{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kunstige juletræer og kranse

Jul

Kunstige juletræer i plastik

Kunstige juletræer kan bruges år efter år og drysser ikke med grannåle. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas juletræer og kranse. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Kunstige juletræer kan genbruges år efter år

Mange har juletræet til at stå fremme hele december måned på trods af, at det ofte drysser med grannåle på gulvet og kræver en del rengøring. Glæden ved et smukt pyntet juletræ kan godt gå lidt af, når du står tilbage med et visnet juletræ, hvor grenene hænger trist nedad. Det har vi heldigvis et alternativ til her i Plantorama.

I vores julemarkeder over hele landet finder du en ”skov” af kunstige juletræer i flere varianter, der varierer i form og farve samt størrelse og højde. Du finder endda kunstige juletræer med lys, sneklædte og hvide juletræer og kunstige juletræer i miniudgaver, som kan pynte på julebordet.

Fælles for alle Plantoramas kunstige juletræer er deres høje kvalitet samt naturtro og livagtige udseende. Vores kunstige juletræer er fremstillet i holdbare materialer og kan genbruges år efter år. Desuden er materialet brandhæmmende, så du behøver ikke bekymre dig om brandfare, hvis du bruger levende lys på juletræet.

Et klassisk juletræ dufter dejligt af gran og ser samtidig utroligt flot ud, men det fælder også med grannåle og skal bortskaffes, når julen er ovre. Med et kunstigt juletræ får du et juletræ, som både er nemt og vedligeholdelsesfrit.

Derudover er kunstige juletræer nemme at håndtere, de kan genbruges år efter år og så drysser de ikke med grannåle på gulvet. Med et kunstigt juletræ, får du helt enkelt en nemmere jul.

I Plantorama finder du kunstige juletræer i en høj kvalitet med og uden LED-lys. Juletræerne fås med fod og i forskellige farver, blandt andet lysegrøn, mørkegrøn og snehvid, samt i forskellige højder. Når du pakker juletræet ud, kan du forme grenene, som du lyster, så træet får den perfekte form.

Kunstige juletræer er også et glimrende alternativ til allergikere, der ikke tåler gran. Bare fordi du er allergisk, skal du naturligvis ikke snydes for den ultimative julehygge, som et juletræ nu er. Og med vores kunstige juletræer kan du næsten ikke se eller mærke forskel – det er kun granduften, du må undvære.

Fordelen ved et ”genbrugstræ” er, at du ikke skal afsted efter et nyt træ hver gang, det bliver december. Du skal højest en tur på loftet for at hente juletræet ned, og det er lige til at overkomme. Når først det kunstige er købt, tjener det sig hurtigt ind igen, da du kan bruge det i mange år frem.

Se vores store udvalg af kunstige juletræer i dit nærmeste julemarked, hvor du kan tage på ”skovtur” og finde det perfekte træ. Er du mere til ægte juletræer, bør du se vores udvalg af juletræer i gran.

Et plastik juletræ visner ikke

Der er flere gode grunde til at vælge et juletræ i plastik frem for et frisk juletræ. Den mest åbenlyse fordel er nok, at plastik juletræet ikke drysser med grannåle, når det kommer ind at stå i varmen. Du slipper fuldstændig for at støvsuge grannåle op i tide og utide med et plastik juletræ.

Du slipper også for den lidt bøvlede transport frem og tilbage fra juletræsforhandleren. En anden fornuftig grund til at vælge et plastik juletræ er det økonomiske aspekt. Et juletræ i plastik visner ikke, så det kan sagtens genbruges år efter år. Så selvom det måske koster mere at anskaffe sig et kunstigt juletræ, kan det godt betale sig på den lange bane.

Julen bliver bare nemmere med et kunstigt juletræ, og det kan være kærkomment i en tid, hvor der også skal købes julegaver, pyntes op og bages småkager. Gør juletræspyntningen lidt nemmere med et plastik juletræ og få tid til julens andre gøremål – du vil takke dig selv for det.

Plastik juletræer bliver mere og mere populære – og vi forstår godt hvorfor. Du får et grønt juletræ, der holder sig smukt hele julen igennem, du skal ikke støvsuge grannåle op og så kan du genbruge juletræet i mange år. Det eneste beklagelige ved et juletræ i plastik er, at du må undvære den dejlige duft af gran, men til gengæld får du mange andre gode egenskaber.

Hos Plantorama finder du juletræer i plastik i forskellige prisklasser og kvaliteter, så alle kan være med. Vores plastik juletræer fås i varierende højder og flere farver, så der skal nok være et passende juletræ til dig også.

Gå på opdagelse her på siden eller besøg vores julemarked, hvor du kan opleve hele udvalget af plastik juletræer, der holder sig grønne og ”friske” gennem hele december.

Vi har kunstige juletræer til alt fra den store selskabsstue til den lille lejlighed. Husk at intet juletræ er fuldendt uden smuk julepynt. Se vores udvalg af julekugler og juletræspynt her.

Kunstigt juletræ med lys

Først kom stearinlyset, så glødepæren, så lyskæden og nu også kunstige juletræer med integreret lys. Teknologien indenfor julelys udvikler sig med hastige skridt, og i dag kan du købe utroligt smukke og naturtro kunstige juletæer, som allerede er pyntet med LED. Det bliver simpelthen ikke nemmere at pynte op til jul.

Et kunstigt juletræ med lys tilfører hjemmet varme og hygge i den dejlige juletid, og så er det langt hurtigere at sætte op og tage ned end det traditionelle grantræ, der vikles ind i lyskæder. Det er blot at slå det kunstige træ op, folde grenene ud og sætte det til strøm – så er du klar til at hænge din smukke pynt på juletræet i løbet af kort tid.

Vores kunstige juletræer med LED-lys er nemme at sætte op, og de er helt perfekte til dig, som ikke gider bøvle med lange lyskæder og gerne vil have flot lys hele vejen rundt om juletræet. Med et kunstigt juletræ med integreret lys får du opfyldt begge dele.

Plantoramas kunstige lystræer giver et fint lys og har et naturtro udseende. Grantræerne ser autentiske ud, men er samtidig dekoreret med små LED-lys, der spreder den helt rigtige julestemning i hjemmet. Det er en nem og praktisk løsning til dig, der ønsker en alt-i-en-løsning.

Husk at lyskæder eller LED altid er prikken over i’et, når du skal pynte et smukt juletræ. Hvis ikke du har mod på et kunstigt juletræ med LED-lys, kan du også købe lyskæder ved for sig selv. Se udvalget af LED her.

Hvide plastik juletræer med sne

Hvis du gerne vil prøve noget nyt af i din juleudsmykning denne julesæson, hvorfor så ikke droppe det traditionelle grønne juletræ og købe et hvidt plastik juletræ i stedet? Hvide juletræer er et skønt indslag i enhver boligindretning.

Vores hvide juletræer med sne er både smukke fuldt dekorerede eller pyntet med en helt simpel lyskæde. Og siden juletiden er hektisk nok i forvejen, giver vi dig også muligheden for at købe et kunstigt, hvidt juletræ med lys, så du ikke skal bøvle med lange lyskæder.

Et hvidt plastik juletræ vil med garanti være et unikt og elegant omdrejningspunkt for julens festligheder. Hvide juletræer skiller sig ud fra de grønne kunstige juletræer og tilfører juleudsmykningen et enkelt udtryk. Ligesom alle vores andre plastik juletræer, skal du ikke bekymre dig om grannåle over hele gulvet eller triste, visne grangrene.

Plantoramas hvide plastik juletræer er naturtro og flotte, og de er ideelle til dig, som foretrækker den mere minimalistiske julestil. Det hvide juletræs neutrale farve gør desuden, at det passer ind i din eksisterende boligindretning.

Et hvidt plastik juletræ giver dig mulighed for at være kreativ med julepynten, der virkelig kommer til sin ret på den hvide baggrund. Hvide plastik juletræer ser dog også flotte ud I sig selv, hvis ikke du er så meget til julekugler og andet juletræspynt.

Pynt gerne det hvide juletræ med en enkel lyskæde med flerfarvede lys eller hold dig til et bestemt farvetema i pynten. Uanset hvordan du foretrækker din pynt, giver et hvidt plastik juletræ dig den perfekte, simple baggrund.

Kunstige grankranse og granranker

Med kunstigt gran kan du hurtigt og nemt pynte hjemmet op til jul. De kan bruges mange forskellige steder i juleudsmykningen, og så drysser de tilmed ikke med grannåle. Pynt eksempelvis op med kunstig gran i borddækningen, i julens dekorationer eller langs trappens gelænder.

Blandt vores udvalg finder du både kunstige grankranse og granranker, som er fremstillet i et brandhæmmende materiale. Det kan være en fordel hvis du eksempelvis laver en adventskrans med kunstig gran og levende lys.

En kunstig grankrans eller en kunstig grananke kan også pyntes med LED eller lyskæder. Uanset hvordan du ønsker at pynte op, får du med kunstig gran et naturligt look, der på fineste vis bringer naturen indenfor i den søde juletid.

Hos Plantorama finder du flere forskellige varianter af kunstige grankranse; nogle er pyntede med grankogler eller sne i et autentisk look, andre er helt neutrale, så du selv kan slå dig løs med pynten. Med en kunstig grankrans kan du skabe en skøn julestemning på julebordet, fordøren eller væggen.

Vores grankranse er fremstillet i et holdbart materiale og er af god kvalitet, så du år efter år kan hænge kransen op. Du finder kunstige grankranse og kunstige granranker i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du har brug for. Det bliver næsten ikke hurtige og nemmere at pynte op til jul.

Jul

Kunstige juletræer i plastik

Kunstige juletræer kan bruges år efter år og drysser ikke med grannåle. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas juletræer og kranse. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Kunstige juletræer kan genbruges år efter år

Mange har juletræet til at stå fremme hele december måned på trods af, at det ofte drysser med grannåle på gulvet og kræver en del rengøring. Glæden ved et smukt pyntet juletræ kan godt gå lidt af, når du står tilbage med et visnet juletræ, hvor grenene hænger trist nedad. Det har vi heldigvis et alternativ til her i Plantorama.

I vores julemarkeder over hele landet finder du en ”skov” af kunstige juletræer i flere varianter, der varierer i form og farve samt størrelse og højde. Du finder endda kunstige juletræer med lys, sneklædte og hvide juletræer og kunstige juletræer i miniudgaver, som kan pynte på julebordet.

Fælles for alle Plantoramas kunstige juletræer er deres høje kvalitet samt naturtro og livagtige udseende. Vores kunstige juletræer er fremstillet i holdbare materialer og kan genbruges år efter år. Desuden er materialet brandhæmmende, så du behøver ikke bekymre dig om brandfare, hvis du bruger levende lys på juletræet.

Et klassisk juletræ dufter dejligt af gran og ser samtidig utroligt flot ud, men det fælder også med grannåle og skal bortskaffes, når julen er ovre. Med et kunstigt juletræ får du et juletræ, som både er nemt og vedligeholdelsesfrit.

Derudover er kunstige juletræer nemme at håndtere, de kan genbruges år efter år og så drysser de ikke med grannåle på gulvet. Med et kunstigt juletræ, får du helt enkelt en nemmere jul.

I Plantorama finder du kunstige juletræer i en høj kvalitet med og uden LED-lys. Juletræerne fås med fod og i forskellige farver, blandt andet lysegrøn, mørkegrøn og snehvid, samt i forskellige højder. Når du pakker juletræet ud, kan du forme grenene, som du lyster, så træet får den perfekte form.

Kunstige juletræer er også et glimrende alternativ til allergikere, der ikke tåler gran. Bare fordi du er allergisk, skal du naturligvis ikke snydes for den ultimative julehygge, som et juletræ nu er. Og med vores kunstige juletræer kan du næsten ikke se eller mærke forskel – det er kun granduften, du må undvære.

Fordelen ved et ”genbrugstræ” er, at du ikke skal afsted efter et nyt træ hver gang, det bliver december. Du skal højest en tur på loftet for at hente juletræet ned, og det er lige til at overkomme. Når først det kunstige er købt, tjener det sig hurtigt ind igen, da du kan bruge det i mange år frem.

Se vores store udvalg af kunstige juletræer i dit nærmeste julemarked, hvor du kan tage på ”skovtur” og finde det perfekte træ. Er du mere til ægte juletræer, bør du se vores udvalg af juletræer i gran.

Et plastik juletræ visner ikke

Der er flere gode grunde til at vælge et juletræ i plastik frem for et frisk juletræ. Den mest åbenlyse fordel er nok, at plastik juletræet ikke drysser med grannåle, når det kommer ind at stå i varmen. Du slipper fuldstændig for at støvsuge grannåle op i tide og utide med et plastik juletræ.

Du slipper også for den lidt bøvlede transport frem og tilbage fra juletræsforhandleren. En anden fornuftig grund til at vælge et plastik juletræ er det økonomiske aspekt. Et juletræ i plastik visner ikke, så det kan sagtens genbruges år efter år. Så selvom det måske koster mere at anskaffe sig et kunstigt juletræ, kan det godt betale sig på den lange bane.

Julen bliver bare nemmere med et kunstigt juletræ, og det kan være kærkomment i en tid, hvor der også skal købes julegaver, pyntes op og bages småkager. Gør juletræspyntningen lidt nemmere med et plastik juletræ og få tid til julens andre gøremål – du vil takke dig selv for det.

Plastik juletræer bliver mere og mere populære – og vi forstår godt hvorfor. Du får et grønt juletræ, der holder sig smukt hele julen igennem, du skal ikke støvsuge grannåle op og så kan du genbruge juletræet i mange år. Det eneste beklagelige ved et juletræ i plastik er, at du må undvære den dejlige duft af gran, men til gengæld får du mange andre gode egenskaber.

Hos Plantorama finder du juletræer i plastik i forskellige prisklasser og kvaliteter, så alle kan være med. Vores plastik juletræer fås i varierende højder og flere farver, så der skal nok være et passende juletræ til dig også.

Gå på opdagelse her på siden eller besøg vores julemarked, hvor du kan opleve hele udvalget af plastik juletræer, der holder sig grønne og ”friske” gennem hele december.

Vi har kunstige juletræer til alt fra den store selskabsstue til den lille lejlighed. Husk at intet juletræ er fuldendt uden smuk julepynt. Se vores udvalg af julekugler og juletræspynt her.

Kunstigt juletræ med lys

Først kom stearinlyset, så glødepæren, så lyskæden og nu også kunstige juletræer med integreret lys. Teknologien indenfor julelys udvikler sig med hastige skridt, og i dag kan du købe utroligt smukke og naturtro kunstige juletæer, som allerede er pyntet med LED. Det bliver simpelthen ikke nemmere at pynte op til jul.

Et kunstigt juletræ med lys tilfører hjemmet varme og hygge i den dejlige juletid, og så er det langt hurtigere at sætte op og tage ned end det traditionelle grantræ, der vikles ind i lyskæder. Det er blot at slå det kunstige træ op, folde grenene ud og sætte det til strøm – så er du klar til at hænge din smukke pynt på juletræet i løbet af kort tid.

Vores kunstige juletræer med LED-lys er nemme at sætte op, og de er helt perfekte til dig, som ikke gider bøvle med lange lyskæder og gerne vil have flot lys hele vejen rundt om juletræet. Med et kunstigt juletræ med integreret lys får du opfyldt begge dele.

Plantoramas kunstige lystræer giver et fint lys og har et naturtro udseende. Grantræerne ser autentiske ud, men er samtidig dekoreret med små LED-lys, der spreder den helt rigtige julestemning i hjemmet. Det er en nem og praktisk løsning til dig, der ønsker en alt-i-en-løsning.

Husk at lyskæder eller LED altid er prikken over i’et, når du skal pynte et smukt juletræ. Hvis ikke du har mod på et kunstigt juletræ med LED-lys, kan du også købe lyskæder ved for sig selv. Se udvalget af LED her.

Hvide plastik juletræer med sne

Hvis du gerne vil prøve noget nyt af i din juleudsmykning denne julesæson, hvorfor så ikke droppe det traditionelle grønne juletræ og købe et hvidt plastik juletræ i stedet? Hvide juletræer er et skønt indslag i enhver boligindretning.

Vores hvide juletræer med sne er både smukke fuldt dekorerede eller pyntet med en helt simpel lyskæde. Og siden juletiden er hektisk nok i forvejen, giver vi dig også muligheden for at købe et kunstigt, hvidt juletræ med lys, så du ikke skal bøvle med lange lyskæder.

Et hvidt plastik juletræ vil med garanti være et unikt og elegant omdrejningspunkt for julens festligheder. Hvide juletræer skiller sig ud fra de grønne kunstige juletræer og tilfører juleudsmykningen et enkelt udtryk. Ligesom alle vores andre plastik juletræer, skal du ikke bekymre dig om grannåle over hele gulvet eller triste, visne grangrene.

Plantoramas hvide plastik juletræer er naturtro og flotte, og de er ideelle til dig, som foretrækker den mere minimalistiske julestil. Det hvide juletræs neutrale farve gør desuden, at det passer ind i din eksisterende boligindretning.

Et hvidt plastik juletræ giver dig mulighed for at være kreativ med julepynten, der virkelig kommer til sin ret på den hvide baggrund. Hvide plastik juletræer ser dog også flotte ud I sig selv, hvis ikke du er så meget til julekugler og andet juletræspynt.

Pynt gerne det hvide juletræ med en enkel lyskæde med flerfarvede lys eller hold dig til et bestemt farvetema i pynten. Uanset hvordan du foretrækker din pynt, giver et hvidt plastik juletræ dig den perfekte, simple baggrund.

Kunstige grankranse og granranker

Med kunstigt gran kan du hurtigt og nemt pynte hjemmet op til jul. De kan bruges mange forskellige steder i juleudsmykningen, og så drysser de tilmed ikke med grannåle. Pynt eksempelvis op med kunstig gran i borddækningen, i julens dekorationer eller langs trappens gelænder.

Blandt vores udvalg finder du både kunstige grankranse og granranker, som er fremstillet i et brandhæmmende materiale. Det kan være en fordel hvis du eksempelvis laver en adventskrans med kunstig gran og levende lys.

En kunstig grankrans eller en kunstig grananke kan også pyntes med LED eller lyskæder. Uanset hvordan du ønsker at pynte op, får du med kunstig gran et naturligt look, der på fineste vis bringer naturen indenfor i den søde juletid.

Hos Plantorama finder du flere forskellige varianter af kunstige grankranse; nogle er pyntede med grankogler eller sne i et autentisk look, andre er helt neutrale, så du selv kan slå dig løs med pynten. Med en kunstig grankrans kan du skabe en skøn julestemning på julebordet, fordøren eller væggen.

Vores grankranse er fremstillet i et holdbart materiale og er af god kvalitet, så du år efter år kan hænge kransen op. Du finder kunstige grankranse og kunstige granranker i flere forskellige størrelser, alt efter hvad du har brug for. Det bliver næsten ikke hurtige og nemmere at pynte op til jul.