{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Tilbehør

Gnavere og kaniner

Plejemidler og kosttilskud til gnaver og kanin

Pleje af negle og pels samt kosttilskud er essentielt for gnaverens og kaninens trivsel og sundhed. Herover kan du se et begrænset udvalg af Plantoramas plejemidler til gnaver og kanin. Forhør dit nærmeste havecenter, om den aktuelle vare sælges netop nu.

Pelspleje og andet gnaverpleje

Gnaverpleje er en række værktøjer og udstyr, du skal bruge til at holde din gnaver pæn og sund. Gnaverpleje kan være mange ting: lige fra kosttilskud, over neglepleje, til pelspleje.

Hvilket udstyr du har brug for, afhænger af hvilken gnaver, du har. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af værktøjer og udstyr, der gør det lettere for dig at holde din gnaver sund og pæn.

Pleje af gnavere

Gnaverpleje kan involvere mange ting - blandt andet kosttilskud, neglepleje, pelspleje og beskyttelse mod utøj.

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af værktøjer, udstyr og midler, der hjælper dig med at holde din gnaver velplejet og pæn.

Neglepleje til gnavere

Neglepleje er vigtigt for alle gnavere. Alle gnavere har godt af at få klippet deres negle, men det er vigtigt, at det foregår med de rette værktøjer.

Negleplejeudstyret skal være effektivt og virke smertefrit. Desuden er det vigtigt, at saksen har skridsikkert håndtag, så man har fuld kontrol over, hvad man laver.

Pelspleje til gnavere

Alle gnavere har godt af pelspleje, men særligt gnavere med en lang og tyk pels har brug for hjælp til at holde sig pæne.

Der findes et væld af børster, kamme og sakse, som er tilpasset forskellige pelstyper- og længder.

Kosttilskud til gnavere

Nogle gnavere har brug for kosttilskud, måske fordi de fejler noget, måske fordi de har en særlig pels og måske af en helt tredje årsag.

Uanset hvilket særligt behov, din gnaver har, har vi hos Plantorama kosttilskuddet, der kan imødekomme behovet.