{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Kattelemme

Katte

Kattelemme til den udforskende kat

En kattelem er en let og bekvem måde at sikre din kats rige liv udendørs.

Kattelemme

En kattelem er en fleksibel og let måde at skabe synergi mellem dine og din kats behov. Katte ser godt i mørke og er aktive både nat og dag, ofte med en overvægt til nat. Hvis du som ejer ikke vil op om natten, eller blot synes at katten skal vælge selv hvornår den vil ud, er en kattelem let at installere og løser problemet.
Tidligere tiders åbenlyse ulemper ved kattelemmen kan også afhjælpes. Med en chip-styret kattelem er kattelemmen solidt låst for alle andre end din kat. Det vil sige at hverken tyve eller fremmede katte eller hunde kan komme ind.

Udegående katte

Vi anbefaler at katten, det øjeblik den er udegående, bliver enten steriliseret eller kastreret. Det kan også være praktisk ID-mærke sin kat, så man har en chance for at få den tilbage eller i det mindste besked, hvis der sker noget. Man kan i dag mærke sin kat både med chip og tatovering, hvor chippen er den mest holdbare og praktiske løsning, da både dyrlæger, Falck og Dyrenes Beskyttelse automatisk tjekker for chip nu. Det er også en meget kortvarig smerte at blive chippet, da den blot føres ind med injektion, lige under nakkeskindet. Herudover er en registrering også den eneste måde du kan bevise at du ejer dit dyr. Ellers ligger både det juridiske og moralske ejerskab hos den der fodrer, og eftersom katte ofte lader sig fodre af fremmede familier også, kan det blive svært at afgøre.
Husk at du ifølge loven har pligt til at holde dit dyr på din egen grund.