{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

LED og lysstofrør

Akvarielys og reflektorer

Akvariebelysning sikrer fiskenes og planternes trivsel, og det sørger for, at akvariet ser flot ud. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas belysning til akvarier. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Akvarielys sikrer fisk og planters trivsel

Belysningen til et akvarie er meget vigtig, da det sørger for at både fiskene og planterne trives optimalt. Derfor kan dit valg af lyskilde have stor betydning for akvariets og planternes sundhed samt mængden af algedannelse.

Akvariebelysning omfatter artikler som lysstofrør, reflektorer og forskellige slags pærer. Hvad, lige netop du skal bruge for, afhænger af, hvilke fisk du har samt akvariets størrelse, udformning og type.

Uanset hvilket type produkt, der passer dit akvarie bedst, er du med vores produkter sikret, at akvariet ser flottest ud samt at fiskene har optimale levebetingelser og trives.

Ønsker du, at dine akvariefisk får de bedste levebetingelser, skal du vælge den helt rette belysning. Her kan du læse om de forskellige typer af akvarielys, vi forhandler. Husk at du altid kan spørge vores faguddannede personale til råds ude i centrene.

Juwel Day-Lite

Juwel Day-Lite lysstofrør gør meget for de naturlige farver i dit dyre- og planteunivers. Lysstofrøret sikrer en strålende farveeffekt, fremmer plantevæksten og er helt ideel at bruge sammen med Warm-Lite eller Colour-Lite.

Juwel Colour-Lite

Juwel Colour-Lite lysstofrør skaber et stimulerende rødt lys i akvariet. Lysstofrøret fremhæver de mange røde og blå toner dine fisk og planter måtte have. Colour-Lite er helt ideel at bruge sammen med Day-Lite. 

Juwel HiFlex reflektor og folie

Juwel HiFlex reflektor gør det muligt at fordoble lysstyrken af dine T5 og T8 lysstofrør. Reflektorens specielle geometri giver et maksimal lysudbytte i dit akvarium.

Takket være dets udskiftelige, reflekterende folie garanterer HiFlex reflektoren optimale resultater, selv efter lang tids brug.

Juwel HiFlex reflektor folie er beregnet som udskiftning. Det sikrer, at din reflektor altid vil levere et fremragende resultat i dit akvarium.

Juwel High-Lite Day

Juwel High-Lite Day lysstofrør gør meget for de naturlige farver i dit dyre- og planteunivers. Lysstofrøret sikrer en strålende farveeffekt, fremmer plantevæksten og er helt ideel, at bruge sammen med High-Lite Nature eller Colour.

Juwel High-Lite Blue

Juwel High-Lite Blue lysstofrør er specialudviklet til at simulere lys til koralrev. Lysstofrøret fremmer individuelle korallers vækst, giver en fascinerende dybblå tone i akvariet og er helt ideel at bruge sammen med High-Lite Marine.

Juwel High-Lite Colour

Juwel High-Lite Colour lysstofrør skaber et stimulerende rødt lys i akvariet. Lysstofrøret fremhæver de mange røde og blå toner dine fisk og planter måtte have. High-Lite Colour er helt ideel at bruge sammen med High-Lite Day.

Juwel High-Lite Marine

Juwel High-Lite Marine lysstofrør skaber et klart hvidt akvarium ved at efterligne lysforhold på et koralrev. Lysstofrøret fremmer korallers vækst, er særligt egnet til saltvandsakvarier og er helt ideel at bruge sammen med High-Lite Blue.

Juwel High-Lite Nature

Juwel High-Lite Nature lysstofrør skaber et naturligt og varmt lys. Lysstofrøret fremmer planternes fotosyntese, fremhæver de grønne farver og er helt ideel, at bruge sammen med High-Lite Day.

Juwel Warm-Lite

Juwel Warm-Lite lysstofrør skaber et naturligt og varmt lys. Lysstofrøret fremmer planternes fotosyntese, fremhæver de grønne farver og er helt ideel, at bruge sammen med Day-Lite.