{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Terrarier

Krybdyr

Et terrarie er krybdyrets bolig

Et terrarie skal først og fremmest være stort nok til at rumme et miljø, som dit krybdyr vil trives i. Derudover skal et terrarie også sikre, at du har udsyn til livet - både for at nyde det og for at holde øje med eventuelle problemer og skader. Hos Plantorama har vi et stort udvalg af modeller i mange forskellige størrelser - alle i den bedste kvalitet på markedet.

Terrariets størrelse

Det er særdeles vigtigt for dit krybdyrs trivsel, at terrariet har den rette størrelse. Et krybdyr har - ligesom andre dyr - brug for bevægelse og aktivitet og dette skal altså være stort nok til, at dyret kan bevæge sig ubesværet rundt. Ligeledes skal model have plads til dekorationsartikler, som eksempelvis planter, grene og huler, som både sikrer dyret aktivitetsmuligheder og giver dyret mulighed for at søge skygge og fred. For at imødekomme krybdyrenes forskellige pladsbehov har vi hos Plantorama et stort udvalg af terrarier - lige fra mindre modeller til eksempelvis firben til meget store modeller til eksempelvis kamæleoner.

Terrarier af den bedste kvalitet

Hos Plantorama forhandler vi udelukkende terrarier af den bedste kvalitet. Vores modeller er produceret af verdens førende leverandører af udstyr til krybdyr og er således kendetegnet ved at være innovative og altid udtænkt ned til mindste detalje. Modellerne er udført i stabile og robuste materialer, som - udover at have en lang holdbarhed - er kendetegnet ved at være praktiske og nemme at rengøre. Når du køber et terrarie hos Plantorama er du således sikker på altid at få det bedste produkt på markedet.

Foderskåle og vandskåle til terrarie

Under kategorien "Terrarier" hører også foder- og vandskåle. At udstyre krybdyrets leveområde med de rette skåle er absolut nødvendigt. For det første skal krybdyr altid have adgang til frisk, rent vand i en skål. Af hygiejne- og sundhedsmæssige årsager skal foderet ligeledes altid serveres i en skål. Foder, der ligger på bunden, kan blive blandet med dyrets efterladenskaber og på den måde forgiftes eller dyret kan komme til at spise bundfyld, når den forsøger at tage maden op fra bunden af. Derfor er det altså nødvendigt at placere solide vand- og foderskåle i terrariet. Hos Plantorama har vi et stort udvalg indenfor vandskål og foderskål. Skålene er alle fremstillet i solide materialer, der står godt fast og er nemme at rengøre.

Vejledning omkring valg af terrarie

Købet af terrarie er en af de største beslutninger, man skal tage, når man har sat sig fast på, hvilket krybdyr man vil have. Dette er en investering og derfor er det vigtigt at gøre det rigtige køb med det samme. For at sikre at du får en god start på krybdyrprojektet, anbefaler vi, at du - før køb - tager en tur i den nærmeste Plantorama og får en snak med vores dygtige fagfolk. De ved alt om krybdyr og deres behov og præferencer og kan derfor guide dig sikkert igennem valget til den rigtige model.

Yderligere inspiration til krybdyr

Er du kommende krybdyrejer, er det vigtigt, at du - udover at anskaffe det rette terrarie - også får indrettet buret korrekt. Se blandt andet vores store udvalg af varmekilder, bundfyld og dekoration.