{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Dekoration

Krybdyr

Indret krybdyrets bolig med flot tropisk dekoration

Dekorationsartikler, såsom huler, kranier og planter, gør terrariet flottere for os mennesker at kigge på. Hvad vigtigere er, så øges krybdyrets trivsel markant. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af dekorationsartikler til terrarie, så du altid kan finde netop det dekorationstilbehør, som dit krybdyr har behov for.

Indretning af terrarie

Med dekorationsartikler kan man skabe et utroligt flot terrariemiljø, som til forveksling ligner krybdyrets naturlige habitat. Udover at give noget flot for os mennesker at kigge på er dekorationsartikler også absolut nødvendige for krybdyrenes trivsel: grene giver dyrene mulighed for at kravle, grønne planter giver mulighed for skygge og huler giver mulighed for tryghed og læ - på den måde har alle dekorationsartikler en funktion, som øger krybdyrets trivsel.

Kunstige planter til terrarie

Nogle mennesker rynker på næsen af kunstige planter. Ved terrarier kan kunstige planter dog være at foretrække. Det kan nemlig være meget vanskeligt at få ægte planter til at trives i terrariet, fordi lys, varme og bundfyld først og fremmest skal imødekomme krybdyrets behov - hvilket ikke altid stemmer overens med planternes behov. Derfor er der flere og flere terrarieejere, der foretrækker kunstige planter. De fleste terrarieejere har dog en blanding af ægte og kunstige planter. De kunstige planter giver de samme fordele som ægte planter, såsom skygge og mulighed for at kravle. Hos Plantorama forhandler vi udelukkende kunstige planter, som er fremstillet af den bedste kvalitet og med et meget naturtro udtryk - på den måde kan hverken krybdyret eller du se forskel på kunstige og ægte planter.

Mulighed for skjul i terrariet

Ligesom det er vigtigt at give krybdyr mulighed for aktivitet og skygge gennem planter, kan det også være vigtigt at give dyrene en hule, hvor de kan søge tilflugt, hvis de bliver bange og hvor de kan trække sig tilbage for at slappe af og sove. Ligeledes giver en hule et køligt sted, hvor krybdyret kan gå hen, når resten af terrariet bliver for varmt. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af huler i mange forskellige størrelser og former. Huler er fremstillet i naturtro, klippelignende materiale. Hulerne er desuden meget robuste og stabile og kan således ikke væltes af større krybdyr.

Vejledning om dekoration til terrarie

Er du i tvivl om, hvilken type dekoration, planter eller hule, du skal investere i dit til krybdyr? Kom ind i den nærmeste Plantorama og få en snak med vores dygtige fagfolk. De ved alt om de enkelte krybdyrs behov og præferencer og kan derfor nemt guide dig rundt i, hvilket dekorationsartikler du bør vælge til netop dit krybdyr.

Yderligere inspiration til terrarie

Er du kommende ejer af krybdyr, bør du se vores store udvalg af terrarier. Har du allerede købt terrarie, men mangler tilbehør til indretning af terrarie, bør du se vores store udvalg af bundfyld og varmekilder.