{{ $t('header.giftcard') }} {{ basket.quantity }} 0 {{ $t('header.basket') }}
Oplev det nye havecenter i Plantorama Aalborg

Plantorama {{ store.name }}

{{store.address}}
{{store.zipCode}} {{store.city}}
Åbningstider
{{ localeDate(openingHour.day) }}
{{ openingHour.hours }}

Kontakt os

Plantorama Aalborg

Fiskene 34
9200 Aalborg SV
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: Lukket

Kontakt os

Besøg vores Espresso House

Der er afslapning og kaffe på menuen.
Læs mere

Oplev det store legeområde Spirestrup

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.

Læs mere

Det sjette Plantoramacenter

Plantorama Aalborg

I 2007 åbnede Plantorama i Aalborg med fokus på moderne teknologi, og repræsenterede hermed det allernyeste indenfor sin genre i Danmark.

Plantoramas havecenter i Aalborg

I den sydvestlige del af Aalborg finder du et sandt paradis for haveentusiaster i Nordjylland. Centeret dækker med sit store areal nordjydernes behov for alt indenfor bolig, have og dyr.

Plantorama Aalborg indbyder til oplevelser for hele familien, med faciliteter som Espresso House og legeområdet Spirestrup. 

Danmarks bedste sortiment af blomster 

I Plantorama Aalborg finder du Danmarks bedste sortiment af friske og sunde planter og blomster. Uanset om du er på udkig efter farverige sommerblomster, smukke stueplanter eller elegante buketter, finder du det hele her.

Vores erfarne personale står klar til at hjælpe dig med at vælge de perfekte planter og blomster til enhver lejlighed. I havecenteret bliver du mødt af vores dygtige, veluddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og blomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

Forkæl dit kæledyr med vores produkter

Hos Plantorama går vi op i at tilbyde det bedste til dine pelsede venner. Vores store udvalg af kvalitetsprodukter tilbyder alt fra premium kæledyrsfoder til sjovt legetøj og praktisk tilbehør. Uanset om du har en hund, kat, fiskgnaver og/eller kaninfugl, høns eller krybdyr, finder du alt hvad du behøver for at forkæle dit kæledyr hos os.

I vores dyrehandel bliver du mødt af et dygtigt, faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og dyreliv, der kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Aalborg her.

Besøg Espresso House og nyd en kop kaffe  

Efter en dag med haveinspiration kan du slappe af hos Espresso House, beliggende midt i Plantorama Aalborg. Nyd en velsmagende kop kaffe og lækre bagværk i vores hyggelige café, omgivet af grønne planter og en afslappet atmosfære. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Espresso House.