×
Som et led i bekæmpelsen af COVID-19 holder vi vores legeområder lukkede, så længe det er nødvendigt.

Halsbånd og liner

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Forudbestilling Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Populære produkter i denne kategori

Gode råd til hunden

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Hunde

Hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner

Hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner fås i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Flere af dem med innovative løsninger og flotte detaljer. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af halsbånd og liner til hunde.

Stort udvalg af hundehalsbånd, hundeline og hundesnor

Noget af det første, hvis ikke det allerførste, du skal anskaffe dig som hundeejer, er hundehalsbånd og hundeline eller hundesnor. Hndehalsbånd er nødvendigt, fordi det er lovpligtigt for hunden at bære hundetegn, og en hundeline eller hundesnor gør, at du kan tage hunden med dig overalt.

Hos Plantorama ved vi at hunde varierer meget i størrelse og adfærd, hvorfor vi har et stort udvalg af hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner, så du kan finde lige det tilbehør, som passer bedst til din hund.

Hvilket hundehalsbånd, hundesnor eller hundeline, der passer bedst til dig og din hund, afhænger primært af, hvilken grad af fleksibilitet du ønsker og hvad din hund foretrækker. 

I alle vores dyrecentre står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udstyr og tilbehør til hunden. Tag endelig din hund med i centeret.

Hundesnore og halsbånd fra Hunter

Hunter specialiserer sig i at designe og producere tilbehør til hunde. De er kendt for deres smukke halsbånd og liner i både ægte og kunstigt læder.

Flexline fra Flexi

Flexi er synonymt med flexliner. De er af markedets bedste kvalitet og er gennemtænkt ned til mindste detalje. Flexliner eller rulleliner, som de også kaldes, er fleksible hundesnore, som kan tilpasses i snorlængde; de kan gøres kortere og længere alt efter behov.

Flexliner ruller automatisk ind igen, medmindre du låser snoren fast til en bestemt længde. >Flexliner og rulleliner fra Flexi fås i et væld af farver og størrelser.

Hundeline og hundesnor til små og store hunde

I vores udvalg finder du liner og snore til hunde i alle størrelser – lige fra den mindste Chihuahua til den største Newfoundlænder.

Vores hundeliner- og snore kategoriseres efter længden på snoren samt hundestørrelse. På den måde kan du nemt finde frem til netop den line eller snor, som passer perfekt til din hund.

Hundeliner og snore i alle farver og designs

Du finder hundesnore og gåliner i en lang række farver og designs. Farverne omfatter blandt andet rød, blå, hvid, sort og brun. Nogle har reflekser og dekorative detaljer.

Koblinger og dobbeltliner

Skal du lufte flere hunde samtidigt, kan det være en fordel med koblinger eller dobbeltliner. De er især gode, hvis du ene mand skal lufte hundene, da du har bedre kontrol over alle hunde.

Skal du vælge en flexline eller fastline?

Hundesnore og hundeliner gør, at du kan medbringe hunden lige meget, hvor du befinder dig og hvad du foretager dig. Derfor er det noget af det vigtigste udstyr, du skal anskaffe dig, når du bliver hundeejer.

Udvalget af hundesnore og hundeliner er stort og overvældende, men overordnet set inddeles snore og liner i to kategorier; fastliner og flexliner.

Fastliner er mere traditionelle hundesnore, som har en fast snorlængde. Flexliner har en justerbar snorlængde, som kan forlænges og forkortes efter behov. Hvad, dig og din hund er mest til, er smag og behag.

Flexliner kan reguleres i længden og er derfor den mest fleksible løsning. De anbefales til gåture, hvor det ikke er nødvendigt at holde hunden i kort snor. Fastliner er et godt valg, hvis du har behov for at have kontrol over hunden. De er særligt velegnede til store hunde, som kan være svære at styre i en flexline.

Liner til jagt og sporliner

Du finder også liner til jagt og sporliner, som bruges til hundetræning. Jagt- og sporlinerne er fremstillet i vejr- og vindbestandige materialer, så du er sikret en god oplevelse med hunden. 

Hvad bruges hundehalsbånd og hundeseler til?

Hundehalsbånd kan hunden gå med hele tiden, mens hundeselen kan bruges under gåturene. Hundehalsbåndet er et klassisk valg, mens hundeselerne er mest behagelige for hunden, da trykket fra linen eller snoren fordeles over hele kroppen.

Hundehalsbånd og seler i læder, tekstil og metal

Hundehalsbånd i læder er meget dekorative og bliver smukkere med tiden, når læderet mørnes. Halsbånd og seler i tekstil er ofte mere funktionelle og innovative med reflekser, velcrolukninger og blød polstring.

Sådan finder du det rigtige størrelse hundehalsbånd

Inden du anskaffer et nyt hundehalsbånd, anbefaler vi, at du måler rundt om hundens hals. Dette centimetermål sikrer nemlig bedre, at du kommer hjem med den helt rigtige størrelse hundehalsbånd.

Hundehalsbåndet skal ikke sidde helt tæt ind til halsen. Der skal helst være luft mellem hundens hals og halsbåndet, så det ikke generer og strammer for meget.

Vores store udvalg af hundehalsbånd kan alle justeres i omkredsen, så det passer perfekt til netop din hund. Det betyder, at et halsbånd er markeret med et minimum og maksimum mål, hvor hundens halsomkreds skal befinde sig indenfor.

Tilbehør til hundeliner og halsbånd

Udover et stort udvalg af hundesnore og halsbånd forhandler vi hos Plantorama også en lang række tilbehørsdele til hundeliner og halsbånd. 

Vi forhandler blandt andet blitzlygter, der sikrer, at din hund kan ses på lang afstand i mørket, høm høm-poser i kraftig kvalitet, der gør det muligt at opsamle hundens efterladenskaber, samt godbidbeholdere, der kan klikkes fast på flexlinens håndtag.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden