Oplev det nye havecenter i Plantorama Aalborg

Plantorama Aalborg

Fiskene 34
9200 Aalborg SV
Tlf. 98775020
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Find det du søger

Espresso House

Nyd en kop kaffe blandt planterne

Plantorama brænder ikke kun for planter og blomster, vi er også vilde med kaffe og lækkert bagværk. Derfor kan du nyde varme og kolde drikke samt lidt sødt og mættende i Plantorama Aalborg.

Oplev det nye havecenter i Plantorama Hørsholm

Et underholdende sted for hele familien

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.
Oplev det nye havecenter i Plantorama Aalborg

Det sjette Plantoramacenter

Plantorama Aalborg

Plantorama kom til Aalborg i 2007 og med fokus på moderne teknologi repræsenterer Plantorama Aalborg det allernyeste indenfor sin genre i Danmark.

Plantoramas havecenter i Aalborg

Efter at Plantorama har åbnet centre i alle større byer i det midt- og østlige Jylland og Fyn, kommer Plantorama til Aalborg i 2007. Centeret dækker med sit store areal nordjydernes behov for alt indenfor hus, have og dyr. Se vores udvalg af kattelegetøj og kattefoder.

Danmarks bedste sortiment af blomster 

Plantorama Aalborg har en gunstig beliggenhed i Aalborgs centerområde, city syd. Bilka, Aalborg storcenter, Bauhaus og Jem & fix er blot nogle af de butikker og centre, som ligger i den umiddelbare nærhed, mens IKEA ligger lige ved siden af. Du kan finde alle vores andre planteskoler her. 

Plantorama Aalborg nyder en stor kundestrøm og skuffer aldrig kunderne med det store udvalg indenfor have, som blomster, haveplanter og havekrukker, bolig, som stueplanter og brugskunst, samt dyr, som vildtfuglefoder og dyreartikler. Få gode råd om, hvordan du passer din kanin.

Forkæl dit kæledyr med vores produkter

I havecenteret bliver du mødt af vores dygtige, veluddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og blomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. 

Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Du finder ligeledes kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed.

I vores dyrehandel bliver du mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og dyreliv, der kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Aalborg her.

Besøg Espresso House og nyd en kop kaffe  

Midt i Plantorama Aalborg finder du Espresso House, hvor su kan nyde en kop kaffe og lækkert bagværk blandt vores mange planter. Plantorama Aalborg er ikke bare et have- og dyrecenter - det er også et udflugtssted for hele familien. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Espresso House.

Mød centerchefen

Mit navn er Henrik Christiansen, og jeg er centerchef i Plantorama Aalborg. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør.

Læs mere om os

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden