{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Senge og huler

Katte

Find den rigtige Katteseng eller hule hos Plantorama

Det er vidt forskelligt hvad katte trives med, det er derfor vigtigt at tænkte på sin kats adfærd, når man køber katteseng elle hule.

Kattehuler

Nogle kan godt lide at gemme og putte sig, og her er en kattehule en rigtig god idé. De er også oplagte til leg. Her er et automatisk gemmested for den store jæger, der så kan springe frem og tage sit bytte, hvis noget legetøj eller måske en sagesløs mus kommer forbi. Det er også et privat sted hvor man kan være i fred, samtidig med at man kan observere sin familie. De er stort set alle sammen forede.

Farverige kattesenge og huler

Der er et væld af farver og mønstre at vælge imellem. Alle kattesenge og huler kan gå i vaskemaskinen. Det er vigtigt at vælge en seng der er stor nok, så din kat både kan rulle sig sammen og strække sig. Vi har senge i flere forskellige niveauer af blødhed, og som alle er sikre for din kat at bruge.

Kattesenge

Plantorama har naturligvis også et tilbud indenfor puder og kattesenge. De bærer typisk præg af at være åbne og bløde, med lave, bløde kanter. De fås også som deciderede kurve, hvor der er en god kant at ligge og putte op ad.