker vi denne søde juletid og i vores julemarked fører vi et stort udvalg af forskellig juletræspynt til enhver smag, som giver den helt rette æstetik og stemning op til jul.

Vi går ligeså højt op i smukt pyntede juletræer, så vi tilbyder både noget til den traditionelle juletræspynter, der holder af klassiske farver og motiver samt den mere moderne juletræspynter, der godt tør mikse og matche forskellige farver og sjove figurer.

Uanset hvad du er mest til, garanterer vi masser af inspiration og julestemning i Plantoramas julemarked, hvor du finder et væld af forskellig juletræspynt til enhver smag.

I Plantoramas julemarked finder du pynt til juletræet i et væld af farver, motiver, materialer og størrelser. Ja, vi tør næsten love, at vi har noget til enhver smag, så uanset om du er til klassisk rødt eller moderne hvidt juletræspynt, kan du lade dig inspirere blandt vores store udvalg af julepynt til juletræet.

Blandt udvalget af juletræspynt finder du nye udgaver af gamle klassikere som eksempelvis fugle, engle, trommer og slikstokke. De er som taget ud af Peters Jul og spreder en dejlig nostalgisk julestemning, når de hænges op på juletræet. Så er du mest til de velkendte julemotiver, har vi også noget til dig i vores udvalg, som kan inspirere.

Om du er vild med at hænge pynt på alle juletræets grangrene eller du bare er mest til det stilrene og sparsomt pyntede juletræ, vil vi lade dig om – vi har alt, du skal bruge til at pynte et smukt og stemningsfuldt juletræ.

Vores julepynt til juletræer kan købes enkeltvis eller i færdigblandede pakker, så vi har noget for alle. Gå på opdagelse her på siden og besøg julemarkedet i din Plantorama, der holder åbent helt frem til juleaften.

Glaspynt og juletræspynt i træ

Glaspynt er utroligt smukt på juletræet og noget helt specielt. Julepynt i glas reflekterer på smukkeste vis lyset fra lyskæden eller stearinlysene. Hos Plantorama finder du både julekugler i glas, glasfugle med fjer og andet glaspynt, der kan hænges på juletræet.

Så skal julepynten lige have et nyk op eller skal den blot være noget ekstra særligt, er glaspynt helt perfekt til at give juletræet personlighed. Blandt vores udvalg af glasjulepynt finder du også diverse juleophæng i glas til juletræet og smukt pyntede glaskugler.

Med et stort udvalg af julekugler i glas i flere forskellige farver har vi garanteret også en glaskugle, der passer til din juleindretning. Udover julekuglerne i glas findere du også julemæng, engle, snemænd og biler med juletræer i glas.

Du finder mange fine og hyggelige julemotiver i glas i vores julemarked, som kan friste alle, der holder af julen. Blandt udvalget af glaspynt til juletræet finder du også juletræspynt i træ, som giver et rustikt og naturligt udtryk på juletræet.

Julepynt i træ er perfekt til dig, som holder af neutrale farver eller dig der gerne vil kombinere den mere klassiske julepynt med et strejf af natur. Mangler du et juletræ at hænge julekuglerne på? Se vores udvalg af juletræer her.

Skønne julekugler til juletræet

Hos Plantorama forstår vi, at et smukt pyntet juletræ er kernen i den perfekte juleaften. Derfor har vi et stort udvalg af pynt til juletræet, som kan behage enhver smag og julestil. Vores udvalg omfatter blandt andet julekugler i et væld af farver og nuancer, julekugler med glimmer, julekugler i metallook og julekugler med smukke dekorationer.

Her på siden kan du se et udpluk af vores julekugler til juletræet, men besøger du vores julemarked kan du opleve de fulde udvalg. Det er bestemt en oplevelse værd, og vi tør næsten garantere, at du kan finde mindst en julekugle til dit juletræ.

Julekugler hører sig julen til og det er da også mange danskeres foretrukne pynt til juletræet. I nogle familier går julepynten endda i arv gennem generationer, så det er også noget, der betyder meget for os. Juleudsmykningen er for mange et årligt ritual, og få ting kan måle sig med den hygge og nostalgi, det er at pynte op til jul.

Vi har skønne julekugler til juletræet i både glas og plastik i mange forskellige farver og størrelser. Du finder kugler, som sælges enkeltvis, og pakker med op til 50 julekugler. Så uanset om du er på udkig efter en julekugle, der skal fuldende din juleudsmykning, eller du starter helt fra bunden, har vi noget for dig.

Er du i tvivl, om du skal vælge julekugler i glas eller plastik? Der er fordele og ulemper ved begge slags, så det kommer an på smag og behag. Glaskugler er ofte mere delikate og finere, men til gengæld skal de håndteres mere forsigtigt. Plastikkugler er mere hårdføre og holder længere, men har ikke den samme finish som glaskuglerne.

Måske du er til farverige julekugler? Blandt vores udvalg finder du alt fra blå julekugler og grønne julekugler, over røde julekugler og lilla julekugler, til guld julekugler og hvide julekugler. Og mange flere farver og nuancer end det.

XXL og store julekugler

Hos Plantorama finder du også store julekugler i XXL-størrelse blandt udvalget i julemarkedet. XXL julekugler er ideelle til dig, der er på udkig efter nogle julekugler, som er større end de almindelige julekugler, vi typisk hænger på juletræet.

Bliver standardstørrelsen bare for lille, ja så er de store julekugler lige noget for dig. Vores store julekugler er robuste og kan hænges på juletræet, i vinduet eller i en krog i et hjørne. Mulighederne er næsten uendelige, og du kan med fordel hænge flere af de store julekugler sammen eller kombinere dem med din anden julepynt.

Vores store julekugler til ophæng findes i flere farver, som du kan kombinere lige efter smag og behag. Måske du er mest til matchende julekugler eller et fedt farvemiks? Du bestemmer heldigvis helt selv, hvordan julekuglerne skal kombineres. Besøg julemarkedet i Plantorama og se udvalget af XXL og store julekugler.

Julekugler i plastik

Julekugler i plastik er mere praktiske i forhold til julekugler i glas, da de ikke går lige så let i stykker. De kan derfor være at foretrække, hvis du har små børn eller er til den mere klodsede side. Med plastikjulekugler får du større brudsikkerhed, skulle du gå hen at tabe dem på gulvet.

Julekugler i plast er dog, ligesom glaskuglerne, stadig fremstillet med det æstetiske for øje. Der er altså ikke gået på kompromis med kvaliteten eller deltaljerne, bare fordi materialet er af plastik. Plastikjulekuglerne passer perfekt ind i juleudsmykningen, uanset hvilken julestil du kører derhjemme.

Plantoramas udvalg af julekugler omfatter plastkugler i flere størrelser og farver, hvor nogle er dekoreret med fine julemotiver eller juledesigns. Fælles for dem alle er deres store anvendelighed; hæng plastjulekuglerne på juletræet, på en gren i loftet eller på en granguirlande langs trappegelænderet.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan julekuglerne i plastik kan bruges. Og på grund af deres robusthed kan de hænges der, hvor du ikke tør løbe an på at hænge dine glaskugler.

Gå på opdagelse i Plantoramas julemarked og opdag de mange varianter af julekugler i plast med flotte designs, farver og former. Julekugler er nok danskernes favorit, når det kommer til juleudsmykningen i hjemmet, og hos Plantorama finder du mange sjove og spændende julekugler i plastik.

Er den runde julekugle for kedelig? Så skal du gå efter vores plastikjulekugler i geometriske former eller vores plastikjulekugler med lys indeni. De er perfekte som et frisk pust til juletræet og tilfører et moderne element i din juleindretning. Kombinér dem gerne med dine klassiske julekugler og se dem få nyt liv.

Vi har gang i hele farvepaletten blandt vores udvalg af julekugler. Du finder plastjulekugler i de klassiske julefarver; rød, guld, hvid og sølv, men du finder også plastjulekugler i mere iøjnefaldende og anderledes farver; blå, lilla og grøn. Vi har noget til alle, uanset hvilken farve og stil du er til.

Vores julekugler i plastik fås både enkeltvis og samlet i pakke, hvor størrelser og farver er mikset flot sammen. Plastjulekuglerne varierer i størrelsen, fra de helt små til de helt store, som kan blandes efter lyst og behov afhængigt af, hvilken juleudsmykning de skal bruges til.

Plastikjulekugler kan også med fordel bruges i julens dekorationer, eksempelvis i adventskransen eller kalenderlysdekorationen, som begge hører sig juletiden til.

Her udgør de et festligt indslag blandt gran, lys og bånd. Skal dit juletræ genbruges år efter år ligesom julepynten? Se vores udvalg af kunstige juletræer her.

Juleophæng i hjemmet

Juleophæng er en bred kategori, der dækker dekorationer, som hænges op til jul. Det kan faktisk være hvad som helst, du synes passer til højtiden, og det giver god mening at lade dekorationerne afspejle, hvad du selv føler, du fejrer.

Vi dekorerer vores hjem for at markere, at den kommende tid er noget helt specielt – den er nemlig højtidelig. Selvom juleriet hurtigt kan tage overhånd, når gaderne udsmykkes allerede i oktober, er det netop udsmykningen, der gør december til noget helt særligt for så mange mennesker.

Juletiden handler ikke blot om gaver, men især også om hygge, varme og kærlighed. Gode mennesker, smukke ting og omhu i at passe på hinanden og holde slutningen på året højtidelig. Her kan smukt juleophæng være med til at sætte rammerne for en jul i familiens skød.

Hos Plantorama finder du juleophæng til hjemmet med stilfulde detaljer og klassiske motiver som juletræsmænd, flag, stjerner og hjerter. Blandt udvalget i vores julemarked finder du juleophæng i flere forskellige farver samt smukke metaller, som eksempelvis guld, sølv og messing.

Juleophænget er ideelt til at sprede den hyggelige julestemning, og det kan anvendes stort set alle steder i hjemmet. Det er naturligvis oplagt at hænge pynten på træet, men også i vinduet og på dørhåndtaget samt kommodegrebet og lampen pynter juleophænget på festlig vis.

Juleophæng til vinduer

Om det er den kristne højtid, om det er vintersolhvervet eller måske blot venner, familie og den gode mad. Hos Plantorama har vi et stort sortiment indenfor juleophæng, eksempelvis hjerter, isbjørne, udskårne motiver, stjerner, nisser og snefnug.

Du finder ophæng, pynt og julekugler for enhver smag, så både det rustikke træ og hjem der trives bedst med kogler, blade, pels og kanelstænger, og det moderne, stilrene og minimalistiske hjem kan finde pynt der passer ind.

Juleophæng gør sig særligt godt i vinduerne, hvor de gør lidt ekstra ud af juleoppytningen og spreder glæde i juletiden. Juleophæng til vinduer sikrer den helt rette julestemning, og vælger du juleophæng med lys, vil ophænget på fineste vis lyse op i mørket.

Det behøver ikke være vanskeligt at ophænge pynt i dine vinduer. Du kan eksempelvis hænge juleophænget fast i gardinstangen eller små kroge i den øverste karm. Hæng gerne guirlander, flagranker og papirklip på snor på tværs af vinduet eller smukke figurer og stjerner ned fra den øverste karm.

Vil du være ekstra kreativ, kan du også vikle en gren eller et juleophæng ind i en lyskæde og hænge det op i vinduet. Det er et sjovt alternativ til de mere klassiske julestjerner og guirlander, vi plejer at hænge op i vinderne.

Uanset om du er mest til den nemme løsning eller gør-det-selv-løsningen, når det kommer til juleophæng, vil det med garanti være et sikkert julehit og være med til at fuldende den hyggelige julestemning. Har du store vinduer, kan du endda pynte op i flere lag.

DIY-idéer til julen

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden