{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Skjulere

Bolig

Urtepotteskjulere og planteskjulere

Skjulere gør stueplanterne ekstra flotte og giver dem et mere personligt udtryk. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas skjulere. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Vaser og urtepotteskjulere til hjemmet

Hos Plantorama finder du et stort udvalg indenfor vaser og urtepotteskjulere. Vores udvalg omfatter blandt andet krukker til indendørs brug, planteskjulere i plast, blomsterkrukker og keramikskjulere.

Du finder også orkidépotter, orkidépinde, orkidéklemmer, indendørskrukker, planteskilte, glasvaser, buketvaser, keramikvaser, vandkander, zinkspande, minidrivhuse, underskåle og vandingstilbehør.

Urtepotteskjulere og planteskjulere

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af urtepotteskjulere og planteskjulere. Vores udvalg omfatter eksempelvis skjulere i mat eller glaseret keramik og skjulere i lertøj, som udmærker sig ved deres elegante og smukke udtryk.

Du finder også plastskjulere og skjulere i kunststof, som udmærker sig ved at være nemme at vedligeholde og lette i vægt.

Udover et stort udvalg af materialer finder du også urtepotteskjulere i mange forskellige farver og størrelser. Hos os finder du blandt andet skjulere i hvid, sort, grå, antracit, natur, champagne, rød, mørkerød, grøn, gul, sølv og moderigtig kobber.

Vi tilbyder også urtepotteskjulere i keramik, urtepotteskjulere i plastik samt urtepotteskjulere i beton. Med urtepotteskjulere i keramik bringer du varme til rummet, samt er urtepotteskjulere i keramik gode for planter som ikke bryder sig om for våd jord. Keramikken opsuger nemlig vandet i jorden, så jorden aldrig er våd over en længere periode. Urtepotteskjuler i keramik er helt perfekt for dig som vil have et naturlig look i indretningen, samt er de det perfekte hjem for kaktusser og sukkulenter. Se vores udvalg af urtepotteskjulere i keramik her.

Urtepotteskjulere i plastik er det sikre valg, hvis du ønsker diversitet af skjulerne. Urtepotteskjulere i plastik fås nemlig i forskellige farver og mønstre, og er rigtig gode til at danne en unik indretning i hjemmet. Urtepotteskjulere i plastik fås desuden også som selvvandingspotter, og er for dig som ikke har de grønneste fingre, samt for planter som har brug for rigeligt med vand. Se vores udvalg af selvvandingsspotter her.

Urtepotteskjulere i beton er rå og meget dekorative. Materialet er meget holdbart og har en rustik charme der gør sig god med stueplanter og haveplanter, og giver det efterhånden klassiske, nordiske look i indretningen. Urtepotteskjulere i beton fås i forskellige størrelser, samt har urtepotteskjulere i beton et flot finish og er velegnet til alle former for planter. Se vores udvalg af urtepotteskjulere i beton her.

Skjulerne fås også i alle tænkelige størrelser og former: runde og firkantede, koniske og cylindriske, høje og lave, smalle og brede.

Orkidépotter og tilbehør til orkidédyrkning

Orkidéer er meget populære stueplanter, som kræver særlige potter, skjulere og tilbehør til dyrkning. Orkidéer tåler ikke at have rødderne stående i vand, og derfor er det vigtigt at købe en særlig orkidépotte, som indeholder en forhøjning i bunden, som gør det muligt for vandet at trække fra rødderne.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af orkidépotter i flere forskellige materialer, blandt andet keramik, plast og lertøj.

Orkidéskjulerne findes desuden i mange forskellige farver, såsom klar plast, hvid, sort og grå, og størrelser.

Udover at sikre orkidéen den rette potte at vokse i, er der vigtigt at sikre orkidéen god støtte, som kan understøtte plantens kravlende vækstform.

Til dette formål bruges både orkidépinde, som planten kan vokse op ad, og orkidéklemmer, som bruges til at hæfte plantens stængler til orkidépindene. Såvel orkidéstøtter som orkidéklemmer finder du et stort udvalg af hos Plantorama. Lær om pasning af orkidéer her.

Vaser, keramikvaser og glasvaser

Udover et stort udvalg af urtepotteskjulere og orkidépotter finder du også et stort udvalg af vaser hos Plantorama. Vores udvalg af vaser omfatter blandt andet høje, slanke vaser, marmorvaser, cylindervaser, løgvaser, hyacintvaser, buketvaser, glasvaser, keramikvaser og vaser i lertøj.

Vores udvalg af vaser fås i mange forskellige størrelser, farver og former, lige fra klassiske runde glasvaser, som passer til alle strømninger indenfor boligindretning, til stringente firkantede keramikvaser, som passer perfekt til det moderne hjem. Du kan med fordel have de fineste, sarteste blomster i keramikvaser, som giver en god kontrast til den rå vase. Se vores udvalg af vaser her.

Tilbehør til vanding og selvvanding

Udover et stort udvalg af skjulere og vaser har vi et stort udvalg af vandingstilbehør hos Plantorama. Overvanding eller mangel på vanding er den hyppigste årsag til, at stueplanter forgår.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af vandingstilbehør, som hjælper dig til at sikre dine stueplanter den rette mængde vand.

Vores udvalg til vanding af stueplanter omfatter blandt andet vandkander i plast eller zink, selvvandingspotter og vandreservoirer, som fyldes jævnligt og selv frigiver vand til planten, efterhånden som den har brug for det.

Zinkspande og planteskjulere i zink

Zink er moderne som aldrig før, og materialet bruges flittigt i indretningen til at tilføre boligen et på samme tid rustikt og elegant udtryk. Vil du også gerne indrette dit hjem med det smukke og vedligeholdelsesfri materiale, finder du et stort udvalg af zink hos Plantorama.

Vores udvalg af zinkartikler omfatter blandt andet zinkskjulere, urtepotter i zink, zinkspande, vandkander i zink, håndredskaber i zink samt zinkkasser, som kan bruges til plantning. Hos Plantorama finder du simpelthen alt, hvad hjertet kan begære af planteartikler i zink.

Dekoration til urtepotter

Hos Plantorama finder du ikke kun et kæmpe udvalg af urtepotteskjulere, vandingstilbehør og vaser. Du finder også et stort udvalg af dekoration til urtepotter.

Kan du slet ikke få nok dekoration i hjemmet, eller har du grønne stueplanter, som godt kunne bruge lidt ekstra pynt, kan du finde et stort udvalg af pynt til dine stueplanter hos Plantorama.

Vores udvalg af dekoration til urtepotter omfatter blandt andet planteskilte med tavler, hvor du kan skrive små beskeder eller plantebeskrivelser på med kridt, krydderurteskilte, som angiver navnet på krydderurterne, eller søde og finurlige figurer, som stikkes ned i jorden ved planten og gør urtepotten ekstra dekorativ. Se vores udvalg af stueplanter her.