×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Hundetransportbure

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Gode råd til hunden

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Hunde

Hundebur, transportbur og transportkasse til hund

Et hundebur sørger for, at sikkerheden er i top, når du transporterer hunden. Derudover kan buret fungere som hyggelig hule indendørs. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af bure og transportkasser til hunde.

Hundebur til bil beskytter under transport

Sikkerheden skal være i top, når du er på tur med hunden. Hundebure, transportbure og transportkasser beskytter hunden under transporten, skulle der ske et uheld. Det forhindrer samtidig hunden i at løbe frit rundt inde i bilen.

Selvom det ikke er lovpligtigt at fastspænde hunden i bilen, anbefaler vi til enhver tid, at du anskaffer dig udstyr, så hunden kan transporteres sikkert frem.

Et hundebur skal, udover at beskytte hunden i uheldige situationer, være komfortabel for hunden og funktionel for hundeejeren. Hunden skal føle sig godt tilpas i hundeburet, samtidig med at det er praktisk.

Derfor har vi hos Plantorama et stort udvalg af hundebure i forskellige designs, materialer og størrelser, så du kan finde det helt rette hundebur til dig og din hund. Det er vigtigt, at sikkerheden er i top, når du transporterer hunden, og derfor er vores hundebure selvfølgelige af højeste kvalitet, samtidig med at de er behagelige for hunden at være i.

Stort udvalg af hundebure, transportbure og transportkasser til din bil

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af hundebure, transportbure og transportkasser til alle slags hunde og i alle prisklasser. Du finder eksempelvis transportbure, hundebure og transportkasser, som er velegnede til bilen, toget og bussen.

I vores sortiment finder du transportbure til hund i metal, med et lækkert design der er tilpasset forskellige hundestørrelser. Vores metalbure fås både med lige og skrå fronter samt adskillige åbninger, så der er nemmest for dig at transportere din hund.

Det vigtigste, du skal have i tankerne, når du er på udkig efter et nyt transportbur eller transportkasse, er størrelsen på din hund og buret eller kassens formål. Det er eksempelvis ikke nødvendigt at købe et metalbur, hvis hunden blot skal med i bussen.

Skal buret stå i din bil, er det en fordel, at du opmåler bilen indvendigt, hvor buret skal stå, så du ved, hvor stort et transportbur, der er plads til.

Sådan anvender du et hundebur

Vi råder dig til, at du aldrig bruger buret til straf, da hunden så forbinder buret med dårlige oplevelser i andre situationer. 

Hunde er naturligt glade for hulelignende steder, så du kan sagtens træne hunden til at være i buret i hjemmet og på den måde vænne den til, at buret er et hyggeligt sted at være. Hundeburet skal gerne være et fristed, der føles sikkert for hunden. Ikke et sted hvor den bliver skældt ud eller lukket væk fra flokken.

Skal du købe et transportbur eller transportkasse?

Som udgangspunkt tjener et transportbur og en transportkasse det samme formål; det skal transportere hunden sikkert fra A til B. Om du skal købe et transportbur eller en transportkasse kommer derfor an på, hvordan du vil transportere hunden.

En transportkasse er typisk fremstillet i lettere materialer, såsom stof eller plast, hvorfor den er nemmere at have med at gøre, hvis den skal bæres ind og ud af bilen, bussen eller toget. De kan også oftest foldes sammen, så de ikke fylder noget, når de ikke er i brug.

Et transportbur er derimod mere stationært, hvilket gør den velegnet til transport af hunden i bil, hvor buret ikke nødvendigvis skal flyttes ind og ud.

Læs også: Sikker transportering af din hund

Når du vælger transportbur til hund

Når du skal vælge transportkasse eller hundebur, skal du gå efter en størrelse og type, hvor hunden kan stå oprejst, ligge ned og vende sig rundt. Det er oplagt at fore dem med skridfaste måtter og bløde tæpper.

Det handler først og fremmest om sikkerhed og komfort, når det drejer sig om hundebure og transportkasser. De er bygget solidt, men er hunden dygtig til at bryde ud, kan du anvende et bur i metal. 

 

Med en hundesele kan du fastspænde hunden til en sele i bilen. Disse finder du også i vores udvalg. Med et transportbur er der garanti for, at hunden bliver, hvor den er.

Det giver dig desuden mulighed for at åbne vinduerne helt op, uden at hunden stikker hovedet ud eller hopper ud. Det kan være særligt fordelagtigt for både dig og din hund på varme sommerdage.

Læs også: Få tips til når hunden skal med på ferie

Transportbur i metal

Et transportbur i metal er nok det mest stabile, holdbare og robuste bur, du kan få til hunden. Fordelen ved at transportbur i metal er, at det er tungere end transportkasser i stof eller plast, så de egner sig rigtig godt til transport i bil.

Hos Plantorama finder du metalbure i både stål og aluminium, som er fremstillede i holdbare og stabile materialer. Du finder metalbure i mange forskellige størrelser, så du med garanti kan finde et transportbur, der passer til din hund og bil.

Du finder transportbure i metal til små, mellemstore og store hunde, der har låger i siderne, foran og foroven, så din hund nemt kan komme ind og ud af buret.

Transportkasse i stof

En transportkasse i stof har flere forskellige fordele og er særligt velegnede til mindre ture. Transportkassen i stof kan både anvendes som transportbur i bilen og som soveplads indendørs. Mange af transportkasserne i stof kan klappes sammen, så de ikke fylder meget, når de ikke er i brug.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af transportkasser i stof, som har net på siderne, så luftcirkulationen er god. Stofkasserne kan åbnes både i fronten og toppen, og kasserne har håndtag, som gør det nemmere at håndtere og bære rundt på.

Transportkasse i plast

Hvis et transportbur i metal er for stort til din bil, kan du vælge en transportkasse i plast som et godt alternativ. En transportkasse i plast er fremstillet i meget høj kvalitet, så du opnår den bedst mulige sikkerhed til din hund.

Fordelen ved en transportkasse i plast er, at de er nemme at rengøre, hvilket kan være en fordel til hunde, som har en tendens til at blive snavsede. Et transportbur i plast kan være et bedre alternativ til hunde, som ikke bryder sig om at blive transporteret, og derfor gerne vil gemme sig lidt væk under transporten.

Når du anskaffer dig en transportkasse i plast, skal du sørge for at fastspænde det i bilen. En plastikkasse er nemlig ikke nær så tung, som et metalbur, hvorfor det er en nødvendighed med fastspænding, for at sikkerheden er helt i top.

Sådan tilvænnes hunden at køre i bil

Når du skal vænne hunden til at køre med i bilen, handler det først og fremmest om at give hunden det bedste førstehåndsindtryk. Hunden skal gerne forbinde bilen med gode oplevelser, hvorfor det er vigtigt, at du begynder tilvænningen fra hvalp.

Dette kan du gøre ved at lade buret eller kassen stå inde i hjemmet, hvor din hund stille og roligt kan vænne sig til det. Læg eventuelt et blødt tæppe og nogle godbidder ind i buret eller kassen, så den er så indbydende som muligt.

Med tiden vil du kunne lukke buret til, imens hunden er inde i det. Øg langsomt hundens ophold inde i buret, så den bliver helt tryg med at være inde i buret. Først når hunden har vænnet sig til buret eller kassen, kan I rykke det ud i bilen.

Her gentager I samme proces med buret eller kassen, som I gjorde indenfor. Når hunden har vænnet sig til at være i buret eller kassen ude i bilen, kan du sætte dig om på forsædet.

Efter lidt tid kan du forsøge dig med at starte motoren og køre en kort tur. Piber hunden, er du gået for hurtigt frem, og det kan være en fordel at gå et par trin tilbage og gentage processen.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden