Pesto, salsa og tapenade

Populære produkter i denne kategori

Madværkstedet

Pesto, oliven og tarpenade til tapasbordet

Pesto, salsa og tapenader er ideelt tilbehør til tapasbordet. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas pesto, salsa og tapenade. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Tartinader, oliven og soltørrede tomater

De skønne tartinader fra Lie Gourmet er franske delikatesser fra Provence, som egner sig godt til aperitif, tapas, sandwich og dip. Alle er uden tilsætningsstoffer og gluten.

I sortimentet finder du også lækre oliven og soltørrede tomater til at fuldende dit tapas- eller ostebord. Du finder tartinader med grillet rød peberfrugt, grønne oliven og basilikum, soltørrede tomater samt artiskokker.

Tartinaden med grillede røde peberfrugter har en sød og delikat smag og passer godt til tapasbordet eller fisk og lyst kød. Den med grønne oliven og basilikum har en skøn smag af franske oliven og er ideel til fisk, grøntsager og som sandwichspread.

Tartinaden med soltørrede tomater har en sød smag af tomat og er særlig god til kød, fisk og grøntsager. Den med artiskok smager skønt sammen med brød, fisk og grøntsager og går også godt som sandwichspread.

Til at supplere de lækre tartinader, kan du købe soltørrede tomater og oliven. De soltørrede tomater er fantastisk lækre, og de grønne oliven har en tilpas smag af chili.

Pesto og sennep

Pesto fra Nicolas Vahé er skabt på Provences bedste afgrøder og kommer i et væld af spændende smagskombinationer.

I sortimentet finder du blandt andet pesto med basilikum/parmesan, chorizo, krydret ratatouille, rød peber/aubergine, oliven/basilikum, tomat/artiskok og tomat.

Også Nicolas Vahés sennep er noget særligt. Brug dem i dine hjemmelavede saucer og dressinger eller som tilbehør til kød- og grønsagsretter.

Den lækre og smagfulde sennep med figen og balsamico er en iøjnefaldende og delikat specialitet. Nyd den til alle former for ost og hjemmelavede dressinger eller prøv den som tilbehør til and.

Sennep med hvidløg og citron har en smuk kombination af surt og sødt, som passer perfekt til kødretter, fisk og marinader. Prøv at blande senneppen med sojasovs og olie, og du har en lækker, velsmagende marinade.

Creme og saucer

Cremerne og saucerne fra Del Mastro er nogle af Italiens bedste. Deres gourmetpestoer lavet efter original opskrift. Lækker, kraftig og drøj i brug.

Der er udelukkende brugt de bedste råvarer til denne pesto. Smagen er uovertruffen, da pestoen er fremstillet med smalbladet basilikum fra liguren, parmesan, pinjekerner og ekstra jomfru olivenolie af Taggiasa oliven.

Artiskokpasta er en pasta af små smagfulde artiskokker og mild ekstra jomfru olivenolie af Taggiasa oliven. En flot og delikat artiskokpasta, hvor man har bevaret den fine og bløde smag af artiskokker. Lækker til antipasto, bruschetta, tapas, kød, fisk eller dip.

Karl Johan svampecreme med valnødder er en lækker creme med 27% Karl Johan svampe og lækker ekstra jomfru olivenolie af Taggiasa oliven. Lækker på pasta, bruschetta, til antipasto og tapas eller i sauce.

Peberfrugtsauce er lavet af finthakkede peberfrugter, der er modnede i sydens sol, og ekstra jomfru olivenolie af Taggiasa oliven. Smager af sol og sommer. Spændende på pasta, bruschetta eller til antipasto, tapas eller dip.


 
Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Spar
{{ product.discount.discount }}
Skarp pris
Ude af sæson Forudbestil
Kampagne Rabat Tilbud Kun i butik

{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }} {{ product.price }} Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ (cart.BeforeDeliveryPrice ? cart.BeforeDeliveryPrice : cart.DeliveryPrice) | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}