{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Foder

Akvariefisk

Fiskefoder til akvariefisk

Godt fiskefoder giver dine akvariefisk overskud og energi til vækst samt bevægelse. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas foder til akvariefisk. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Fiskefoder til alle fisketyper

Fiskefoder er en bred kategori af grundfoder, der passer til mange fiskearter, samt specialfoder til fisk med særlige behov.

Det rette foder sikrer din fisks trivsel og sundhed - og får desuden dine fisk til at fremstå så flotte som muligt ved at fremhæve deres farver. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af fiskefoder - både grundfoder såvel som specialfoder og snacks til akvariefisk

Valg af fiskefoder

Godt fiskefoder giver dine fisk overskud til vækst og bevægelse, samt naturligvis energi. Sunde fisk skal være livlige og i god stand. Fiskefoder bør være alsidigt og skal dække fiskenes næringsbehov.

Man kan med fordel ofte supplere med levende føde, som eksempelvis myggelarver. Er du i tvivl om, hvilket foder der er mest velegnet til dine fisk, så besøg vores centre og få en snak med vores faguddannede personale. 

Gode råd om fodring af fisk

Mange overfodrer deres fisk, og det er en let fælde at falde i, da fisk, som mange andre dyr, stort set altid viser interesse for mad. Fisk i naturen spiser ofte løbende og er vant til at slå til, når tilbuddet er der. De kan gå i dagevis uden at spise.

I princippet kan fisk sagtens spise flere gange om dagen, men i modsætning til vilkårene i deres naturlige habitat, bliver overskydende mad ikke blot transporteret væk.

Overskydende mad går i akvariefilteret, og dermed stopper eller svækkes både iltning og rensning af vandet, hvilket hurtigt fører til fiskenes død.

Det bedste man kan gøre, hvis man kommer til at overfodre, er at fiske det op igen hurtigt, og i øvrigt følge den gode tommelfingerregel at man ikke bør fodre mere end, hvad fiskene kan spise på 5 minutter. Hellere mange små måltider.

Plantoramas udvalg indenfor fiskefoder

Plantorama har et stort udvalg indenfor forskelligt fiskefoder. Vi har både solidt grundfoder, som sikrer dine fisk deres basale næring, afhængigt af hvilken eller hvilke fisk du har, men også supplement til kosten, som kan give dine fisk et ekstra boost.

Vi har forskellige former for organisk foder som alger, men også foder som kan bidrage positivt til både vitalitet og farveintensitet hos fiskene.

Colombo fiskefoder

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af fiskefoder fra Colombo. Med mere end 30 års erfaring med forskning og udvikling inden for fiskefoder er Colombo markedets førende leverandør.

Foderet er af den bedste kvalitet og nøje sammensat, sådan at du er garanteret et godt resultat. Vores udvalg af Colombo foder omfatter foder til alle typiske akvariefiskearter og til alle foderbehov.