{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Legetøj

Hunde

Legetøj til hunde

Hundelegetøj har mange fordele; det aktiverer, afstresser og underholder samtidig med at rense tænder og forebygge tandproblemer. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af legetøj til hunden.

Hundelegetøj virker afstressende

Med det rette legetøj bliver din hund underholdt dagen lang – også når du ikke er der til at lege med den. Hunde kan ophobe en del energi og stress, som resulterer i problematisk adfærd.

Legetøj virker afstressende for hunde og kan være med til at forebygge adfærdsproblemer. Hundelegetøj stimulerer, aktiverer og underholder din hund.

Desuden renser legetøjet hundens tænder og forebygger dermed både karies og tandsten. Det meste legetøj belønner hunden enten i kraft af godbidder eller lyde og har snore eller reb, hunden kan trække i.

Hvilket legetøj skal du vælge?

Hunde leger forskelligt, og derfor er der ikke noget legetøj, som er bedre end andet. Vi står klar til at hjælpe dig og din hund med at finde det perfekte legetøj.

Nogle hunde er vilde med at rulle bolde, nogle andre er glade for at gemme og ”dræbe” legetøjet, og nogle tredje er gladest for at kaste og ruske med det. Nogle kan lide legetøj, der piber, og andre hader det.

I Plantorama finder du et stort udvalg af hundelegetøj, der er koncentreret om at være sundt og solidt at lege med. Legetøj fra mærket Kong er eksempelvis af god kvalitetsgummi og tåler at komme udendørs.