×
Vores Espresso House i Aalborg, Egå og Hillerød er åbne igen og klar til at tage imod dig. Hold afstand - undtagen til din favoritdrik.
Kom og besøg Plantorama Egå

Plantorama Egå

Grenåvej 517
8250 Egå
Tlf. 86228000
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Find det du søger

Book tid hos dyrlægen i vores dyreklinik

I dyreklinikken i Plantorama Egå kan du møde dyrlæge Esther, som bl.a. tilbyder sundhedsundersøgelser, hvalpegennemgang for hele familien og vaccinationer af hund, kat og kanin.
Læs mere

Jyllands største Espresso House

Nyd en kop kaffe blandt planterne

Plantorama brænder ikke kun for planter og blomster, vi er også vilde med kaffe og lækkert bagværk. Derfor kan du på et senere tidspunkt igen nyde varme og kolde drikke samt lidt sødt og mættende i Plantorama Egå.

Læs mere

Oplev stort legeområde

En tur i Plantorama er for hele familien. Derfor byder vi alle børn i alderen 3 - 12 år velkommen i Spirestrup, vores helt nye legeområde med masser af legeaktiviteter bl.a. boldrum, boksepude og rutchebaner.
Se video

Gå på opdagelse i Farmshoppen

Farmshoppen bugner bl.a. af årstidens frugt og grønt fra lokale leverandører, smagsfulde færdigretter fra Wooden Spoon, oste fra Ulvedal og kvalitetskød fra Skovsvinet og Ko.

Kom og besøg Plantorama Egå

Det første Plantoramacenter

Plantorama Egå

I 1987 åbnede det første Plantorama-center dørene op for verden i Egå ved Århus, og senere kom der både dyre- og boligafdeling til. I marts 2019 flyttede Plantorama Egå i nye bygninger, og er nu Danmarks andenstørste havecenter.

Besøg vores havecenter i Århus

Plantorama Egå åbnede i 1987 som det første havecenter i Plantorama-kæden. Det er altså i Århus, at filosofien En Oase af Liv opstod, og den første Plantorama blev grundlagt.

I marts 2019 genåbnede Plantorama Egå i nye og større lokaler, så der nu er plads til et endnu større udvalg og flere oplevelser til gæsterne.

Centeret ligger placeret tæt ved Århus, og huser i dag 9.200 kvm med et stort udvalg indenfor planter, tilbehør til hus og have samt levende dyr og dyreartikler. Vi har mange andre planteskoler placeret rundt omkring i Danmark.

Moderne og bæredygtigt havecenter

Plantorama Egå er bygget med omtanke for miljøet. Havecenteret har installeret solcellepaneler på taget, som omdanner solens lys til elektricitet, hvilket giver en årlig CO2-besparelse på 66.650 kg.

Derudover er der monteret moderne LED-belysning i hele centeret og installeret oplukkelige tagvinduer og gardiner, som sikrer ideelle forhold til planterne ved hele tiden at temperere luften. 

Centeret er udstyret med en stor vandtank på taget, så regnvand kan opsamles og genanvendes til vanding af planterne, hvilket nedsætter centerets samlede vandforbrug.

Med det moderne havecenter i Århus har vi forsøgt at skabe en grøn oase, der samtidig er bæredygtig.

Plantorama forhandler blomster i Århus

Når du træder ind ad døren, fornemmer du straks den særlige atmosfære i væksthusene; tusinder af farvestrålende og duftende, blomstrende og grønne planter står side om side, og giver dig Danmarks største udvalg at vælge imellem i Jyllands største have- og dyrecenter. Se vores udvalg af sommerblomster.

Udover de mange spændende planter og blomster finder du også et stort udvalg af spændende tilbehør til boligen, haven samt dyreartikler til hobby- og kæledyrene. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Egå her.

Moderne dyrehandel i Århus

I det moderne havecenter ved Århus finder du også en stor dyreafdeling med et stort udvalg i tilbehør og udstyr til hobbydyr og kæledyr, lige fra hundemad og vildtfuglefoder, over bure og terrarier, til kattegrus og hundehalsbånd.

I Plantorama finder du også en dyrehandel med levende dyr, lige fra akvariefisk og havedamsfisk, over gnavere og kaniner, til krybdyr og skildpadder.

Her kan hele familien gå på opdagelse, se de nuttede og eksotiske dyr og fisk helt tæt på samt finde alt indenfor tilbehør til dyr. Læs mere om katte og se vores udvalg af kattepleje.

Har du hund, kat eller kanin kan du booke tid til konsultation i vores dyreklinik. Her kan vores dyrlæge hjælpe dig med blandt andet vaccinationer, ormekur, kæledyrspas og sundhedsundersøgelser. Forhør dig i centeret, hvornår dyrlægen er til at træffe.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores uddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

Vores personale har derudover stor viden indenfor granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier.

De står klar til at hjælpe dig godt på vej med dine haveprojekter samt gode råd og vejledning til alle slags planter og blomster. Få gode råd til pasning af primula.

I havecenteret finder du også vores kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave til enhver lejlighed.

I dyrecenteret bliver du mødt af et faguddannet personale, som har en stor passion for hobbydyr og kæledyr, og kan rådgive dig om alt indenfor dyr og tilbehør til dyr. Spørg endelig vores dyreeksperter til råds, når du besøger os i Plantorama Egå.

Oplevelser og events året rundt

Plantorama Egå er et havecenter med oplevelser for hele familien året rundt. Det er ikke blot et havecenter, men et udflugtssted, hvor alle familiens medlemmer får sig én på opleveren. Som det største have- og dyrecenter i Jylland tilbyder Plantorama Egå lidt af hvert.

Midt i centeret finder du den populære kaffebar Espresso House, hvor du kan nyde en velsmagende kop kaffe, lækkert bagværk eller en lille frokost, imens du samler kræfter til turen rundt blandt det store udvalg til have, bolig og dyr. Du finder også lidt lækkert til børnene.

Måske du har børnene eller børnebørnene med? Lad dem boltre sig i det store legeområde eller tag dem med ind og se de søde dyr i dyreafdelingen.

Hele familien kan også tage et smut forbi orangeriet, der blandt andet bruges som fotostudie, eller farmshoppen, hvor I kan købe frisk frugt og grønt.

Hele året rundt kan familien deltage i arrangementer og andre sjove aktiviteter, hvor I kan møde plante- og dyreeksperter samt finde inspiration til boligen, haven og dyrene. Se kommende aktiviteter i Plantorama Egå.

Følg os på instagram #Plantorama

Find inspiration til din bolig

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.VoucherAmount? cart.PaymentNeededTotalAmount : cart.TotalAmountWithTax | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Indløst gavekort

Ugyldigt gavekort

{{usedGiftCardId}}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}}
{{cartRow.DeliveryText}}

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.Beforeprice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Kurven er tom

{{ usp.SubTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}
Telefontid i hele åbningstiden