{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Gavekurve

Gavekurve til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere

Bestilling og levering af gavekurve

Vores firmagavekurve kan leveres i hele landet indenfor 7 hverdage. Køber du for min. 2.000 kr. leverer vi gavekurvene gratis, ellers har vi en fragtpris på 99 kr. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller yderligere information. Vi kan træffes på mail gavekurve@plantorama.dk eller tlf. 87 43 12 80.

Gavekurve til medarbejderne

Hvis du vil glæde dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere med en særlig gave, så er en flot og lækker gavekurv den perfekte løsning. Gavekurven er et godt alternativ til blomster eller den traditionelle julegave, og den skaber altid stor glæde hos modtageren.

Hos Plantorama finder du et skønt udvalg af gavekurve. Alle gavekurve er sammensat af vores absolutte favoritter, så du kan forsøde dine medarbejderes tilværelse en smule. Vi sammensætter vores kurve med eksklusive delikatesser og lækkerier, som gør dem unikke og personlige. Vi pakker alle gavekurvene flot ind med træuld, cellofan og gavebånd – helt gratis.

Gavekurve til medarbejderne kan gives hele året rundt til forskellige lejligheder, det behøver ikke kun være til jul. Giv eksempelvis en gavekurv, når du vil sende en hilsen, påskønne en medarbejder eller vise din værdsættelse.

Firmagavekurve er også et perfekt valg til den modtager, som sjældent ønsker sig noget. Her vil en gavekurv overraske og bringe glæde.

Firmagavekurve for enhver smag

Vi har sammensat et udvalg af gavekurve, så der er noget for enhver smag. Gavekurvene indeholder smagfulde delikatesser, eksklusive vine og drikke fra hele verden, samt unikke specialiteter, udvalgt med henblik på at forkæle og påskønne modtageren.

Blandt udvalget af firmagavekurve finder du alt fra klassiske sammensætninger af vin og chokolade samt specialøl og snacks, men du finder også spændende gavekurve med gin og tonic, bobler og portvin.

Vores gavekurve findes i forskellige prisklasser og varianter, så du med garanti kan finde en, der passer til din anledning. Tag et kig blandt vores udvalg her og se vores mange gaveforslag til medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere eller nogle helt fjerde.

Gavekurve med vin

Gavekurve med vin er en af de helt store klassikere, når der skal vælges gavekurve til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere. Vinene er udvalgt efter, at der skal være noget for enhver smag og noget alle kan lide.

Vi har udvalgt vores favoritter blandt rødvine, hvidvine, rosévine og portvine, så alles præferencer kan imødekommes. Du finder ligeledes gavekurve med bobler, hvis gaven skal være ekstra festlig.

Vores vingavekurve er kombineret med lækkerier som chokolade og snacks, der komplimenterer druerne på bedste vis. Gavekurvene med vin findes i flere størrelser og prisklasser, så der er et bredt udvalg til enhver smag.

Gavekurve med specialøl

Gavekurve med specialøl er et glimrende valg til dem, der ønsker at give en knap så klassisk gavekurv. Specialøllene er nøje udvalgt og indeholder nogle af de bedste belgiske øl – hvis vi selv skal sige det.

Vi har sammensat vores ølgavekurve, så de både indeholder karakterfulde og aromatiske øl, søde og behagelige øl samt let drikkelige og milde øl. Også vores gavekurve med øl komplimenteres af lækre snacks og håndlavede kartoffelchips, der får tænderne til at løbe i vand.

Gavekurve med gin og tonic

Gavekurve med gin og tonic er blevet meget populære de seneste år, og derfor har vi også sammensat nogle af vores favoritgins i flot indpakkede gavekurve – lige til at give videre til en heldig modtager.

Også blandt vores gingavekurve finder du noget for enhver smag; frugtagtige og delikate gins, skarpe og krydrede gins samt klassiske dry gins. Alle gavekurvene med gin er kombineret med tonics, som skaber en harmonisk gin og tonic.

Gavekurve uden alkohol

Mange arbejdspladser har i dag unge mennesker ansat eller medarbejdere, som ikke drikker alkohol. Derfor har vi også sammensat en gavekurv med klassisk fransk limonade, snacks og engelsk fudge, så de også kan blive påskønnet med en skøn firmagavekurv.