Kom og besøg Plantorama Hillrød

Plantorama Hillerød

Emblasvang 2
3400 Hillerød
Tlf. 48201500
Hverdage: 09.00 - 19.00
Weekend: 09.00 - 18.00
Helligdage: 09.00 - 18.00
Find vej

Vi udvider Plantorama Hillerød med nye oplevelser

Klik her

Ny kampagne

Bliv klar til (u)hygge inde og ude

Se kampagne

Besøg vores Espresso House

Der er afslapning og kaffe på menuen.
Læs mere

Find det du søger

Følg Plantorama på Facebook

Følg Plantorama Hillerød på Facebook og få opdateringer om lokale aktiviteter, konkurrencer og gode tilbud.

Se mere

Mød centerchefen

Mit navn er Kim Schou Hansen, og jeg er centerchef i Plantorama Hillerød. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen.

Plantorama er et dansk familieforetagende, som blev grundlagt af gartner Søren Vang Christensen i 1987 i Egå ved Århus. Søren Vang Christensen er femte generation i rækken af gartnere i familien, og i dag er det hans søn Peter Vang Christensen, der er Plantoramas direktør.

Læs mere om os

Det ottende Plantoramacenter

Plantorama Hillerød

Plantorama Hillerød åbnede i 2012 og er et af de største Plantoramacentre både på kvadratmeter og oplevelser.

Den største Plantorama med masser af blomster

I 2012 åbnede det største Plantoramacenter i Hillerød og gjorde på den måde Plantorama landsdækkende med seks butikker i Jylland, én på Fyn og nu også én på Sjælland.

Det ottende center var med til at sikre, at danskere i hele landet kunne få adgang til det store udvalg indenfor have, bolig og dyr. Se vores udvalg af hundesenge og madrasser. 

Vores havecenter i Hillerød er det største

Hillerød blev valgt på grund af byens centrale placering. Hillerød er handelscentrum for Nordsjælland, så for at glæde de Nordsjællandske kunder har Plantorama satset stort og bygget den største Plantorama hidtil.

Plantorama Hillerød er nemlig dobbelt så stort som det gennemsnitlige Plantoramacenter. Ikke nok med at Plantorama Hillerød er det største center, så er det også det største havecenter i hele norden. Se vores udvalg af planter.

Vores dyrehandel har alt til kæledyr

Tag bare hele familien med når du skal handle hundefoder eller andet til kæledyret. Vi har et stort udvalg og samtidig har vi en masse levende dyr som du og familien kan kigge på og få en masse spændende oplevelser ved. Der er f.eks. akvarier med fisk, gnavere, i sommerperioden havedamsfisk m.m. 

Besøg vores Espresso House og nyd en kop kaffe  

Plantorama Hillerød er også det største center på oplevelser. Midt i centret finder du en Espresso House, hvor du kan nyde en velsmagende kop kaffe og lækkert bagværk, imens du samler kræfter til turen rundt i det store udvalg. Du finder vores planteskoler på Jylland, Fyn og Sjælland.

Plantorama Hillerød er ikke bare et have- og dyrecenter - det er et udflugtssted for hele familien. Læs Fødevarestyrelsens anmeldelse af Plantorama Hillerød her.

Faguddannet personale byder velkommen

I havecenteret bliver du mødt at vores uddannede personale af væksthusgartnere med speciale i stueplanter og sommerblomster samt planteskolegartnere med speciale i haveplanter.

De har en stor viden om granitprodukter, etablering af vand i haven samt jord, gødning og kemikalier.

Du finder også kreative blomsterdekoratører, der sørger for, at du altid kan finde en smuk sammenplantning eller blomstergave.

I dyrecenteret bliver du mødt af faguddannet personale, som har en stor passion for dyr og kan rådgive dig om alt indenfor dyr. Bliv klogere på, hvordan du passer en skildpadde. 

Indkøbskurv

Levering Gavekort ({{ usedGiftCardId }}) Rabat udgør Total
{{ cart.DeliveryPrice | localeString }} -{{ cart.VoucherAmount | localeString }} {{ cart.Discount | localeString }} {{ cart.PaymentNeededTotalAmount | localeString }} Moms udgør {{ cart.TaxAmount | localeString }}

Levering direkte fra leverandør

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}
{{cartRow.DeliveryText}}

Forudbestilling

Hjemmelevering Klik & Hent - Plantorama {{selectedStoreData.Name}}

{{ cartRow.Title }}

{{ cartRow.PricePrUnit | localeString }} Før {{cartRow.BeforePrice | localeString}} {{ cartRow.PricePrUnit | localeString }}

Forudbestilling

Alderskontrol banner

Kurven er tom

{{ usp.subTitle }}

Luk

Vælg center

{{store.Name}}

{{store.Address}}
{{store.Zip}}, {{store.City}}
Vis åbningstider og info Skjul åbningstider og info
{{OpeningHour.Label}}
{{OpeningHour.Value}}