{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}

Find center og åbningstider


Slap af med en kop kaffe

I Plantorama byder vi på en frisk kop kaffe. I vores centre* kan du nyde synet af de mange blomster og planter, imens du slapper af med kaffen.

*Bemærk Aalborg, Egå, Hillerød, Hørsholm, Kolding og Tilst har Espresso House.

Læs mere

Oplev stort legeområde

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.

*Bemærk Aalborg, Egå, Tilst, Hørsholm, Hillerød, Kolding og Sønderborg har Spirestrup legeområdet.

Se video
Kom og besøg Plantorama Egå

Planteskole med alt til have, bolig og dyr

Planteskole med dyrecenter og boligafdeling

Besøg en planteskole nær dig

Du finder Plantoramas planteskoler, havecentre og dyrecentre i Aalborg, Viborg, Silkeborg, Randers, Egå og Tilst ved Aarhus, Horsens, Vejle, Kolding, Sønderborg, Odense, Hillerød, Hørsholm, Vallensbæk, Taastrup og Amager ved København. Find dit nærmeste center her og se åbningstiderne.

Fælles for alle vores centre er gode tilkørselsmuligheder og fine parkeringsfaciliteter. Vores planteskoler har åbent alle ugens dage – også lørdage og søndage.

Tag familien med på en inspirerende indkøbstur i din nærmeste Plantorama og oplev en verden af planter, blomster, boliginteriør, brugskunst, dyretilbehør og levende dyr. Hos Plantorama finder du alt til haven, boligen og kæledyret.

Stort udvalg af planter og blomster til have og bolig

Når du træder ind af døren i et af vores havecentre, mødes du af en helt særlig atmosfære. Tusindvis af farvestrålende og duftende, blomstrende og grønne planter står på rad og række – alle sæson- og trendaktuelle.

Plantorama tilbyder dig det største udvalg af planter og blomster til haven samt stueplanter og potteplanter i den højeste kvalitet til rimelige priser. Alle haveplanter, stueplanter og blomster har optimale lys-, varme- og vandingsforhold i alle vores havecentre, så du er sikret sunde kvalitetsplanter. Se vores udvalg af planter til hjemmet.

Moderne dyrecenter med levende dyr

Alle vores plantecentre er udvidede med moderne dyrecentre (undtagen Amager og Silkeborg), hvor du finder alt det, du skal bruge, til dit dyr. Se vores udvalg af tilbehør til hund.

Du finder et stort udvalg af foder, tilbehør og udstyr til alle slags dyr med alle slags behov – blandt andet akvariefisk, fugle, høns, gnavere, hunde, katte og krybdyr.

Besøg et af vores populære og fascinerende dyrecentre nær dig, gå på opdagelse og se vores nuttede gnavere, eksotiske krybdyr samt farverige akvariefisk. Vores personale står klar til at give dig den bedste oplevelse.

Inspirerende boligafdeling med madværksted

Udover vores tusindvis af planter og blomster samt dyretilbehør og levende dyr finder du et stort udvalg af brugskunst og boligtilbehør.

Udvalget omfatter blandt andet vægpynt, figurer, lamper, møbler, stearinlys, tæpper, puder, vaser og kunstige blomster. Kig ind forbi vores boligafdelinger og bliv inspireret til, hvordan du skaber et smukt og indbydende hjem.

I Plantoramas boligafdelinger finder du også vores madværksteder, som tilbyder dig lækre og smagfulde produkter til din madlavning. Madværkstederne indeholder blandt andet olivenolier og tapenader, kaffe og te samt krydderier og snacks. Få gode råd til, hvordan du dyrker de bedste krydderurter. 

Faguddannet personale hjælper dig

I alle Plantoramas havecentre og dyrecentre står der uddannet personale klar til at rådgive og vejlede dig med alt fra pasning af planter og blomster til valg af foder til kæledyret. Se vores udvalg af kattefoder.

I havecentrene mødes du af vores væksthusgartnere, som har speciale i stueplanter og sommerblomster, og planteskolegartnere, som har speciale i alle slags planter til haven.

Udover deres store viden indenfor planter, kan de også vejlede dig om granitprodukter, etablering af havedam samt jord, gødning og brug af kemikalier i haven.

Du finder ligeledes vores kreative og dygtige blomsterdekoratører i havecentrene, der sørger for, at du altid kan finde smukke og sæsonaktuelle sammenplantninger, plantedekorationer eller blomstergaver til alle lejligheder.

I dyrecentrene står der uddannet personale klar til at besvare dine spørgsmål og vejlede dig om alt indenfor hobbydyr og kæledyr - alle med en stor interesse og passion for dyr.

Du kan blandt andet få rådgivning om akvariefisk og havedamsfisk, hunde og katte, gnavere og krybdyr samt stuefugle, vildtfugle og høns.