{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Halsbånd og liner

Hunde

Hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner

Hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner fås i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Flere af dem med innovative løsninger og flotte detaljer. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af halsbånd og liner til hunde.

Stort udvalg af hundehalsbånd, hundeline og hundesnor

Noget af det første, hvis ikke det allerførste, du skal anskaffe dig som hundeejer, er hundehalsbånd og hundeline eller hundesnor. Hundehalsbånd er nødvendigt, fordi det er lovpligtigt for hunden at bære hundetegn, og en hundeline eller hundesnor gør, at du kan tage hunden med dig overalt.

Hos Plantorama ved vi at hunde varierer meget i størrelse og adfærd, hvorfor vi har et stort udvalg af hundehalsbånd, hundesnore og hundeliner, så du kan finde lige det tilbehør, som passer bedst til din hund.

Hvilket hundehalsbånd, hundesnor eller hundeline, der passer bedst til dig og din hund, afhænger primært af, hvilken grad af fleksibilitet du ønsker og hvad din hund foretrækker. 

I alle vores dyrecentre står vores faguddannede personale klar til at hjælpe dig med at vælge det helt rigtige udstyr og tilbehør til hunden. Tag endelig din hund med i centeret.

Få flere tips til valg af hundesele her.

Hundesnore og halsbånd fra Hunter

Hunter specialiserer sig i at designe og producere tilbehør til hunde. De er kendt for deres smukke halsbånd og liner i både ægte og kunstigt læder.

Flexline fra Flexi

Flexi er synonymt med flexliner. De er af markedets bedste kvalitet og er gennemtænkt ned til mindste detalje. Flexliner eller rulleliner, som de også kaldes, er fleksible hundesnore, som kan tilpasses i snorlængde; de kan gøres kortere og længere alt efter behov.

Flexliner ruller automatisk ind igen, medmindre du låser snoren fast til en bestemt længde. >Flexliner og rulleliner fra Flexi fås i et væld af farver og størrelser.

Hundeline og hundesnor til små og store hunde

I vores udvalg finder du liner og snore til hunde i alle størrelser – lige fra den mindste Chihuahua til den største Newfoundlænder.

Vores hundeliner- og snore kategoriseres efter længden på snoren samt hundestørrelse. På den måde kan du nemt finde frem til netop den line eller snor, som passer perfekt til din hund.

Hundeliner og snore i alle farver og designs

Du finder hundesnore og gåliner i en lang række farver og designs. Farverne omfatter blandt andet rød, blå, hvid, sort og brun. Nogle har reflekser og dekorative detaljer.

Koblinger og dobbeltliner

Skal du lufte flere hunde samtidigt, kan det være en fordel med koblinger eller dobbeltliner. De er især gode, hvis du ene mand skal lufte hundene, da du har bedre kontrol over alle hunde.

Skal du vælge en flexline eller fastline?

Hundesnore og hundeliner gør, at du kan medbringe hunden lige meget, hvor du befinder dig og hvad du foretager dig. Derfor er det noget af det vigtigste udstyr, du skal anskaffe dig, når du bliver hundeejer.

Udvalget af hundesnore og hundeliner er stort og overvældende, men overordnet set inddeles snore og liner i to kategorier; fastliner og flexliner.

Fastliner er mere traditionelle hundesnore, som har en fast snorlængde. Flexliner har en justerbar snorlængde, som kan forlænges og forkortes efter behov. Hvad, dig og din hund er mest til, er smag og behag.

Flexliner kan reguleres i længden og er derfor den mest fleksible løsning. De anbefales til gåture, hvor det ikke er nødvendigt at holde hunden i kort snor. Fastliner er et godt valg, hvis du har behov for at have kontrol over hunden. De er særligt velegnede til store hunde, som kan være svære at styre i en flexline.

Liner til jagt og sporliner

Du finder også liner til jagt og sporliner, som bruges til hundetræning. Jagt- og sporlinerne er fremstillet i vejr- og vindbestandige materialer, så du er sikret en god oplevelse med hunden. 

Hvad bruges hundehalsbånd og hundeseler til?

Hundehalsbånd kan hunden gå med hele tiden, mens hundeselen kan bruges under gåturene. Hundehalsbåndet er et klassisk valg, mens hundeselerne er mest behagelige for hunden, da trykket fra linen eller snoren fordeles over hele kroppen.

Læs også: Lær din hund at gå pænt i snor.

Hundehalsbånd og seler i læder, tekstil og metal

Hundehalsbånd i læder er meget dekorative og bliver smukkere med tiden, når læderet mørnes. Halsbånd og seler i tekstil er ofte mere funktionelle og innovative med reflekser, velcrolukninger og blød polstring.

Sådan finder du det rigtige størrelse hundehalsbånd

Inden du anskaffer et nyt hundehalsbånd, anbefaler vi, at du måler rundt om hundens hals. Dette centimetermål sikrer nemlig bedre, at du kommer hjem med den helt rigtige størrelse hundehalsbånd.

Hundehalsbåndet skal ikke sidde helt tæt ind til halsen. Der skal helst være luft mellem hundens hals og halsbåndet, så det ikke generer og strammer for meget.

Vores store udvalg af hundehalsbånd kan alle justeres i omkredsen, så det passer perfekt til netop din hund. Det betyder, at et halsbånd er markeret med et minimum og maksimum mål, hvor hundens halsomkreds skal befinde sig indenfor.

Tilbehør til hundeliner og halsbånd

Udover et stort udvalg af hundesnore og halsbånd forhandler vi hos Plantorama også en lang række tilbehørsdele til hundeliner og halsbånd. 

Vi forhandler blandt andet blitzlygter, der sikrer, at din hund kan ses på lang afstand i mørket, høm høm-poser i kraftig kvalitet, der gør det muligt at opsamle hundens efterladenskaber, samt godbidbeholdere, der kan klikkes fast på flexlinens håndtag.

Find hvad du mangler til hundepleje og gåture her.