×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.

Kattefoder

Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Luk Filtering
Tilbage {{ filterGroup[0].Name }}
Der vises {{products.length}} af {{ totalProductAmount }} varer
Sortering
dummy Ude af sæson
Tilbud Mængderabat Kampagne Direkte fra leverandør Klik & Hent Klik & Få leveret

{{ product.ShopDescription }}

{{ product.OfferMinimumQuantity }} {{ product.UnitType }}. {{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }}

{{ formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }}

Du sparer {{ (formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat)) * product.OfferMinimumQuantity | localeString }} Du sparer {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) - formattedPrice(product.OfferPriceIncludingVat) | localeString }} Før {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} {{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
{{ formattedPrice(product.PriceIncludingVat) | localeString }} pr. {{ product.UnitType }}. I sæson igen imellem {{returnDateString(product.SeasonStart)}} - {{returnDateString(product.SeasonEnd)}}
+ Flere Varianter

Gode råd til katten

Følg os på Instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Ofte stillede spørgsmål

Vi hjælper dig med alt til haven

Japansk blåregn, Wisteria brachybotrys 'Iko Yama Fuji', er den nyeste blåregn, som er meget blomstervillig, selv på helt unge planter, og har kompakte blomsterkasser på 15-20 cm. De enkelte blomster bliver meget store og varierer i farven fra mørkeblå til lilla. Der findes også varianter i hvid og lyserød med samme egenskaber. Alle har en kraftig blomsterduft.

Kinesisk blåregn, Wisteria sinensis 'Prolific', er den mest brugte i danske haver. Den er robust, hårdfør og meget blomstervillig. Blomstrer med 25 cm lange duftende og blåviolette blomsterklaser. 

Efteråret er klart det bedste tidspunkt at udplante æbletræer på, men vintermånederne er dog ikke noget problem. Udplanter du i dec-feb, når trærødderne stadig at etablere sig, og træet får en bedre start det følgende forår.

Efter udplantning er det vigtigt, at træet ikke tørster eller mangler næring. Vand i tørre perioder og gød med kompost i et 2-3 cm lag omkring stammen i april. Hold jorden omkring stammen fri for ukrudt og græs de første år.

Læs mere om frugttræer her.

Regnbuelatyrus – Polygala myrtifolia er en plante der stammer fra Sydafrika og som er tilpasset det klima som de har her. Planten er stedsegrøn under disse forhold og er også flerårig hvis planten opbevares under optimale forhold. Med optimale forhold skal det her forstås at lys, luftfugtighed og varme er i balance med hinanden. Det skal også bemærkes her at planten har det vanskeligt med at bryde på træagtigt ved og skal derfor ikke beskæres for kraftigt. At de overvintrede blade bliver gule, skyldes som regel ubalance i vækstfaktorerne i forbindelse med plantens overvintring og skal betragtes som et forsvar mod udtørring fra plantens side. Det er uden betydning for plantens videre overlevelse.

Umiddelbart ser dine planter fornuftige ud, men de skal placeres lyst og på en varm plads i haven. Jeg kan ikke se om plantens rødder har lidet overlast i vinter, men hvis dette er tilfældet kan det også påvirke plantens evne til at bryde med nye blade.

Med plantens store prydværdi i forhold til prisen synes jeg det er ærgerligt at fravælge dem, på trods af det kan svigte med overvintringen. Der er ikke mange udplantnings planter der kvitterer med en så lang blomstringstid.

Brug en ren, frisk kompost iblandet 1/3 jord. Få planter trives i ren kompostjord. Vi anbefaler Champost Jordforbedring, som iblandes efter samme princip som komposten. Du kan også lægge et lag med 5-10 cm jordforbedring og blande det i jorden.

Champost har også plantesække, som kan bruges i kapillærkasser eller direkte i havens bede. Husk at supplere med gødning i løbet af vækstsæsonen. Kompost giver jorden god struktur og forbedrer mikroorganismernes vilkår til gavn for plantens rødder og tilvækst.

Du kan sagtens få succes med at dyrke blåbær i krukker. Det er vigtigt, at krukken er stor dvs. mindst 20 liter, og der skal være hul i bunden, så overskydende vand kan løbe fra.

Uanset om storfrugtet blåbær plantes i et surbundsbed eller i krukker, er det normalt bedst at plante minimum to forskellige sorter, for at være sikker på god bestøvning og frugtsætning. Dernæst skal du være opmærksom på, at planter i potter hurtigere tørrer ud, så de skal vandes jævnligt, så jorden holdes fugtig.

Brug surbundsjord(rhododendronjord) som dyrkningsjord. Naturligt vokser blåbær i tørvejord, som både er mere sur og har et højere iltindhold end den almindelige havejord. Jorden i krukkerne kan du holde sur ved at gøde med surbundsgødning. 

Tak for din henvendelse. Myrtillocactus geometrizans er en meget robust og sund kaktus der dog ikke må udsættes for frost. Temperaturer over 10 grader anbefales. Vand jævnligt om sommeren men sørg for at potteklumpen er tørret helt op mellem vandingerne. Vintertid skal planterne stort set ikke vandes, dog må planterne ikke blive så tørre at plante begynder at skrumpe ind. Sørg for at potten er rigelig stor eftersom planten normalt vokser kraftigt. Det anbefales at omplante hvert andet år i en veldrænet kaktusjord. Den lyse farve på de nye skud kan skyldes at ny tilvæksten har foregået ved høj temperatur og mangel på lys. Dette retter sig som regel frmadrettet.  Planterne gødes med kaktusgødning. Bemærk, at i øvrigt er Myrtillocactus almindeligt brugt som grundstamme hvis man ønsker at pode og formere en  anden kaktusart/sort.

Stueazalea, Rhododendron simsii, kan godt dyrkes i haven i sommertiden, men den tåler ikke frost. Derfor skal planten tages ind til drivning i efteråret eller overvintres køligt. Herefter kan planten sættes ud til det kommende forår igen.

Vinter: blomstring - vand rigeligt og gød én gang ugentligt, lad stå ved 15°C. Maj: omplant til en lidt større potte. Maj-sep: vækstperiode - vand rigeligt og sørg for næring. Placer lyst uden direkte sol - gerne udendørs. Sep-dec: hvileperiode og knopdannelse - vand moderat og gød ikke, lad stå ved 10°C. Dec-marts: drivning.

Kameliaer ikke glade for at overvintre i en ubeskyttet krukke, når frosten sætter ind. Det hjælper kun mod kortvarig frost, at pakke krukken ind i isoleringsmåtter eller lignende. Rødderne er mere udsat, når planten står i krukke, fordi der kommer frost ind fra siderne.

Hvis du graver krukken ned under terræn i dit drivhus, får rødderne glæde af den varme, der siver op fra jordens indre. Du kan isolere jorden yderligere ved at lægge et lag tør kompost eller tørvestrøelse på jorden over rødderne.  Pas dog på, at planten ikke står i fuld sol i frostvejr Det kan frysetørre bladene, men det klares nemt ved at skygge dem f.eks. med et skyggenet eller fiberdug, som hænges op i drivhuset. Allerbedst er det at overvintre kameliaer i krukker ved 5-10 grader i en udestue. 

I Plantorama sælger vi kun haveroser i potter. Potten giver den bedste beskyttelse af planterne og de bedste pasningsmuligheder indtil planterne bliver solgt og plantet på sit blivested. I begyndelse af oktober bliver rosenplanterne plantet i potter og kan sælges i Plantoramas Havecentre.   Årets produktion vil blive solgt i perioden oktober til november og fra marts til maj. I disse perioder vil vores sortiment omfatte mange varianter, dog vil der sidst sæsonen være varianter der er slutsolgt. I sommerperioden, fra juni til september kan der købes udvalgte varianter i naturlig udvikling med knopper og blomstre.

Katte

Foder til katte

Kattefoder og kattemad skal kombineres, så alle kattens nærings- og energimæssige behov dækkes. Det er vigtigt at tage hensyn til kattens alder, livsstil og sygdomme. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af foder til katte.

Kattefoder fra kendte mærker

Vores udvalg omfatter kattemad fra kendte mærker inden for dyrefoder, eksempelvis Royal Canin, Hills, Kronch, Kingsmoor og ProNature. Mærkerne er garant for et gennemtestet kattefoder af høj kvalitet.

Kattemad fra VITAREX

VITAREX er et danskproduceret kattefoder, som udelukkende består af rene, naturlige råvarer. VITAREX er udviklet ud fra ønsket om at levere et foderprodukt af den bedste kvalitet til en god pris.

VITAREX-serien omfatter både killingefoder, foder til steriliserede katte og et grundfoder til voksne katte. Foderet forhandles kun i Plantorama.

Grundfoder til alle katte

Udvalget omfatter grundfoder, som kan bruges til alle slags katte uanset alder, pelstype, størrelse og leveforhold. Grundfoder egner sig til katte uden særlige behov eller til katte, som kan dele foder.

Har du derimod en kat med særlige behov, anbefaler vi, at du finder et foderprodukt blandt vores udvalg af specialfoder, som tager hensyn til netop din kats krav.

Foder til killinger og aldrende katte

Killingefoderet er kendetegnet ved at styrke killingens vækst og immunforsvar. Det sikrer, at din killing er sund og velernæret gennem sin opvækst.

Seniorfoderet er tilsvarende kendetegnet ved at sikre den aldrende kat en sund alderdom. Foderet er nemt at tygge for den ældre kat og har et moderat kalorieindhold, så katten ikke bliver overvægtig.

Foder der plejer pels og hud

Specialfoder, der er sammensat til at pleje kattens pels og hud, er særligt velegnet til katte, som fælder meget, langhårede katte (Perser og Maine Coon) og hårløse katte (Sphynx).

Det pels- og hudplejende foder har et særligt højt indhold af omega 3- og 6-fedtsyrer, som styrker hudens smidighed og sikrer en blød, skinnende pels uden hårboller.

Racespecifikt foder

Racekatte stiller særlige krav til det foder, de får. Racefoderet er sammensat for at imødekomme bestemte katteracers særlige nærings- og energibehov. Du finder foder til blandt andet British Shorthair og Ragdoll.

Foder til Perserkatte er eksempelvis kendetegnet ved være særligt plejende for pelsen, mens foder til Norsk Skovkat har et højt energiindhold, som sikrer den energiske skovkats mulighed for et aktivt liv.

Foder til særlige behov

Vores udvalg af specialfoder omfatter blandt andet foder, som virker særligt plejende på tænderne, og foder, som styrker kattens led og muskler. Foderet kan bruges som grund-, supplement- og overgangsfoder.

Foder til overvægtige katte

Overvægt er desværre et udbredt problem ved danske huskatte. Overvægtige katte er vel nok nuttede at se på, men det er usundt for katten at veje for meget.

Nogle katte har tendens til overvægt, mens andre katte bliver overfodret eller er inaktive. Har du en overvægtig kat, er det vigtigt, at du giver den et fedtreduceret foder.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af foder til overvægtige katte, som har et reduceret kalorieindhold og er beriget med L-carnitin, som øger forbrændingen, og fibre, som øger kattens mæthedsfornemmelse.

Foder til indekatte

Indekatte er mindre aktive end katte, der har adgang til udendørsarealer, og de har derfor større risiko for at udvikle overvægt.

Foder udviklet til indekatte har et reduceret fedtindhold, men virker også lugtreducerende på kattens afføring, så kattebakken ikke bliver en gene i huset.

Foder til udekatte

Foder udviklet til udekatte har et højt energiindhold og kan også bruges til undervægtige katte, indtil optimalvægten er opnået.

Udover et højt energiindhold er udekattefoderet også kendetegnet ved et højt indhold af antioxidanter og fiskeolier, som styrker udekattens immunforsvar samt led og muskler.

Foder til steriliserede katte

Steriliserede katte har tendens til overvægt, fordi de er mindre aktive og har en lavere forbrænding. For at forebygge overvægt er det vigtigt, at den får et foder, som er særligt tilpasset neutraliserede katte.

Hos Plantorama finder du et stort udvalg af foder til neutraliserede katte. Dette foder kan både bruges til kastrerede hankatte og steriliserede hunkatte.

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden