{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Bure og volierer

Fugle

Bure og volierer til fugle

Fuglebure skal passe til fuglearten og antal fugle, der skal bo i buret. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas bure til fugle. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Det rette fuglebur

Hvad der er det rette fuglebur, afhænger af hvilken fugleart, der skal bo der og hvor mange, de skal bo sammen. Husk at fugle er sociale dyr, og at de altid skal holdes i flok.

Det giver sig selv, at jo flere og større fugle, der bor sammen, jo større skal buret være. Køb hellere et bur, der er for stort end et bur, der er for småt. At holde fugle i for små bure er slet og ret dyremishandling.

Indretning af fuglebur

Fugleburet er dine elskede fugles hjem og her skal de føle sig trygge og godt tilpas. Indret buret med foder- og vandskåle, reder, pinde og legemuligheder, der sørger for, at fuglene bliver aktiveret.

En grundregel er, at fugle har brug for 12 timers lys og 12 timers mørke. Det vil sige, at det skal være muligt at overdække buret, da vi sjældent har 12 timers naturligt mørke i Danmark - særligt om sommeren.

Placering af fuglebur

De fleste burfugle kommer fra tropiske områder af verden og tåler altså ikke kulde. Desuden tåler burfuglene heller ikke træk.

Buret skal altså stå et sted uden træk, og hvor temperaturen altid ligger på almindelig stuetemperatur. Vær opmærksom på, at buret hverken må stå i skygge eller sol hele dagen - begge dele er nemlig skadeligt for fuglene.

Fuglebure i god kvalitet

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af fuglebure i den bedste kvalitet. Alle bure er fremstillet i solide og holdbare materialer.

Burene er desuden kendetegnet ved at være nemme at rengøre og kræver ingen vedligeholdelse. Burene fås i forskellige størrelser, former og farver og du kan således altid finde det bur, som passer til netop dit fuglehold og din stil.

Vejledning om valg af fuglebur

Har du brug for vejledning i forbindelse med køb af fuglebur, anbefaler vi, at du kommer omkring den nærmeste Plantorama og tager en snak med dygtige fagfolk. De kan med garanti guide til dig, hvilket bur du skal vælge.