×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Hundesenge, hundetæpper og madrasser

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Gode råd til hunden

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Hunde

Hundesenge, hundekurve og hundetæpper

Hundesengen er hundens eget sted i boligen, hvor den kan slappe af i fred, tygge kødben og observere familiens aktiviteter. I Plantorama finder du et stort udvalg af senge, kurve, tæpper og madrasser til hunde.

Hundekurv, hundepude og hundeseng til alle slags hunde

Hvad enten der skal puttes, bides, ventes eller soves, er en hundeseng, hundekurv eller hundepude et hit. Hunden har brug for et sted, der er helt dens eget – også selvom den er velkommen i seng og sofa.

I hundekurven bestemmer hunden selv – måske den vil tygge kødben, tage en middagslur, gemme sit legetøj og slappe af. Det er hundens eget sted i boligen, hvor den lades være i fred.

Hundesenge og madrasser kan også stilles i rum, hvor hunden ikke deltager i aktiviteterne, men stadig kan være tæt på familien, eksempelvis i køkkenet. Vores udvalg af hundekurve fås i mange forskellige størrelser og, materialer – blandt andet plastik, bomuld, fleece og polyester.

Hos Plantorama finder du hundesenge og hundekurve, der passer til alle slags hunderacer og størrelser. Det er vigtigt, at hunden får en kurv, seng, madras eller hundepuge, hvor den kan slappe af, sove og være alene. En hundekurv fungerer ofte som hundens lille helle, hvor den kan trække sig tilbage og få sig et hvil.

Hunde er forskellige, og derfor finder du altid et stort udvalg af hundesenge og hundekurve samt madrasser, puder og tæpper til hunde hos os. Det fås alt sammen i forskellige farver, designs, materialer og størrelser, så du kan finde lige netop det, du står og mangler til din hund.

Kurv og seng til hund i forskellige materialer

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kurve og senge til hunde i flere forskellige modeller, farver og materialer. Du finder blandt andet hundesenge og hundekurve i bomuld, polyester, fleece, plastik, vinyl, flet og mikrofiber.

Når du får hund, er en hundekurv eller hundeseng nødvendigt og essentielt udstyr i hjemmet. Den helt rette hundekurv skal gøre hunden tryg og give den et sted, hvor den kan slappe af og føle sig tryg. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette seng eller kurv til hunden.

Du kan vælge en blød udgave i stofmateriale, eksempelvis bomuld eller mikrofiber, hvis kurven skal være ekstra komfortabel og varm. En stofseng eller –kurv kan forme sig efter hundens krop, hvorfor de ofte er de mest behageligt hundesenge.

Du kan også vælge en udgave i fletmateriale, som pynter i hjemmet. Ofte er fletkurvene forede med stof og polstrede, så de er dejlige for hunden at ligge i. Alternativt kan du selv fore en fletkurv med tæpper og puder, så den er behagelig for hunden.

Du finder desuden udgaver i plastik, som er de nemmeste at gøre rene. Ligesom med fletkurven er det en god idé at fore plastkurven med tæpper og puder, så den bliver dejlig blød og behagelig. 

Hvilken kurv, du skal vælge, kommer an på, hvad der passer bedst til dig og hunden. Vi forstår godt, at hundesengen eller hundekurven skal passe ind i hjemmets indretning, men det vigtigste er dog, at hunden får en behagelig soveplads, hvor den finder tryghed og hvile.

Hundeseng, hundepude og hundekurv i stof og plastik

Hundesenge og hundekurve i stof og plastik har forskellige fordele. En seng eller kurv i stof har den fordel, at den er dejlig blød for hunden at ligge i, og så findes de ofte i mange forskellige farver og designs. En anden fordel ved en seng eller kurv i stof er, at de kan vaskes i vaskemaskinen.

Hos Plantorama fører vi et stort sortiment indenfor hundesenge og hundekurve i stof til store og små hunde i forskellige størrelser, designs og farver. Du kan med garanti finde en hundeseng i stof, der passer til netop din hund.

Hundesenge og hundekurve i plastik har ikke fordelen af at være blød, men til gengæld er de nemme at rengøre og særligt slidstærke. En seng eller kurv i plastik kan være et godt valg til hunde, som bider ting i stykker. Du kan med fordel købe hundetæpper eller puder, som du kan polstre plastiksengen med, så den bliver dejlig blød til hunden.

Hundetæppe, madras til hund og hundepude

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af hundetæpper, madrasser og hundepuder i et væld af farver, størrelser og designs. Uanset om du mangler et tæppe til hundekurven, en blød madras til stuegulvet eller en dejlig pude til hunden, finder du det hele blandt vores store udvalg.

Det mest almindelige hundetæppe er praktisk og meget slidstærkt, som kan vaskes i vaskemaskinen eller smides ud, når det trænger til en udskiftning. Hundetæpper er velegnet til bilen, hundesengen, kurven og transportburet.

Du finder madrasser og hundepuder, som passer til både store og små hunde. Du finder blandt andet hundemadrasser fra Danish Design, som er dejlige og bløde madrasser i god kvalitet.

Overfladen på madrassen er glat og behagelig med et lækkert og blødt fyld. Madrasserne er betrukket med fleece, som er dejligt at ligge på og samtidig er slidstærkt.

Sådan vælger du den rigtige hundeseng eller hundepude

Når du vælger hundeseng, er det en fordel at se på, hvordan din hund ligger, og om den er udhvilet om morgenen. Det fortæller nemlig, om hundesengen fungerer godt for hunden. Generelt er smudsafvisende og vaskevenlige hundesenge gode. Senge til hvalpe skal være uden dele, som kan bides i stykker.

Vores udvalg omfatter hundesenge på ben, måtter, madrasser og hundepuder. En model på ben kan være gode til hunde, der gerne vil op i højden. Suppler gerne med et hundetæppe, som hunden kan putte sig i. Vores produkter holder til aktive hunde og bliver ved med at være pæne. Vi har mange forskellige løsninger til både store og små hunde.

Når du vælger hundeseng eller hundekurv, skal du også tænke på din hunds størrelse – især hvis du køber seng eller kurv i plastik. Vi anbefaler altid, at du køber en hundeseng eller hundekurv, som er lidt for stor frem for lidt for lille. På den måde er du sikker på, at der er plads til, at hunden kan sprede sig og eventuelt vokse.

Du kan jo altid fylde din hundeseng eller hundekurv op med dejlige, bløde tæpper eller puder, skulle du have købt den et nummer for stort. Hvis du er i tvivl om, hvilken hundeseng der passer bedst til dig og din hund, kan du spørge vores faguddannede personale. De står klar til at rådgive dig om alt indenfor hundenes verden.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden