{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kattegrus

Katte

Grus til kattebakker

Katte er sirlige dyr, som kun besørger i rene og rolige omgivelser. Derfor skal du placere kattebakken et afsides sted og rengøre den med jævne mellemrum. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af kattegrus.

Kattegrus understøtter kattens naturlige adfærd

Godt sand eller grus i kattebakken er med til at understøtte kattens naturlige adfærd.

Hvad der er den helt rigtige løsning, afhænger af dine og kattens præferencer.

Plantorama tilbyder en bred vifte af produkter indenfor kattegrus. Du finder blandt andet klumpende og ikke-klumpende kattegrus samt kattegrus med pudder og organisk kattegrus.

Kattens naturlige instinkt er at finde et sted, hvor den kan grave sine efterladenskaber ned, så lugten ikke tiltrækker andre katte eller rovdyr.

En kattebakke med kattegrus understøtter denne adfærd og er tillokkende for de fleste katte.

Vi anbefaler, at du anskaffer én bakke per kat, da de meget sjældent vil dele med andre katte.

Katten foretrækker rolige og rene omgivelser

Katte er meget renlige dyr, der passer meget på med, hvor de besørger. Du hælder kattegruset i kattebakken, og placerer den et sted, hvor der er fred og ro.

Hold kattebakken væk fra foder og vand, da katte ikke besørger i nærheden af, hvor de spiser og drikker. Det er vigtigt at tømme kattebakken regelmæssigt, så de ikke bliver snavsede og fyldte.

Valget af kattegrus bør afspejle, hvad din kat trives med, og det kan være meget forskelligt fra kat til kat. Vær i øvrigt opmærksom på, at klumpende kattegrus frarådes til killinger.

Urenlighed skal tages alvorligt

Som udgangspunkt er katten et renligt dyr, og urenlighed er derfor noget, der skal tages alvorligt. Tag en snak med din dyrlæge, der kan hjælpe og rådgive om brug af kattebakke og kattegrus.