Hundesenge, hundetæpper og madrasser

Populære produkter i denne kategori

Hunde

Hundesenge, hundekurve, hundepuder og hundetæpper

Hundesengen er hundens eget sted i boligen, hvor den kan slappe af i fred, tygge kødben og observere familiens aktiviteter. I Plantorama finder du et stort udvalg af senge, kurve, tæpper og madrasser til hunde.

Hundekurv, hundepude og hundeseng til alle slags hunde

Hvad enten der skal puttes, bides, ventes eller soves, er en hundeseng, hundekurv eller hundepude et hit. Hunden har brug for et sted, der er helt dens eget – også selvom den er velkommen i seng og sofa.

I hundekurven bestemmer hunden selv – måske den vil tygge kødben, tage en middagslur, gemme sit legetøj og slappe af. Det er hundens eget sted i boligen, hvor den lades være i fred.

Hundesenge og madrasser kan også stilles i rum, hvor hunden ikke deltager i aktiviteterne, men stadig kan være tæt på familien, eksempelvis i køkkenet. Vores udvalg af hundekurve fås i mange forskellige størrelser og, materialer – blandt andet plastik, bomuld, fleece og polyester.

Hos Plantorama finder du hundesenge og hundekurve, der passer til alle slags hunderacer og størrelser. Det er vigtigt, at hunden får en kurv, seng, madras eller hundepude, hvor den kan slappe af, sove og være alene. En hundekurv fungerer ofte som hundens lille helle, hvor den kan trække sig tilbage og få sig et hvil.

Hunde er forskellige, og derfor finder du altid et stort udvalg af hundesenge og hundekurve samt madrasser, puder og tæpper til hunde hos os. Det fås alt sammen i forskellige farver, designs, materialer og størrelser, så du kan finde lige netop det, du står og mangler til din hund.

Kurv og seng til hund i forskellige materialer

Hos Plantorama har vi et stort udvalg af kurve og senge til hunde i flere forskellige modeller, farver og materialer. Du finder blandt andet hundesenge og hundekurve i bomuld, polyester, fleece, plastik, vinyl, flet og mikrofiber. 

Når du får hund, er en hundekurv eller hundeseng nødvendigt og essentielt udstyr i hjemmet. Den helt rette hundekurv skal gøre hunden tryg og give den et sted, hvor den kan slappe af og føle sig tryg. Derfor er det vigtigt, at du vælger den rette seng eller kurv til hunden.

Du kan vælge en blød udgave i stofmateriale, eksempelvis bomuld eller mikrofiber, hvis kurven skal være ekstra komfortabel og varm. En stofseng eller –kurv kan forme sig efter hundens krop, hvorfor de ofte er de mest behageligt hundesenge.

Du kan også vælge en udgave i fletmateriale, som pynter i hjemmet. Ofte er fletkurvene forede med stof og polstrede, så de er dejlige for hunden at ligge i. Alternativt kan du selv fore en fletkurv med tæpper og puder, så den er behagelig for hunden.

Du finder desuden udgaver i plastik, som er de nemmeste at gøre rene. Ligesom med fletkurven er det en god idé at fore plastkurven med tæpper og puder, så den bliver dejlig blød og behagelig. 

Hvilken kurv, du skal vælge, kommer an på, hvad der passer bedst til dig og hunden. Vi forstår godt, at hundesengen eller hundekurven skal passe ind i hjemmets indretning, men det vigtigste er dog, at hunden får en behagelig soveplads, hvor den finder tryghed og hvile.

Få vores tips og tricks til hundens adfærd her

Hundeseng, hundepude og hundekurv i stof og plastik

Hundesenge og hundekurve i stof og plastik har forskellige fordele. En seng eller kurv i stof har den fordel, at den er dejlig blød for hunden at ligge i, og så findes de ofte i mange forskellige farver og designs. En anden fordel ved en seng eller kurv i stof er, at de kan vaskes i vaskemaskinen.

Hos Plantorama fører vi et stort sortiment indenfor hundesenge og hundekurve i stof til store og små hunde i forskellige størrelser, designs og farver. Du kan med garanti finde en hundeseng i stof, der passer til netop din hund.

Hundesenge og hundekurve i plastik har ikke fordelen af at være blød, men til gengæld er de nemme at rengøre og særligt slidstærke. En seng eller kurv i plastik kan være et godt valg til hunde, som bider ting i stykker. Du kan med fordel købe hundetæpper eller puder, som du kan polstre plastiksengen med, så den bliver dejlig blød til hunden.

Hundetæppe, madras til hund og hundepude

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af hundetæpper, madrasser og hundepuder i et væld af farver, størrelser og designs. Uanset om du mangler et tæppe til hundekurven, en blød madras til stuegulvet eller en dejlig pude til hunden, finder du det hele blandt vores store udvalg.

Det mest almindelige hundetæppe er praktisk og meget slidstærkt, som kan vaskes i vaskemaskinen eller smides ud, når det trænger til en udskiftning. Hundetæpper er velegnet til bilen, hundesengen, kurven og transportburet.

Du finder madrasser og hundepuder, som passer til både store og små hunde. Du finder blandt andet hundemadrasser fra Danish Design, som er dejlige og bløde madrasser i god kvalitet.

Overfladen på madrassen er glat og behagelig med et lækkert og blødt fyld. Madrasserne er betrukket med fleece, som er dejligt at ligge på og samtidig er slidstærkt.

Få gode råd om hvordan du fjerner lopper og flåter på hunden samt mange af vores guides om pleje her

Sådan vælger du den rigtige hundeseng eller hundepude

Når du vælger hundeseng, er det en fordel at se på, hvordan din hund ligger, og om den er udhvilet om morgenen. Det fortæller nemlig, om hundesengen fungerer godt for hunden. Generelt er smudsafvisende og vaskevenlige hundesenge gode. Senge til hvalpe skal være uden dele, som kan bides i stykker.

Vores udvalg omfatter hundesenge på ben, måtter, madrasser og hundepuder. En model på ben kan være gode til hunde, der gerne vil op i højden. Suppler gerne med et hundetæppe, som hunden kan putte sig i. Vores produkter holder til aktive hunde og bliver ved med at være pæne. Vi har mange forskellige løsninger til både store og små hunde.

Når du vælger hundeseng eller hundekurv, skal du også tænke på din hunds størrelse – især hvis du køber seng eller kurv i plastik. Vi anbefaler altid, at du køber en hundeseng eller hundekurv, som er lidt for stor frem for lidt for lille. På den måde er du sikker på, at der er plads til, at hunden kan sprede sig og eventuelt vokse.

Du kan jo altid fylde din hundeseng eller hundekurv op med dejlige, bløde tæpper eller puder, skulle du have købt den et nummer for stort. Hvis du er i tvivl om, hvilken hundeseng der passer bedst til dig og din hund, kan du spørge vores faguddannede personale. De står klar til at rådgive dig om alt indenfor hundenes verden.

Køb vores udvalg af hundefoder her

Shop videre Gå til kassen

Varen er lagt i kurven

{{ lastAddedProduct.Title }}

{{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }} Før {{lastAddedProduct.BeforePrice | localeString}} {{ lastAddedProduct.PricePrUnit | localeString }}
{{lastAddedProduct.DeliveryText}}
Forudbestilling

Vi anbefaler

Ude af sæson Forudbestil
Rabat Mængderabat Kampagne Tilbud productBanner_onlyInCenter
{{ product.name }}

{{ product.discount.quantity }} {{product.unitType}} {{ product.price }}

{{ product.price }}

Du sparer {{ product.discount.discount }} Før {{ product.discount.originalPrice }} {{ product.discount.originalPrice }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
{{ product.price }} pr. {{ product.unitType }} I sæson igen imellem {{ product.seasonStart }} - {{ product.seasonEnd }}
+ Flere Varianter
Alderskontrol banner

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}