{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kogler og dekoration

Jul

Mos, ler, nødder og grankogler til dekoration

Dekorationer hører til blandt julens hyggeligste gøremål. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas tilbehør til juledekorationer. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Pynt til juledekorationer

Når kalenderen siger december, er det tid til at pynte hjemmet op – blandt andet med flotte juledekorationer. Hvert år glæder vi os til t komme i gang, for så snart kalenderlyset og adventskransen er dekoreret og pyntet, er juleaften ikke langt væk.

Uanset om du er mest til en moderne og minimalistisk pyntede juledekoration eller den helt klassiske juledekoration med gran og kogler, så kan du finde inspiration til dette års juledekoration blandt vores udvalg af pynt.

For mange familier er det en fast tradition at samles og pynte juledekorationer. Hos Plantorama synes vi, at denne tradition hører til blandt julens hyggeligste, og vi vil hellere end gerne hjælpe jer med at kreere smukke, personlige og sjove juledekorationer.

Vores udvalg omfatter et væld af pynt til juledekorationen, alt fra halmkranse, grankogler, nødder, svampe og grene, over fade og bakker, til lim, limpistoler, lysholdere og ståltråd. Hos Plantorama finder du altså alt, hvad du skal bruge for at lave din egen juledekoration.

Så det er blandt vores dekorationspynt, du skal slå dig løs, hvis du er kreativ. Hele familien kan være med, og der bliver med garanti spredt masser af julestemning, når juledekorationerne skal pyntes. Gå på opdagelse blandt vores pynt til juledekorationen her eller besøg dit Plantorama-center, hvor udvalget er endnu større.

Du kan også gå på opdagelse i vores DIY-univers, hvor du finder inspiration og gode idéer til juledekorationer i mange forskellige stilarter ud over de klassiske. Du finder juleuniverset med DIYs her.

Mos og grene til juledekoration

Mos og dekorative grene pynter i alle slags juledekorationer – uanset om du er mest til den klassiske eller den mere moderne dekoration. Grønt er godt for øjet, og blandt vores brede udvalg finder du alt det, du skal bruge til en dekoration med mos og grene.

Nogle synes, at det er hyggeligt at gå på jagt efter dekorationsmateriale i skoven, mens andre helst slipper for bøvlet og betaler sig fra det.

Hos Plantorama får vi flere gange ugentligt friske leverancer af mos og grene. Vores ægte grene opbevares køligt, sådan at det bevarer friskheden efter ankomst til centeret. Få inspiration til juledekorationer med grønne planter.

Dekorative grene til pynt pryder så fint i dekorationer og bringer på fineste vis naturen indenfor. De dekorative grene skaber balance i juledekorationen med deres lette struktur.

Grene og mos kan anvendes i alle julens dekorationer, uanset om det er et kalenderlys eller en adventskrans. De dekorative grene fås med eller uden bær og blomster, så der er noget for alle kreative sjæle.

Grene kan fx give den hængende adventskrans et svævende og kunstnerisk udtryk. Du kan tilmed gå efter grene til juledekorationen som er særligt holdbare, så de er flotte hele december måned. Holdbare grene inkluderer blandt andet pil, bomuldsgrene og eukalyptus.

Grenen er flotte og dekorative i sig selv, men hvis ikke du er så meget til det naturlige udtryk, kan du nemt og hurtigt pynte grenene med fx bånd, små kugler, kunstig sne eller glimmerspray.

Grene kan udover i juledekorationer også bruges som bordpynt på julebordet, hvor de sammen med grankogler og nødder vil sprede den fineste julestemning med et naturligt udtryk.

De dekorative grene kan også være en fordel for dig, som gerne vil slippe for, at der drysser grannåle på gulvet fra juledekorationen. DIY-ide: Lav en adventsdekoration inspireret af naturen

Små og store halmkranse til salg

Skal du lave en julekrans eller en adventskrans, er det en fordel at starte ud med en solid halmkrans i en høj kvalitet, så dekorationen tager sig bedst ud. Halmkransen er grundlaget til en smuk juledekoration, uanset om du er til det moderne, simple og enkle udtryk eller den klassiske grandekoration.

Hos Plantorama finder du halmkranse i flere forskellige størrelser – både små og store. Halmkranse er ikke kun forbeholdt adventskranse eller julekranse – de kan også bruges som base til en smuk dørkrans eller som borddekoration viklet ind i årstidens flotte bærgrene og gran samt julens blomster og planter.

Juledekorationer med grankogler

Naturmaterialer som nødder, grankogler, tørrede svampe og andet naturpynt er uundværlige, når juledekorationen skal kreeres. De kan også pynte i en adventskrans eller i bordpynten på julebordet.
Hos Plantorama har vi et stort udvalg af pynt til juledekorationer, både i naturmaterialer og kunstige alternativer.

Du kan købe dekorationsmaterialerne enkeltvis eller sammensætte din egen blanding med vores bland selv-pynt. Blandt udvalget finder du grankogler, nødder og svampe, som kan genbruges år efter år.

Juledekorationer med grankogler er en klassiker, og blandt vores udvalg finder du kogler i flere forskellige størrelser og former. De spreder hygge i juledekorationen og kan også hænges op i vinduet i et flot silkebånd.

Både grankoglerne, svampene og nødderne kan med fordel kombineres med julesæsonens blomster og planter samt mos og gran for det helt rette julelook. Grankoglerne tilfører et rustikt og naturligt element i julens dekorationer. Du kan også designe din egen koglekrans ved at lime grankoglerne fast til en gren.

Vi har grankogler til enhver juledekoration, og du kan gå på opdagelse her på siden eller besøge din Plantorama, hvor du finder meget mere til juleoppyntningen af hjemmet. Her finder du også mos, ler, grene, bånd, lys og meget mere, så du kan finde alt det, du har brug for til julens dekorationer.

Juledekoration med oasis

Skal dekorationen holde hele julen igennem uden at tabe grannåle eller begynde at se trist ud, så er oasis den bedste løsning. Oasis kan bruges i juledekorationer, hvor du normalt ville anvende ler. Oasis er især velegnet til juledekorationer med friske planter eller blomster.

Oasis er et skummateriale af fenol, som har en evne til at suge vand op og holde på det. Faktisk kan oasis indeholde op til 40 gange sin egen vægt i vand. Så laver du din juledekoration med oasis, kan den holde sig frisk julen igennem.

Oasis skal mættes med vand, inden du anvende den til dekorationer. Læg den gerne i ”blød” natten over, så den er fuldstændig mættet med vand. Vil du gerne dekorere din juledekoration med grene, kan de være en fordel at vælge ler frem for oasis som basis i dekorationen.

Glimmer spraymaling og kunstig sne til dekorationer

Glimmerspray og kunstig sne er et sjovt og dekorativt indslag til juledekorationer. Brug glimmerspray til at dekorere grene, grankogler, nødder og blade, som vil lyse funklende op i julens dekorationer.

Kunstig sne er et sjovt element i juledekorationen, hvor du kan lave et lille julelandskab omkring kalenderlyset. Det kan også anvendes til større nisselandskaber med bakker, juleby og snelandskaber.

Det er kun fantasien, der sætter grænser, når det kommer til at dekorere juledekorationen eller nisselandet med kunstig sne. Du kan lave et hvidt snelandskab med en hyggelig juleby med legende børn eller et bakket nisselandskab med skilift, nisser der kælker i sneen, snemænd og sneklædte juletræer.