{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Planteopsatser

Planteopsatser

Få dine planter op i højden med en flot planteopsats. Vi tilbyder et væld af forskellige planteopsatser, så du kan finde den helt perfekte opsats til dine planter.

Planteopsats

En planteopsats er den perfekte piedestal til at fremhæve en eller flere planter på smukkeste vis, eller til afskærmning i et rum. En planteopsats er tilegnet planter, som man gerne vil have op i højden, som f.eks. planter med en hængende eller kravlende vækst. Det er en måde at lade planter indgå i en ny og spændende måde i dit hjems indretning.

Har du ikke vindueskarme eller alverdens plads at stille planter på, så er en planteopsats det rette valg til at invitere de skønne, grønne planter indenfor, og stille dem hvor du har lyst.

Du kan kombinere med flere planteopsatser i forskellige højder for at skabe et dynamisk og iøjnefaldende område i dit hjem: f.eks. i et hjørne, ved et vindue, sofa eller andet sted, hvor du synes det giver mening og kan passe flot ind. Du kan f.eks. placere en lang plantekumme eller flere planteopsatser langs hinanden op ad en bar væg, for at skabe en illusion af en levende, grøn væg, eller anvende opsatser til brug som afskærmning i rummet.

Du kan samtidigt også kombinere forskellige typer af planter: hængende stueplanter sammen med mindre træer eller planter med en mere opadgående vækst. Forskellige planter i forskellige højder skaber et flot samspil og giver ro for øjnene, samtidigt med at du skaber følelsen af at have et stykke af junglen indenfor i dit hjem.

Du finder vores udvalg af hængende, klatrende og kravlende stueplanter her: hængeplanter til planteopsats.

Planteopsatser i mange stilarter

Vi tilbyder planteopsatser i forskellige størrelser, former, farver og stilarter, med og uden potte, så du kan lave drømme kombinationen der passer perfekt til dig.

Vi har aflange planteopsatser i træ, der giver et naturligt, varmt udtryk til indretningen, vi har slanke, runde opsatser på høje og lave, tynde metalben, der er helt perfekt til at fremhæve en elsket plante. Du finder blandt andet også flere typer af sæt med planteopsatser i forskellige højder, samt plantekummer, der er helt perfekt til at afskærme og holde flere planter sammen for det tropiske jungle-look.

Ingen grøn oase uden planter

Hvad er en planteopsats og plantekumme uden planter? Tja, blot en opsats og kumme. Har du endnu ikke fundet den helt rigtige plante til din kommende planteopsats, eller måske du er på udkig efter flere for at udfylde en plantekumme?

Hos Plantorama tilbyder vi et stort udvalg af stueplanter: små og store, finurlige og klassiske, mangefarvede og grønne, med blomster og uden blomster, solelskende og skyggetålende. Er du klar til at gå på jagt efter din næste stueplante, så finder du vores udvalg lige her: stueplanter.

Er du på udkig efter stueplanter som er skyggetålende, så har vi her samlet en top fem over skyggetålende stueplanter: skyggetålende stueplanter. Har du ikke de grønneste fingre, så har vi også et godt udvalg af nemme planter der kan tåle lidt at hver: nemme stueplanter.