Find vej til Plantorama Egå

Plantorama Egå

Skæring Skolevej 199B
8250 Egå
Tlf. 86228000
Mandag-fredag: 09.00 - 18.00
Lørdag-søndag: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Kontakt os

Nyttige links

Følg Plantorama på Facebook

Følg Plantorama Egå på Facebook og få opdateringer om lokale aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.

Se mere

Det første Plantoramacenter

Plantorama Egå

I 1987 åbnede det første Plantoramacenter dørene op for verden på adressen i Egå. Med den improviserede indretning i et gammelt produktionsgartneri og det senere tilføjede moderne dyrecenter er Plantorama Egå et spændende og inspirerende sted at gå på opdagelse.

Besøg vores havecenter i Århus

Plantorama Egå blev åbnet i 1987 som det første Plantoramacenter. Det er altså her i Egå, at Plantoramafilosofien er grundlagt.

Centret ligger placeret i flotte, inspirerende omgivelser tæt ved Skæring strand og råder i dag over mere end 4.000 kvm med alt indenfor planter, tilbehør til hus og have samt dyr og dyreartikler. Det er desuden også på adressen i Egå, at Plantoramas administration er placeret. Vi har mange andre planteskoler placeret rundt omkring i Danmark. 

Plantorama forhandler blomster i Århus

Når du træder ind af døren, fornemmer du straks den særlige atmosfære i væksthusene: tusinder af farvestrålende og duftende, blomstrende og grønne planter står side og side og giver dig Danmarks største udvalg at vælge imellem i Egå, Århus. Se vores udvalg af sommerblomster.

Udover de mange spændende planter finder du også et stort udvalg af spændende tilbehør til hus og have. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Egå her.

Moderne dyrehandel i Århus

Den 5. marts 2005 blev Plantorama Egå desuden udvidet med et moderne dyrecenter med alt lige fra akvarier til fugle, gnavere, bure, hundemad, vildtfuglefoder og diverse dyreartikler. I dyrecenteret kan hele familien gå på opdagelse, se flotte kæledyr og fisk helt tæt på samt finde alt indenfor tilbehør til dyr. Læs mere om katte og se vores udvalg af kattepleje. 

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores uddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter. Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier. Få gode råd til pasning af primula.

I havecenteret finder du ligeledes vores kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed. I dyrecenteret bliver du også mødt af et faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr.

Mød butikkens ejer

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør

Læs mere om os

Følg os på instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig