{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Transportkasser

Katte

Transportkasser til katte

Transportkassen sørger for høj sikkerhed på farten, men kan også bruges som en hyggelig og blød hule til katten i hjemmet. Hos Plantorama finder du et stort udvalg af transportkasser og bure til katte.

Transportkasser til katte

Transportbure og transportkasser er de sikreste løsninger, når du skal have katten med på farten. Om det er dyrlægebesøg eller ferie i sommerhuset, er en transportkasse vigtig.

Er katten løs kan den forstyrre i bilen, og skulle der ske et uheld, er den ikke beskyttet. Plantorama har et stort udvalg af solide transportkasser, så du sikkert kan transportere din kat.

Valg af transportbur eller transportkasse

De vigtigste overvejelser, du bør gøre dig i valget af transportmiddel til katten, er, om kassen eller buret er solidt, stort nok og nemt at rengøre.

Katten skal kunne stå oprejst og vende sig rundt uden problemer.

Katte skal tilvænnes en transportkasse

Katte er meget territorielle og vil til enhver tid være tryggest i sit vante område – også selvom familien er med ukendte steder.

Derfor er det vigtigt at vænne katten til transportkassen så tidligt som muligt.

Væn katten til kassen langsomt ved at lægge godbidder og belønne den, når den er derinde. Det kan også hjælpe med klikkertræning og bløde tæpper, der dufter af boligen.

Det er en fordel at lade transportkassen stå fremme, så den ikke forbindes med transport.

Du kan eventuelt sprøjte den med en duft, katten kan lide, eller lægge et tæppe over, som forstærker hulefornemmelsen.