{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kattebakker og -toiletter

Katte

Bakker og toilet til katte

Kattebakker skal holdes rene og placeres afsides, så katten kan besørge i fred for andre katte. Du kan med fordel anskaffe en bakke med indbygget ventilation og filter. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kattebakker, kattetoilet og skovle.

Kattebakker og kattetoilet

Katte er kendt for at være meget renlige dyr, der helst besørger i rolige og rene omgivelser. Hos Plantorama fås et stort udvalg af kattebakker, kattetoilet og skovle, så du kan finde den perfekte løsning til din kat.

Hvor skal kattebakken placeres?

Katten er et meget renligt og klogt dyr, der gerne vil gemme sine efterladenskaber for eventuelle fjender. I naturen vil de gerne besørge, hvor der ikke har været andre katte.

Det betyder, at hver kat skal have sin egen kattebakke, og der skal være én ekstra i boligen. Kattebakken skal placeres afsides, eksempelvis et roligt hjørne, og ikke i nærheden af mad- og drikkeskåle.

Sådan holdes kattebakken lugtfri

En bakke bliver brugt, når den holdes ren. Typisk skal du bruge skovlen flere gange dagligt samt desinficere og vaske bakken i bund ugentligt.

Lukkede kattebakker holder på lugten, så vær opmærksom på ventilation og rengøring. Vores modeller har indbyggede ventilations- og filtersystemer, som både afskærmer og understøtter kattes behov for renlighed.

Skovle hjælper med rengøringen

En skovl hører ofte med til kattebakken og er konstrueret, så de filtrerer kattegruset fra afføringen.

Med den kan du hurtigt og nemt gøre kattebakken brugbar og lækker til din kat og genbruge kattegruset.