{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Fletkurve

Fletkurve til stueplanter

Fletkurve til stueplanter giver et naturligt look i indretningen, samt bringer de lys og varme. Vi tilbyder et stort udvalg af fletkurve til stueplanter, så du med sikkerhed kan finde noget som passer lige din stil.

Fletkurve til stueplanter

Fletkurve til planter er helt perfekt til dig som have en en varm og hyggelig indretning i hjemmet. Vores fletkurve til planter er af enkelt design og udformet i rattan, søgræs eller andet naturmateriale. Vores brede udvalg består også af kurve i forskellige størrelser, farver og nuancer, så du kan finde lige den kurv, med det rigtige udtryk du leder efter, og gøre den til del af din boligindretning.

Stueplanter er grønne og bringer en masse liv og personlighed i hjemmet, samt er de smukke og kan pifte enhver boligstil op. Ved at placere planter i fletkurve skaber du en flot kontrast mellem det grønne og beige/brun/mørke/lyse, og så spiller de to ting bare rigtig godt sammen: begge er trods alt naturlige. Se vores udvalg af stueplanter her.

Du kan placere et højt træ i en fletkurv, du kan have en plante med hængende vækst, eller en mindre plante i en fletkurv - vi har dem nemlig i forskellige størrelser og former.

Du kan også finde et udvalg af hængende fletkurve, også kaldet hængepotter og ampler, hvor du kan få dine planter op i højden. Vi har et bredt udvalg af hængepotter og ampler, som du kan finde lige her.

Foret med plast 

Vores fletkurve til planter er foret med plast indeni, så du kan plante planterne direkte over i kurvene. Du skal altså ikke døje med at se på grimme plastpotter, samt kan planterne få lov til at gro sig større - når de er frie for plastpotterne de kommer i - i kurvene og få et godt, sundt rodnet.

Vandingen er også ganske nem, da plastikken gør, at intet vand kan løbe ud.

 

Ingen kurve er ens

Vores fletkurve er af naturlige materialer såsom rattan og søgræs, hvorfor ikke én enkel fletkurv er magen til hinanden. Fælles for alle vores fletkurve til planter er dog, at de er funktionelle, flotte, har rene linjer og er af afdæmpede, naturlige materialer og farver.

Rattan er et naturligt materiale som er meget stærkt samt vedligeholdelsesfrit. Materialet er derfor oplagt at anvende til plantekurve. Søgræs er også et naturligt materiale og er helt perfekt til at skabe charmerende udtryk i indretningen. Søgræs har naturlige farvevariationer, som påvirkes af, hvor og hvornår planten vokser, vejrforhold samt når planten høstes.

Stærk kvalitet

Sammen med flotte de flotte, naturlige farver og materialer, så er vores fletkurve til planter også af forrygende kvalitet. De er lette af vægt, nemme at rengøre med en tør klud, og så er materialet slidstærkt. Du kan også få fletkurve med håndtag, så de er endnu nemmere at flytte rundt på, alt efter hvis indretningen i hjemmet ændrer sig. 

Du får glæde af din fletkurv til planter i rigtig lang tid, og kan se frem til at nyde hvor flot de står sammen med dine grønne planter.

Kan anvendes til opbevaring

Udover at passe fortræffeligt godt sammen med stueplanter, så kan du også anvende vores fletkurve til planter sammen med andre boligartikler. Du kan f.eks. med fordel have tæpper i en kurv, puder, strikketøj og andre artikler, som, udover at blive opbevaret effektivt, også bliver en smuk del af indretningen. Stil kurven i et hjørne af rummet, eller ved siden af sofaen så du nemt kan komme til tæpper, puder og strikketøj. Se et større udvalg af småopbevaring her.